Str 498 z 1206 |
|
---|---|
Jurny_Jurek | Post #1 Ocena: 0 2021-04-22 14:11:55 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Dodam osobno - rozmawiam o faktach a nie emocjach. Nie obsmiewam wujkow umierajacych ani farmaceutow sceptycznych. Nie wysmiewam szczepiacych sie ani tych, co pisza że to depopuplacja. Pisze o WHO bo to na podstawie jej wytycznych woekszosc naukowcow walczy z wirusem. WHO zaleca rozwiazania chinskie czyli lockdown gospodarki. Maja 18% plus uk -kilka provent + brexit i trwajaca pandemie. W sylwestra w Wuhan tysiace ludzi bylo bez maseczek na duzych placach, tutaj nie moglismy spotkac sie ze znajomymi.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Blamestorm | Post #2 Ocena: 0 2021-04-22 14:33:23 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Nie musisz pisac do mnie elaboratow, caly z wypiekami na twarzy. Juz rozumiem dlaczego tak sie o to tupanie nozka przyczepiles, bo masz ewidentnie sklonnoci. Spokojnie.
Jak mowilam, pisz maile do wladz,jak masz poczucie misji. I kwarantanna, I lockdown to nie jest nowy wynalazek, to stara wyprobowana I skuteczna metoda. Szczegolnie w spoleczenstwach, ktore uwielbiaja sie mieszac z ludzmi bardziej niz wszystko inne. If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Gwontownik | Post #3 Ocena: 0 2021-04-22 16:03:09 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2021-04-22 14:33:23, Blamestorm napisał(a): Nie musisz pisac do mnie elaboratow, caly z wypiekami na twarzy. Juz rozumiem dlaczego tak sie o to tupanie nozka przyczepiles, bo masz ewidentnie sklonnoci. Spokojnie. Jak mowilam, pisz maile do wladz,jak masz poczucie misji. I kwarantanna, I lockdown to nie jest nowy wynalazek, to stara wyprobowana I skuteczna metoda. Szczegolnie w spoleczenstwach, ktore uwielbiaja sie mieszac z ludzmi bardziej niz wszystko inne. Mogę się coś spytać? Nie dostałem jeszcze pozwolenia, ale sam sobie pozwoliłem. Jak nie chcesz się odnosić do wpisów w sposób merytoryczny to nie rób tego wcale, bo to co teraz robisz nic nie wnosi do dyskusji, a tylko trollingiem trąci. Nie obawiaj sie. Nie zapomnimy o tobie! Inaczej tego nazwać nie potrafię. Jak dziecko w piaskownicy " to idź i poskarż się mamie". Na dokładkę; cały dzień piszesz to samo. Ulatw sobie życie crtl+c a potem crtl+v. Mniej czasu ci to zajmie albo więcej postów skomentujesz. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 22-04-2021 16:08 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Blamestorm | Post #4 Ocena: 0 2021-04-22 16:19:24 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Nie podchodz do tego tak emocjonalnie Gwontownik.
Wiem ze chcesz chronic Jurka ale spokojnie krzywdy mu nie zrobie ![]() A tak w temacie, dobre wiadomosci: UK no longer in top 20 excess death. If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Gwontownik | Post #5 Ocena: 0 2021-04-22 16:25:40 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-04-22 16:19:24, Blamestorm napisał(a): Nie podchodz do tego tak emocjonalnie Gwontownik. Wiem ze chcesz chronic Jurka ale spokojnie krzywdy mu nie zrobie ![]() A tak w temacie, dobre wiadomosci: UK no longer in top 20 excess death. ![]() Komentarz pierwszy pod linkowanym artykułem ![]() I po sukcesie. ![]() Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
|
|
Maat17 | Post #6 Ocena: 0 2021-04-22 16:31:03 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Z tym wyzej sie zgadzam.
A do mnie doszla "niebieska koperta"😱. |
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2021-04-22 16:35:14 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Nie bojaj, my juz zdazylismy zutylizowac taka korespondencje.
|
Blamestorm | Post #8 Ocena: 0 2021-04-22 17:11:12 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Gwontownik, to przeanalizumuj ten komentarz. Wiesz, przeczytaj ze zrozumieniem, co on moze znaczyc dla tej statystyki.
Ze moze byc jeszcze wiecej krajow przed UK. A dwa, ze nigdy w tej statystyce nie byli od poczatku, wiec nie ma to dla tego wykresu znaczenia. If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
Gwontownik | Post #9 Ocena: 0 2021-04-22 18:27:22 (4 lata temu) |
[/LIST]
Cytat: 2021-04-22 17:11:12, Blamestorm napisał(a): Gwontownik, to przeanalizumuj ten komentarz. Wiesz, przeczytaj ze zrozumieniem, co on moze znaczyc dla tej statystyki. Ze moze byc jeszcze wiecej krajow przed UK. A dwa, ze nigdy w tej statystyce nie byli od poczatku, wiec nie ma to dla tego wykresu znaczenia. Aż żal patrzeć na te liczby. Zrozumieć mogę jakieś minimalne różnice, albo jednego dnia, no góra tygodnia. Ale takie? Wejdź na worldometer i porównaj sobie, a potem napisz procentowo cyferkę jaka jest różnica pomiędzy tymi danymi. Miłego liczenia. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 22-04-2021 18:58 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Blamestorm | Post #10 Ocena: 0 2021-04-22 20:01:26 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Gwontownik, nie chce mi sie prawde mowiac. Powoli trace tym wszystkim zainteresowanie, w pelni zaszczepiona, moje zycie wraca do dosc normalnego. Wyjazdy, wyjscia, spotkania ze znajomymi, puby. Trudno mi sie skupiac na pandemii. Mam nadzieje ze bedzie to wszystko dalej isc w dobra strone
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|