MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

MOJE NIEPOKOJE...KORONAWIRUS

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 531 z 1206 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 530 | 531 | 532 ... 1204 | 1205 | 1206 ] - Skocz do strony

Str 531 z 1206

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Blamestorm

Post #1 Ocena: 0

2021-05-06 09:21:21 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Chinska szczepionka z niska skutecznoscia. Nie jestem zaskoczona.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2021-05-06 09:25:30 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-05-06 08:15:31, Blamestorm napisał(a):
Wczoraj dodalam jedne study dzis dodaje 2,

Ja wiem ze to byl glowny punkt zapalny, ze szczepienia nie chronia przed choroba.

Wiec ponizej swietne wiadomosci, owszem chronia I to w ogromnym procencie.
Mysle ze te wlasnie badania w koncu zadecyduja o tym ze w pelni zaszczepieni beda zwolnieni a dodatkowych restrykcji. Ale zobaczymy

link

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm</i> 06-05-2021 08:16 ]

Trzeba tez spojrzeć szerzej, poza horyzont. Pfizer jest firma Żydowska (nie bawię się w antysemityzm bo nie mowie tego w złym znaczeniu) i bardzo mocno powiązana interesami z Izraelem co było widać na przykładzie koordynacji dostaw szczepionek z Izraelem a nie np USA. Kraje często wspierają swoje firmy co było widać zagraniami Polski wokoło Lotu czy interwencjami amerykańskiej ambasador w sprawie TVN. Artykuł jest swego rodzaju reklama marketingowa, używa niedozwolonych np w Polsce metod bo przy okazji pisze ze astra to zła i można dostać strupa pomimo ze od pfizera tez, jak wcześniej wspominałem statystyka to piękne narzędzie do udowodnienia każdej tezy.
O skuteczności szczepień dowiemy się na jesieni, tyle ze mądre głowy w międzyczasie udowodnia ze to dlatego ze potrzebowaliśmy 3 dawki
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2021-05-06 09:27:46 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-05-06 09:21:21, Blamestorm napisał(a):
Chinska szczepionka z niska skutecznoscia. Nie jestem zaskoczona.

to teraz popatrz na zachorowania w krajach gdzie szczepią chińską szczepionka i na zachorowania gdzie szczepią innymi, połącz kropki
Na świecie trwa wojna Chiny- anglosaski świat i nic co dochodzi do nas o Chinach nie jest pod tego wpływem
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #4 Ocena: 0

2021-05-06 09:30:28 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Masz racje, prawdziwa proba bedzie w miesiacach jesiennych. W miedzy czasie beda pojawiac sie rozne badania, ktorym tez trzeba sie powaznie przygladac.

Ale powtarzanie " szczepienie nie chroni przed zarazeniem" mozemy raczej porzucic, I na tej podstawie, takich wlasnie badan , ludzie zaszczepieni beda mogli wiecej. Nie dlatego ze ktos chce kogos dyskryminowac.

Ten 1 artykul chyba nie byl o Izraelu.

Edit: sprawdzilam , byl z Korei old. I nie tylko o Pfizer

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 06-05-2021 09:38 ]

If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

ZacznijOdSiebie

Post #5 Ocena: 0

2021-05-06 10:28:58 (4 lata temu)

ZacznijOdSiebie_

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 22-03-2021

Chroni nie chroni , dla niektórych pomaga co mają zakwaszony organizm i odżywiają sie jak debile, kto wie jak działa organizm i czego potrzebuje w tych zwariowanych czasach , odrzuci rządzę jedzenia na wynos , gotowców z półki , red bulla , sików z costy/sturbucks (która nawet nie leżała koło kawy) , 99% Wie jak szczekać na siebie nawzajem a nawet nie wie jak to przetrwać? Przykład?

Angol odemnie z pracy jutro mówi ,że ma jab, a w Sobote idzie sie nawalić i nawpierniczać takewaya bo jego drużyna być moze awansuje oczko wyżej, cała jego szafka to chipsy walkersy, snikersy, kittikaty , raz na jakiś czas zje gotowca - mash patatoes z jakimś kurczakiem co koło kurczaka nie leżało, chłop ma 42 lata a już kolano ,coś go w boku boli, nerki co chwile kują ale nic sobie z tego nie robi - SZCZEPIONKA jest ostatecznością dla starszyuch schorowanych ludzi ,żeby ich dobić co najwyżej...

Naturalne metody i nie chodzi mi tu o picie miodku , jedzenie czosnku i imbirku do herbatki.

Zakwaszanie organizmu to jest problem, dlatego wirusy mają sie bardzo dobrze.

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #6 Ocena: 0

2021-05-06 10:35:37 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Zdrowe zywienie jest oczywiscie wazne w utrzymaniu zdrowego ciala. Niestety nie zawsze wystarczy.

Do góry stronyOffline

ZacznijOdSiebie

Post #7 Ocena: 0

2021-05-06 10:37:54 (4 lata temu)

ZacznijOdSiebie_

Mężczyzna

Konto zablokowane

Co rozumiesz przez pojęcie zdrowe żywienie ?

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #8 Ocena: 0

2021-05-06 10:54:52 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Sorry ale nie. Nie ugryze.

Zebys sie nie obrazil, to dopisze tylko ze to bylby offtop w tym temacie.

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 06-05-2021 10:57 ]

Do góry stronyOffline

ZacznijOdSiebie

Post #9 Ocena: 0

2021-05-06 11:03:47 (4 lata temu)

ZacznijOdSiebie_

Mężczyzna

Konto zablokowane

Ja sie nie obrażam zastanawia mnie jak sprytnie manipulujesz odpowiedziami , co ci to daje takie trolowanie i powielanie tych samych schematów ?

Ile ty tych off topów miałaś? Przypomnieć ci ?

Dobrze ,że nie ma szczepionki na matołów bo bym nie miał sie z kogo pośmiać.

Do góry stronyOffline

xxxx1234

Post #10 Ocena: 0

2021-05-06 11:26:33 (4 lata temu)

xxxx1234

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2020

A ja śmiem twierdzić, że zdrowe odżywianie i sport/ruch wystarczy, utrzymywanie odpowiedniej wagi i już, nie pamiętam kiedy byłem przeziębiony od ponad 10 lat w UK i jeszcze nie mam swojego GP, u lekarza jestem raz w roku "zrobić markery rakowe".

Richmond wcześniej nie podziękowałem, ale uświadomiłaś mi, że moje ubezpieczenie alpejskie nie działa bez rejstracji w GP w tym roku raczej nie będę się wspinał w Alpach więc nawet go nie opłacałem, ale na przyszłość będę musiał o tym pamiętać.

Do góry stronyOffline

Strona 531 z 1206 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 530 | 531 | 532 ... 1204 | 1205 | 1206 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,