Str 467 z 1206 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
sqlserver |
Post #1 Ocena: 0 2021-04-06 23:05:16 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
zacznijmy od tego ze szopkę urządziły Chiny i jak zaczęły się zachorowania w europie to sami ludzie zadali od władz takiego działania
Przypomnij sobie Jurka z zeszłego roku jak na forum pisał ze PM pogięło i powinien wszystko zamykać bo poumieramy. Zresztą Borys na początku kazał tylko śpiewać przy myciu rak i był przeciwny zamykaniu gospodarki. Jak zobaczył ze poparcie rządu spada to zaczęli zamykać, przy okazji ktoś zobaczył ze to świetne narzędzie do manipulowania ludźmi.
Naukowcy są w najgorszej sytuacji, bo z jednej strony wirus jest nowy nikt nic nie wie, docierają tylko plotki z Chin a ludzie wymagają naukowych opinii dodatkowo z opiniami naukowców dochodzą naciski rządu i dlatego raz mówią ze maseczki nic nie dają za cywile ze są niezbędne by po chwili mówić ze trzeba nosić po dwie na raz.Tak samo z myciem rak czy respiratorami raz ze to jedyny sposób leczenia a za chwile ze mordowano tak tylko ludzi. To są ludzie od których wszyscy wymagali informacji a oni nie wiedzieli nic, wiec wymyślali coś co chwile aby wyglądać na kompetentnych.
Lekarze, szczególnie w Polsce są w komfortowej sytuacji ilość pracy spadła im praktycznie do zera bo ludzi się nie leczy z powodu pandemii ale z drugiej strony kwitnie opieka prywatna i ci sami lekarze lecza za pieniądze bez problemu
Ludzie w Anglii są ciągle zadowoleni bo żarcie im do domu dowożą i mogą cały dzień na PS4 grac i tylko my się czepiamy , wywrotowcy.
Najlepiej absurd tej pandemii widać po tym jak ludzie odpowiedzialni za przestrzeganie zasad sami je naruszali i kłamali innym wmawiając ze musza siedzieć w domu
Zobacz siebie, pisałaś ze szczepionka to twoje wybawienie bo po roku wyszłaś z domu a na twoim koncie na Facebooku można zobaczyć ze pływałaś na desce kilka razy w tym czasie
to jest pandemia.... ale kłamstwa
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
|
kinga77 |
Post #2 Ocena: 0 2021-04-06 23:15:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 04-08-2008 Skąd: UK |
Blamestorm,a skad wiadomo ze nie?Jestesmy za mali zeby wiedziec wszystko co oni robia,wiemy tyle ile chca zebysmy wiedzieli.
A tak po zatym to ludzie tacy jak my ,tylko roznica jest taka ze maja wladze I pieniadze,a to daje im srodki do roznych dzialan.Trzeba miec klapki na oczach zeby tego nie widziec.
A co z tego ze gospodarka sie wali wszedzie,oni sa ustawieni reszta ich nie obchodzi.Nie obchodzi ich tez ze jacys ludzie umra na wirusa skoro nie obchodzi ich ze przez to niby ratowanie wiecej ludzi umiera z powodu braku dostepu do opieki medycznej ,bo system siada.Bo tu tez chodzi o system,jak by ktos jeszcze nie zauwazyl i to o caly system.Nie tylko sluzba zdrowia.To jest reset i tyle,bo osiagnelismy szczyt wszystkiego.Trzeba zburzyc i zaczac od nowa.Nie obejdzie sie bez strat i ofiar.Tak jak na wojnie.Zrobilo sie dziadostwo nawiasem mowiac.Wirus przy tym wszystkim to pikus,to tylko narzedzie do osiagniecia celu,pewnie jedno z wielu.Ludzi trzeba czyms zastraszyc,no co to za ludzie ,religii sie nie boja juz ,ani kaplanow co to straszyli zacmieniem slonca,a wirus sie dobrze sprawdza,zwlaszcza taki ktory jest naprawde i to nie od roku,tylko zawsze byl.Zawsze ludzie umierali na zap.pluc starsi i mlodsi.Tylko ze do niedawna moze mieli wieksze szanse na przezycie,kiedy wdrazalo sie odpowiednie leczenie.Teraz no coz..Dzis w wiadomosciach polskich mowili o dzieciach hospitalizowanych chorych na covid,tak a jakze inaczej,mowiono o chorych na zap.pluc, krtani dolegliwosciach zoladkowych itp.Mieszkalam w polsce z malymi dziecmi,pojezdzilo sie z nimi troche po szpitalach,wlasnie z powodu tychze chorob,o tej porze roku to normalne,widzialam na wlasne oczy i to bylo jakies 20 lat temu.Szpitale przepelnione.Lozka na koryrarzach.Jakos w polsce te dzieci ciezej przechodza te wszystkie choroby,nie wiem,taki tam mamy klimat no nie?Albo to od smogu moze?
Moj syn kiedy mial 8 mies,zlapal rotawirusa,musielismy jechac do szpitala na kroplowke bo by sie odwodnil ,u takiego malego dziecka szybko to sie dzieje,kiedy czesto wymiotuje.Teraz mowia ze to covid.
|

|
 |
|
iwona38 |
Post #3 Ocena: 0 2021-04-06 23:15:45 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
sqlserver myslalam, ze to mi odpowiadasz ale poniewaz nie plywam na desce to prawdopodobnie do poprzedniczki bylo 😀 Nie kupuje w Amazonie.
|

|
 |
|
Blamestorm |
Post #4 Ocena: 0 2021-04-06 23:21:21 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Nigdy nie mowilam ze nie plywalam. Wrecz przeciwnie, mowilam ze latem jezdzilam na plaze , jako miejsce bezpiecznie, na dworze, bez tlumow, jak sobie wrocisz do moich wpisow, to wyraznie napisalam ze jezdzilam na plaze.
Ale tak szczepienie to moje wybawienie, tez chce sie spotykac z ludzmi, rodzina,przyjaciomi, podrozowac, chce zeby to wszystko sie juz skonczylo. Chce odzyskac swoje zycie. Wierze ze najszybszym sposobem jest szczepienie.
Nie wiem co Jurek pisal w zeszlym roku, przerwe mialam od forum a wracac mi sie nie chce wierze Ci na slowo. If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|
kinga77 |
Post #5 Ocena: 0 2021-04-06 23:23:18 (4 lata temu) |
Z nami od: 04-08-2008 Skąd: UK |
Ee co tam plywanie na desce,u nas w care homie od poczatku pandemii chora byla jedna osoba na covid,jedna z opiekunek, goraczka 38 stopni,kaszel,dusznosci,utrata smaku i wechu.Typowe objawy.Jedna osoba,rozumiecie?Przez caly rok i jakims cudem nikogo nie zarazila? No jakim cudem skoro ten wirus sie tak szybko rozprzestrzenia?
To po co ten caly cyrk? [ Ostatnio edytowany przez: kinga77 06-04-2021 23:26 ]
|

|
 |
|
|
iwona38 |
Post #6 Ocena: 0 2021-04-06 23:28:23 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Blamestorm a ja pamietam, ze mowilas, ze nie wychodzilas z domu prawie przez rok a potem mowilas, ze wychodzilas na plaze bo przy plazy mieszkasz. A teraz sie dowiadujemy, ze na plaze jezdzilas... To jak to wkoncu bylo? Nie kupuje w Amazonie.
|

|
 |
|
Server |
Post #7 Ocena: 0 2021-04-06 23:29:48 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 06-04-2021 Skąd: Londyn |
Ludzie musza otworzyc sie i zobaczyc co to jest Great Reset, swiatowe forum ekonomiczne ktore szykuje to wszystko , rzady postepuja niemal ze identycznie bo maja takie wytyczne, a to dopiero poczatek Uwaga moderatora: Kolejne wcielenie zacznijodsiebie zablokowane. Przypominam, że masz blokade do jutra z pisaniem na forum i zakładanie konta codziennie nic tego nie zmieni. Konefka
|

|
 |
|
dominikana36 |
Post #8 Ocena: 0 2021-04-06 23:29:53 (4 lata temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Cytat:
2021-04-06 21:47:41, Blamestorm napisał(a):
Kanonier,,dokladnie.
Dokinikana I Andy, nie wstydzcie sie. Chetnie poczekam na wasze odpowiedzi : po co?
Po to samo, dlaczego stworzono wszystkie systemy totalitarne od zarania swiata. Po to samo czemu stworzono blok socjalistyczny i zabito szanse na jakikolwiek rozwoj spoleczny i gospodarczy w tamtych krajach na dziesieciolecia.Z tego samego powodu dla , kt podtrzymywany jest rezim chinski i koreanski.
A wszystkie te rezimy zostaly stworzone w celu utrzymania bezwzglednej wladzy nad spoleczenstwem w celu czerpania zyskow z zasobow ludzkich przez stosunkowo niewielka grupe osob . I wszystkie zostaly oparte na ludzkim strachu i klamstwie. I zaden na poczatku nie wyglada “az tak zle”.
Chyba znasz historie choc troche i rozumiesz, ze nie po raz pierwszy gospodarki swiatowe sa niszczone , cale spoleczenstwa poddane propagandzie I zastraszane. Cel jest zawsze ten sam, srodki sie zmieniaja tylko wraz z postepem czasu.
No I nie odpowiedzialas na moje pytanie: jak tam Twoja teoria o zakonczeniu tego szalenstwa? Kiedy nastapi “uff”? Czy moze jednak po prostu nowa normalnosc Ci odpowiada? Bo juz nikt nie mowi o powrocie do zycia sprzed roku...
|

|
 |
|
gosian |
Post #9 Ocena: 0 2021-04-06 23:35:17 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Ja pamiętam że chill mówiła że pół roku spędziła na plaży a drugie pół roku na basenie (tylko nie wiem czy prywatnym, żeby kontaktu z innymi nie było) i że to był najlepszy rok jaki spędziła  Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
Blamestorm |
Post #10 Ocena: 0 2021-04-06 23:45:06 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2021-04-06 23:28:23, iwona38 napisał(a):
Blamestorm a ja pamietam, ze mowilas, ze nie wychodzilas z domu prawie przez rok a potem mowilas, ze wychodzilas na plaze bo przy plazy mieszkasz. A teraz sie dowiadujemy, ze na plaze jezdzilas... To jak to wkoncu bylo?
Iwona wroc sobie do tych postow, ja nie mam w zwyczaju klamac moge czasami zastosowac jakis sktot myslowy alw nie w zlej wierze. robilam na co mialam ochote I co mi bylo wolno. Trudno zebym sie przed Toba tlumaczyla. jakby SQL znalazl cos ciekawego na moim fb to juz by sie pochwalil a tak jest ta nieszczesna deska o ktorej juz pisalam.
Stosuje sie do zasad, uwazam to za wazne, nie robie tego na pokaz, tylko dlatego ze wierze ze w ten sposob pomagam skonczyc to wszystko wczesniej zebym mogla wrocic do swojego zycia, ktore jest milion razy ciekawe niz ta wegetacja.jak pewnie u wszystich.
Dzieki Gosian, wiem ze pewnie napisalas to uszczypliwie ale doceniam obiektywizm.
Basen byl prywatny.
I serio to byl najlepszy rok pod napewno jednym wzgledem, czasu jaki spedzilam ze swoim dzieckiem.
Pod wieloma nie byl. Pewnie pod wiekszoscia, chic staram sie na tym nie skupiac.
[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 06-04-2021 23:48 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|

|
 |
|