Str 480 z 1206 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2021-04-12 15:21:16 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Cos normalnego wreszcie:
Sąd w Weimarze w Turyngii zakazał noszenia maseczek i wykonywania testów w dwóch szkołach w Niemczech. Przyczyną postępowania sądowego był wniosek matki dwóch chłopców, która uważała, że dobro dzieci jest zagrożone. Sąd okręgowy wydał tymczasowy nakaz, który uniemożliwił przymusowe noszenie maseczek w dwóch szkołach w Weimarze. Na poparcie swojego orzeczenia sędzia powiedział, że "obowiązkowe noszenie maseczki, minimalne odstępy i szybkie testy w szkołach stanowią ryzyko dla psychicznego, fizycznego lub emocjonalnego dobra dziecka". Zakaz dotyczy również przeprowadzania szybkich testów. |
gosian | Post #2 Ocena: 0 2021-04-12 15:44:37 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Chill, tak z ciekawości, bez żadnej złośliwości się zapytam. Wiem, że masz dziecko młodsze niż 12+, ale i za młodsze niedługo się zabiorą. Czy tak z czystym sumieniem weźmiesz za rączkę swoją pociechę i pójdziesz go zaszczepić? Nie będziesz się bała skutków ubocznych typu bezpłodność czy innych neurologicznych?
Jestem ogólnie ciekawa opini osób, które są za szczepieniem. Bo co innego jeżeli chodzi o swoje ciało, a co innego jak chodzi o dzieci gdzie jeszcze im zastaje kilka/kilkanaście lat dojrzewania i burzy hormonów. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
DADAM1986 | Post #3 Ocena: 0 2021-04-12 16:04:25 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-09-2017 Skąd: Waterlooville |
Tego trola “blamestorm” juz dawno admin powinien zbanowac. Typowa prowokantka, bez zadnych logicznych argumentow. Kreci sie sam/sama w kolko. Moze I forum to miejsce dyskusji, ale rozmowa z tym kims to walenie łbem o beton. Jak forumowe osobistosci probuja przekonac tego trola to jak rozmowa z... 3/4 latkiem. Moja 5 letnia corka szybciej lapie i wyciaga wnioski.
Zbanowac I zakopac Opinia moderatora: dziękujemy za rady, ale opinie o użytkowniku do wątku o użytkownikach a do administratorów do wątku pytania do administratorów. W tym miejscu pisz rzeczowo i na temat to się samo obroni bez wycieczek osobistych , sqlserver |
karjo1 | Post #4 Ocena: 0 2021-04-12 16:08:45 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Mozna zmieniac zdanie, nie ma obowiazku.
W czym bylby taki ban lepszy od pomyslow paszportow, uzalezniania swobod od szczepionki? |
Blamestorm | Post #5 Ocena: 0 2021-04-12 16:08:50 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ktos jeszcze chce dodac do tych uprzejmosci?
Jezeli jest podstawa to prosze jak najbardziej mnie zbanowac, jesli lamie regulamin to oczywiste. Natomiast to ze sie nie reaguje na podobne wypowiedzi, tylko dlatego ze sa skierowane do mnie, a totalnie lamia regulamin to chyba bardziej wyraznie byc nie moze. Linki wkleje pozniej, jak znajde chwile. Nie ukrywam ze tej hejt przykro sie czyta. Gosian pozniej Ci odpisze na pytanie x [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 12-04-2021 16:32 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
|
|
Jurny_Jurek | Post #6 Ocena: 0 2021-04-12 16:25:12 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2021-04-12 16:04:25, DADAM1986 napisał(a): Tego trola “blamestorm” juz dawno admin powinien zbanowac. Typowa prowokantka, bez zadnych logicznych argumentow. Kreci sie sam/sama w kolko. Moze I forum to miejsce dyskusji, ale rozmowa z tym kims to walenie łbem o beton. Jak forumowe osobistosci probuja przekonac tego trola to jak rozmowa z... 3/4 latkiem. Moja 5 letnia corka szybciej lapie i wyciaga wnioski. Zbanowac I zakopac Nie no, spokojnie. Argumenty przedstawia czasem a czasem ulega emocjom. Nie można nikomu bronić prawa do własnej opinii. Mnie tam wygodniej koncentrować sie na szukaniu faktów i danych niż kolejna szermierka dla szermierki. Tu jest badanie ale na jednym szpitalu? https://www.advisory.com/en/daily-briefing/2021/03/04/vaccine-transmission A prawda jest, ze tygodnie po 2 dawkach ludzie umieraja na covid albo sa w ciężkim stanie ale też w wielu krajach spada hospitalizacja i deaths (a w niektórych rosną). Piszę, weryfikacja przyjdzie jesienia o ile i tu nie będzie 3 fali. Choć pandemia może sie skończyć jak ta świńska czy ptasia. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
gosian | Post #7 Ocena: 0 2021-04-12 16:29:26 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Dadam, rozmawiać z kimś, kto ma inne zdanie niż my, też musimy uszanować. Nikt, nikogo nie powinien obrażać. Świadczy o tym kultura osobista danego rozmówcy. Każdy ma prawo do swojego zdania, tak samo jak każdy może je zmienić
P. S myślałam że to post napisał zacznij od siebie .. Podobny styl, przynajmniej w tej jednej wypowiedzi [ Ostatnio edytowany przez: gosian 12-04-2021 16:32 ] Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
DADAM1986 | Post #8 Ocena: 0 2021-04-12 16:55:25 (4 lata temu) |
post usunięty |
DADAM1986 | Post #9 Ocena: 0 2021-04-12 17:01:23 (4 lata temu) |
I moja opinia nie jest hejtem.
Pozdrawiam i dzieki agencie Jurny za rzeczowe wpisy tutaj. Nalezy sie pochwala Jesli nie medal za konkretne argumenty. Brawo |
ZacznijOdSiebie | Post #10 Ocena: 0 2021-04-12 17:52:45 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-03-2021 Skąd: CBR |
Cytat: 2021-04-12 16:29:26, gosian napisał(a): Dadam, rozmawiać z kimś, kto ma inne zdanie niż my, też musimy uszanować. Nikt, nikogo nie powinien obrażać. Świadczy o tym kultura osobista danego rozmówcy. Każdy ma prawo do swojego zdania, tak samo jak każdy może je zmienić P. S myślałam że to post napisał zacznij od siebie .. Podobny styl, przynajmniej w tej jednej wypowiedzi [ Ostatnio edytowany przez: <i>gosian</i> 12-04-2021 16:32 ] Personalne wycieczki zachowaj dla siebie? Gdzie opinia moderatora ? to forum serio robi sie na podwójne standardy... modereator zareagujesz ? |