2021-04-16 09:56:43, karjo1 napisał(a): Nawet w prywatnych szkolach nie jest to obowiazkowe, zalezy od podejscia rodziny i samego ucznia. Oficjalna narracja jest oczywiscie, ze trzeba, ze sie chroni siebie i innych.
Ja wiem ...ale daje przykład ze tam się zgadzają
Zabrzmiało to jakby prywatna szkoła była lepsza a raczej jakby dzieci były wyjątkowe szkoła jest szkołą
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
2021-04-16 09:56:43, karjo1 napisał(a): Nawet w prywatnych szkolach nie jest to obowiazkowe, zalezy od podejscia rodziny i samego ucznia. Oficjalna narracja jest oczywiscie, ze trzeba, ze sie chroni siebie i innych.
Ja wiem ...ale daje przykład ze tam się zgadzają
Zabrzmiało to jakby prywatna szkoła była lepsza a raczej jakby dzieci były wyjątkowe szkoła jest szkołą
Jak by szkola byla szkola bez różnicy...ja caly czas mowie ze za prywatna szkole przepłacają ha ha .....
zupełnie tak samo jak pacjenci Lindo Wing szpitala św. Marii w Londynie nie są lepsi od innych pacjentów
w prywatnych szkołach płaci się za edukacje, ale przedwewszystkim za kolegów i koleżanki jakie będzie miało dziecko w przyszłości
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
""Pozwoliłem jednej z klientek zobaczyć zwłoki ojca zmarłego na Covid. Otworzyliśmy trumnę, rozcięliśmy plastikowe worki i pokazaliśmy twarz. Przytuliła się, pocałowała go w czoło. 7 dni później córka dostała pozytywny wynik. 3 dni potem zmarła".
Rzad Ontario wprowadzil dalsze restrykcje:
★ wstrzymanie pracy na budowach;
★ zamkniecie miejsc rekreacji (korty, place zabaw);
★ kontrole na granicach z Quebec i Manitoba;
★ rozszerzenie uprawnien policji: $750 mandatu za brak powodu pobytu poza domem
https://t.co/UvWHYeMUZ2
Kanada ma średnia gestosc zaludnienia mniejsza od Szwecji (4/km square) a Ontario to 14. Teoria "im mniejsze population density tym mniej wirusa" okazuje sie po raz kolejny bzdura, podobnie jak 30% bez maseczek zaraża 70% w maseczkach. Do tego całkiem ostre obostrzenia, nawet budowy które w UK tętniły życiem.
No i ze szczepieniami sie trochę nyguszą jak na taki kraj, może tu jest przyczyna 3 fali.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
Podobno ludzie chca go namierzyć i zlinczować, musze faktycznie obejrzeć czym on tak wkurzył ofiary przemysłu strachu.
Pandemio trwaj, lepsza kasa, super testy no i polska służba zdrowia. Przeraża fakt umieszczania ludzi nie majacych wirusa (za to np chorych na co innego) na "brudne" oddziały.