Czy sklepy odmawiały przyjmowania gotówki z tego powodu? Jak ktoś obawiał się zarazków, to nosił rękawiczki. Ile widzieliście takich osob na codzien?
Każdy pisze z własnego punktu widzenia, bo reprezentuje siebie.
Str 521 z 1206 |
|
---|---|
Richmond | Post #1 Ocena: 0 2021-04-30 08:37:24 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
A czy Ci chorzy chodzili w maseczkach w poprzednich latach i bali się grypy? Realnie, bardzo mało osób nosilo maski, głównie Ci, którzy mieli oslabiony system immunologiczny. Nikt nie powiedział reszcie społeczeństwa, ze ma nosić maski, żeby chronić ten promil ludzi.
Czy sklepy odmawiały przyjmowania gotówki z tego powodu? Jak ktoś obawiał się zarazków, to nosił rękawiczki. Ile widzieliście takich osob na codzien? Każdy pisze z własnego punktu widzenia, bo reprezentuje siebie. Carpe diem.
|
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2021-04-30 08:39:54 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
dokladnie kazdy mial w d. umierajacych na grype dlaczego tym razem jest inaczej...
szkoda ze starsi i schorowani nie maja tej empatii dla mlodych ludzi ktorych pozamykano jak szczury w klatkach : P wszyscy chcieliby zyc po 100lat ... zalosne [ Ostatnio edytowany przez: cris82 30-04-2021 08:41 ] |
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2021-04-30 08:43:32 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-04-30 08:13:02, Blamestorm napisał(a): Dziekuje Ci Wembley za ten bardzo empatyczny wpis. trochę bym się bał bo ostatnio NHS coraz częściej myli empatie z eutanazja moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Wembley27 | Post #4 Ocena: 0 2021-04-30 08:52:14 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Wiem ze duzo ludzi umarło..Smutne to jest ..ale dużo dzieci sie rodzi i daje radość promyk nadziej ..taka jest biologia
Ale ja zawsze pomagałam ludzia słabszym... Zostało mi to jak w ciągu 3 lat pochowałam cala rodzine ... Mam dużo empatii Wiem jak jest zostać samemu |
Jurny_Jurek | Post #5 Ocena: 0 2021-04-30 10:23:56 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2021-04-30 07:58:21, Wembley27 napisał(a): Tylko nie wszyscy maja tak wspaniale zeby nie chodzic w maseczkach i się dystansować... Wszyscy piszecie ze ja tego robić nie będę tamtego robic nie będę.... A chorowaliscie kiedys na ciężko choroby? A ile dziennie bierzecie lekarstw ? Wszystko piszecie z własnego punktu widzenia A nie pomyślicie o tych co musza Co są po zawałach po rakach Co w ciągu tygodnia robia 3 testy na covida choć pracują w domu ... Oni muszą to wszystko robić dla zdrowia My jesteśmy zdrowi i młodzi i inaczej patrzymy ...ale na świecie są też inni ludzie I takie osoby były na top priority list i dostały lek już grudzień/styczeń przeciwko ciężkim powikłaniom spowodowanym przez sars2+. Dyrektorka szkoły zaszczepiona w styczniu/lutym dwoma dawkami właśnie ciężko przechodzi covid. O ile to covid bo test PCR pokazał pozytywny i pokazuje już 3 tydzień. A szczepienie sie i przegłosowany właśnie paszport covidowy to dla pewności, by się szczepionki jak te na ptasie/świńskie grypy nie zmarnowały.Rządy wiekszosci państw już zamówiły wielomilonowe dostawy i szkoda tych tax payers money. Ja jako pro-szczepionkowiec cierpliwie poczekam na ich efekty do jesieni. Płaskoziemcy mówią, że hiszpanka miała 3 fale i se znikła, może na jesień już nie będzie potrzeba dodatkowych szczepień a może zrobią wreszcie te testy na skalę przemysłową. Póki co eksperyment trwa i trzeba uzbroić sie w cierpliwość. A i mimo słusznego wieku jeszcze nie dostałem zaproszenia co mnie dziwi ale ja swonego gp nie znam to może on zapomniał i o mnie. Ciekawe też w jakiej cenie będzie śmigał paszport covidowy. I czy ci bez paszportu będą musieli nosić opaskę na ramieniu albo będą kobietom golić głowy? Piętnowanie i wykluczanie "odmieńców" ma spore tradycje, i to nie takie całkiem odległe. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
|
|
Wembley27 | Post #6 Ocena: 0 2021-04-30 10:39:08 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
A jak nie znasz swojego gp..to może poprostu w systemie Cie nie ma ...
Mnie kiedyś że nie chodziłam to wypisali z rejestru A jak poszlam do lekarza i to mowia ze musze wszystko od nowa bo mnie nie ma .. Jam to nie ma ...a moje dziecko jest |
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: 0 2021-04-30 10:56:25 (4 lata temu) |
Nie no, jestem jestem. Nie tak dawno jak zrobiłem sobie kuku bo sport to zdrowie to zwolnienie na 2 tyg. bez problemu. I mówi - o, może okresowe badanie krwi? Jak cos nie tak zadzwonie. Nie zadzwonił.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Jurny_Jurek | Post #8 Ocena: 0 2021-04-30 16:24:17 (4 lata temu) |
"#USA: Zatwierdzenie do użycia szczepionki @pfizer / @BioNTech_Group w grupie dzieci w wieku 12-15 lat może zostać przyspieszone dzięki pominięciu jednego etapu procedury przez @US_FDA #COVID19 #koronawirus #SARS_CoV_2"
https://t.co/elS43Se3yW Szybko idzie z tym pomijaniem procedur, niedługo zrobią coś w tydzień na wariant indyjski i wystraszeni ludzie wezmą mimo braku jakichkolwiek procedur. W końcu producent odszkodowań płacić nie będzie a który lekarz będzie ryzykował i powikłania/zgon łączył ze szczepionką. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
karjo1 | Post #9 Ocena: 0 2021-04-30 16:46:42 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
'Fizjoterapeuta, lekarz czy pielęgniarka, którzy odradzają pacjentom szczepienie się przeciwko koronawirusowi, mogą nie tylko zostać ukarani przez pracodawcę, ale odpowiadać dyscyplinarnie przed swoim samorządem zawodowym - przypomina serwis Prawo.pl.'
W ramach konsekwencji wchodzi pelny zakres dzialan dyscyplinarnych, wlacznie z utrata pracy. |
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2021-04-30 17:05:19 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Żadne dane nie wskazują na to, aby wariant koronawirusa z Indii był groźniejszy czy bardziej zaraźliwy - zapewnił w piątek dyrektor sanitarny rzymskiego szpitala zakaźnego Francesco Vaia. Przestrzegł przed sianiem paniki.
Źródło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|