Str 488 z 1206 |
|
---|---|
ZlotaPerla1 | Post #1 Ocena: 0 2021-04-15 13:13:12 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja nie wiem, jak ci wszyscy ludzie a są ich wszędzie całe stada od rana, mogli wytrzymać tyle czasu, bez tych pubów, kawiarenek itp.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2021-04-15 13:16:53 (4 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
a w bbc dzisiaj taki kwiatek
"Covid: 82% of positive rapid tests 'were correct'" czyli 18% mialo areszt domowy gratis pomijajac juz skad oni wiedza ze to na pewno 82% na podstawie testow na rzetelnosc testow o skutecznosci 70% 😄? a jakby to bylo 50% a nie 80 to mielibysmy okazje poznac prawde? |
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2021-04-15 14:23:51 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Katar spowodowany koronawirusem czy jakimś rinowirusem też pokaże pozytywny. Polski żubr chmielowa zupa też wychodzi pozytywna. Mialem sprawdzić czy na tych self testing też ale żona "nie marnuj mi testu" wiec w imie nauki zakupiłem piwo PRL w butli i całkiem, całkiem.
Jak to 3 fala w UK? Jak wszyscy beda zaszczepieni nie bedzie żadnych fal pandemii bo szczepionka w końcu chroni. Przestańcie straszyć. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
ZacznijOdSiebie | Post #4 Ocena: 0 2021-04-15 15:41:43 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-03-2021 Skąd: CBR |
Cytat: 2021-04-15 13:13:12, ZlotaPerla1 napisał(a): Ja nie wiem, jak ci wszyscy ludzie a są ich wszędzie całe stada od rana, mogli wytrzymać tyle czasu, bez tych pubów, kawiarenek itp. Sterowane kukiełki u mnie angol holidaya wziął ,żeby iść sie napić do pubu i na drugi dzień zrobić potwórke, mówi ,że żona jeszcze chce skoczyć do primarka i do nandos coś zjeść bo dawno byli, tak są nauczeni - na debecie , byle zabawa... Oni nie rozumieją co ich czeka za pare lat , chcą sie bawić , byle po trupach, szczepionki , certyfikaty itp... Przyszłość to własny ogród , kurnik , jakiś stawik z rybami , tunel z warzywami i byle daleko od miasta, trzeba wrócić do podstaw jeśli chcesz być szczęśliwy. RESET PO SWOJEMU. ![]() |
Richmond | Post #5 Ocena: 0 2021-04-15 16:50:06 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Ale oni są szczęśliwi w pubie, więc niech będą. Ktoś musi wydawać i nakręcać gospodarkę. Będą teraz łazić po sklepach i lokalach, a reszta będzie mogla w spokoju pochodzić po szlakach i odwiedzać atrakcje turystyczne bez tłumów.
Carpe diem.
|
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2021-04-15 16:50:08 (4 lata temu) |
Pamiętam jak były tu głosy, że wprowadzenie maseczek na zewnątrz to dobry pomysł byłby. A na jakiej podstawie uczeni decyduja o lockdownach, co zamykać co otwierać? Wyjaśnia profesor:
nie na podstawie badań i to nie my I tak sie to kręci pomału.. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
ZacznijOdSiebie | Post #7 Ocena: 0 2021-04-15 17:12:50 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-03-2021 Skąd: CBR |
Cytat: 2021-04-15 16:50:06, Richmond napisał(a): Ale oni są szczęśliwi w pubie, więc niech będą. Ktoś musi wydawać i nakręcać gospodarkę. Będą teraz łazić po sklepach i lokalach, a reszta będzie mogla w spokoju pochodzić po szlakach i odwiedzać atrakcje turystyczne bez tłumów. Tych " bez tłumów " nie byłbym taki pewny jak tata boris powie ,że w tym roku wakacje dumnie w UK. ![]() |
Richmond | Post #8 Ocena: 0 2021-04-15 17:46:40 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Wakacje w UK tylko dla tych, którzy chcą zapłacić ekstra i liczą się z tłumami.
Carpe diem.
|
Jurny_Jurek | Post #9 Ocena: 0 2021-04-15 18:14:40 (4 lata temu) |
Jasne. Raz, że branża musi nadrobić straty i przyjąć wszystkich chętnych chcacych zapłacić byle poholidejmejkersować. Dwa - przyjmując popyt bez urlopów zagramanicą dla setek tysięcy urlopowiczów "zagranicznych" to się porobi. A trzy - taka decyzja BoJo by mnie nie zdziwiła. W końcu prócz wyciągniecia kraju z pandemii będzie post-brexitowe "support your local caravan park" co da mu i partii trochę pkt.% a politycy tylko na to patrzą.
Do Polski i tak zawitam na ważną i zgodną z przepisami "essential travel". Ciekawe czy znajomi beda unikać mnie jak ognia w obawie przed wariantem brytyjskim. Powiem, że wy już go przechorowaliście i ja boje sie waszego białostockiego. W zamian mam brazylijski bo pracuje z kilkoma jesusami gabrielami z rijo de żanejro. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 15-04-2021 18:15 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Gwontownik | Post #10 Ocena: 0 2021-04-15 19:10:30 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2021-04-15 18:14:40, Jurny_Jurek napisał(a): Jasne. Raz, że branża musi nadrobić straty i przyjąć wszystkich chętnych chcacych zapłacić byle poholidejmejkersować. Dwa - przyjmując popyt bez urlopów zagramanicą dla setek tysięcy urlopowiczów "zagranicznych" to się porobi. A trzy - taka decyzja BoJo by mnie nie zdziwiła. W końcu prócz wyciągniecia kraju z pandemii będzie post-brexitowe "support your local caravan park" co da mu i partii trochę pkt.% a politycy tylko na to patrzą. Taak! Ja też takie wrażenie odnoszę, że urlopik to tylko na wyspie. I nie że względu na wirusa, tylko na resztki gospodarki. I po to aby wspierać swoich, a nie Hiszpanów, makaroniarzy czy Greków. Tak, pieniążki dostaliście od tego rządu za nieróbstwo i nie będziecie nimi finansować dobrobytu innym narodom. Coś tu nie jest jasne? Bardzo jasne. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|