Str 531 z 1206 |
|
---|---|
Blamestorm | Post #1 Ocena: 0 2021-05-06 09:21:21 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Chinska szczepionka z niska skutecznoscia. Nie jestem zaskoczona.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-05-06 09:25:30 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-05-06 08:15:31, Blamestorm napisał(a): Wczoraj dodalam jedne study dzis dodaje 2, Ja wiem ze to byl glowny punkt zapalny, ze szczepienia nie chronia przed choroba. Wiec ponizej swietne wiadomosci, owszem chronia I to w ogromnym procencie. Mysle ze te wlasnie badania w koncu zadecyduja o tym ze w pelni zaszczepieni beda zwolnieni a dodatkowych restrykcji. Ale zobaczymy link [ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm</i> 06-05-2021 08:16 ] Trzeba tez spojrzeć szerzej, poza horyzont. Pfizer jest firma Żydowska (nie bawię się w antysemityzm bo nie mowie tego w złym znaczeniu) i bardzo mocno powiązana interesami z Izraelem co było widać na przykładzie koordynacji dostaw szczepionek z Izraelem a nie np USA. Kraje często wspierają swoje firmy co było widać zagraniami Polski wokoło Lotu czy interwencjami amerykańskiej ambasador w sprawie TVN. Artykuł jest swego rodzaju reklama marketingowa, używa niedozwolonych np w Polsce metod bo przy okazji pisze ze astra to zła i można dostać strupa pomimo ze od pfizera tez, jak wcześniej wspominałem statystyka to piękne narzędzie do udowodnienia każdej tezy. O skuteczności szczepień dowiemy się na jesieni, tyle ze mądre głowy w międzyczasie udowodnia ze to dlatego ze potrzebowaliśmy 3 dawki moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-05-06 09:27:46 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-05-06 09:21:21, Blamestorm napisał(a): Chinska szczepionka z niska skutecznoscia. Nie jestem zaskoczona. to teraz popatrz na zachorowania w krajach gdzie szczepią chińską szczepionka i na zachorowania gdzie szczepią innymi, połącz kropki Na świecie trwa wojna Chiny- anglosaski świat i nic co dochodzi do nas o Chinach nie jest pod tego wpływem moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Blamestorm | Post #4 Ocena: 0 2021-05-06 09:30:28 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Masz racje, prawdziwa proba bedzie w miesiacach jesiennych. W miedzy czasie beda pojawiac sie rozne badania, ktorym tez trzeba sie powaznie przygladac.
Ale powtarzanie " szczepienie nie chroni przed zarazeniem" mozemy raczej porzucic, I na tej podstawie, takich wlasnie badan , ludzie zaszczepieni beda mogli wiecej. Nie dlatego ze ktos chce kogos dyskryminowac. Ten 1 artykul chyba nie byl o Izraelu. Edit: sprawdzilam , byl z Korei old. I nie tylko o Pfizer [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 06-05-2021 09:38 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
ZacznijOdSiebie | Post #5 Ocena: 0 2021-05-06 10:28:58 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-03-2021 Skąd: CBR |
Chroni nie chroni , dla niektórych pomaga co mają zakwaszony organizm i odżywiają sie jak debile, kto wie jak działa organizm i czego potrzebuje w tych zwariowanych czasach , odrzuci rządzę jedzenia na wynos , gotowców z półki , red bulla , sików z costy/sturbucks (która nawet nie leżała koło kawy) , 99% Wie jak szczekać na siebie nawzajem a nawet nie wie jak to przetrwać? Przykład?
Angol odemnie z pracy jutro mówi ,że ma jab, a w Sobote idzie sie nawalić i nawpierniczać takewaya bo jego drużyna być moze awansuje oczko wyżej, cała jego szafka to chipsy walkersy, snikersy, kittikaty , raz na jakiś czas zje gotowca - mash patatoes z jakimś kurczakiem co koło kurczaka nie leżało, chłop ma 42 lata a już kolano ,coś go w boku boli, nerki co chwile kują ale nic sobie z tego nie robi - SZCZEPIONKA jest ostatecznością dla starszyuch schorowanych ludzi ,żeby ich dobić co najwyżej... Naturalne metody i nie chodzi mi tu o picie miodku , jedzenie czosnku i imbirku do herbatki. Zakwaszanie organizmu to jest problem, dlatego wirusy mają sie bardzo dobrze. |
|
|
Blamestorm | Post #6 Ocena: 0 2021-05-06 10:35:37 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Zdrowe zywienie jest oczywiscie wazne w utrzymaniu zdrowego ciala. Niestety nie zawsze wystarczy.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
ZacznijOdSiebie | Post #7 Ocena: 0 2021-05-06 10:37:54 (4 lata temu) |
Co rozumiesz przez pojęcie zdrowe żywienie ?
|
Blamestorm | Post #8 Ocena: 0 2021-05-06 10:54:52 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Sorry ale nie. Nie ugryze.
Zebys sie nie obrazil, to dopisze tylko ze to bylby offtop w tym temacie. [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 06-05-2021 10:57 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
ZacznijOdSiebie | Post #9 Ocena: 0 2021-05-06 11:03:47 (4 lata temu) |
Ja sie nie obrażam zastanawia mnie jak sprytnie manipulujesz odpowiedziami , co ci to daje takie trolowanie i powielanie tych samych schematów ?
Ile ty tych off topów miałaś? Przypomnieć ci ? Dobrze ,że nie ma szczepionki na matołów bo bym nie miał sie z kogo pośmiać. |
xxxx1234 | Post #10 Ocena: 0 2021-05-06 11:26:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2020 Skąd: ... |
A ja śmiem twierdzić, że zdrowe odżywianie i sport/ruch wystarczy, utrzymywanie odpowiedniej wagi i już, nie pamiętam kiedy byłem przeziębiony od ponad 10 lat w UK i jeszcze nie mam swojego GP, u lekarza jestem raz w roku "zrobić markery rakowe".
Richmond wcześniej nie podziękowałem, ale uświadomiłaś mi, że moje ubezpieczenie alpejskie nie działa bez rejstracji w GP w tym roku raczej nie będę się wspinał w Alpach więc nawet go nie opłacałem, ale na przyszłość będę musiał o tym pamiętać. |