Szkoda, że szczepionka nie chroni przed zachorowaniem.
Str 456 z 1206 |
|
---|---|
gosian | Post #1 Ocena: 0 2021-04-02 08:16:42 (4 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Nie wiem czy było już wspomniane o tym, ale Krzysztof Krawczyk zaczepiony dwoma dawkami leży w szpitalu chory na covid.
Szkoda, że szczepionka nie chroni przed zachorowaniem. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Maat17 | Post #2 Ocena: 0 2021-04-02 09:03:23 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Takiego zaszczepionego wiozlam dzis do pracy. Tylko dlatego, ze byl zaszczepiony. W maskach I 4 okna otwarte.
Mial do wyboru, albo jedzie na takich warunkach albo wcale. Transport publiczny nie dziala. |
ZlotaPerla1 | Post #3 Ocena: 0 2021-04-02 09:15:26 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-04-02 08:16:42, gosian napisał(a): Nie wiem czy było już wspomniane o tym, ale Krzysztof Krawczyk zaczepiony dwoma dawkami leży w szpitalu chory na covid. Szkoda, że szczepionka nie chroni przed zachorowaniem. A pan Krawczyk, to już wcześniej przed zaszczepieniem nie był w szpitalu na Covid? Te szczepionki to tylko sztuczny koszt dla narodów $000000000000 Taka wojna biologiczna, ofiary nawet są, państwa się pompują z kasy, a ludzie uziemieni - jak na wojnie. Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
ZacznijOdSiebie | Post #4 Ocena: 0 2021-04-02 09:18:14 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 22-03-2021 Skąd: CBR |
Cytat: 2021-04-02 08:16:42, gosian napisał(a): Nie wiem czy było już wspomniane o tym, ale Krzysztof Krawczyk zaczepiony dwoma dawkami leży w szpitalu chory na covid. Szkoda, że szczepionka nie chroni przed zachorowaniem. Jak to przeciez szczepionka to cudowny lek na wszystko! ![]() ![]() ![]() ![]() |
sqlserver | Post #5 Ocena: +1 2021-04-02 10:18:20 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-04-02 00:26:59, Blamestorm napisał(a): ![]() Nie wklejam tego dla tych ktorzy znajda kazdy mozliwy powod zeby narzekac ( wiem , nie wierzycie ze to wynik ani szczepien, ani lockdownu, to jakas tajemna sila sprawia ze w UK sytuacja wyglada tak obiecujaco, albo slonczyli sie starsi ludzie,albo ze wiosna, juz mowiliscie, pamietam),. Tylko dla tych ktorych interesuje jaki wplyw ma szczepienie na zachorowalnosc. To dzisiejsze dane przypadkow podzielone na wiek. Starssze grupy wygladaja bardzo dobrze. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm</i> 02-04-2021 00:46 ] niestety Blamestorm z tych wykresów niewiele wynika, uznano ze +70 są zaszczepieni i ograniczono ich testowanie a rozpoczęto masowe testy młodzieży szkolnej i to widać na tym wykresie, jak zaczną testować niemowlaki na porodówce to będziemy mieli wysyp chorych <1 moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
|
|
greta | Post #6 Ocena: 0 2021-04-02 10:26:22 (4 lata temu) |
Z nami od: 26-05-2007 Skąd: liverpool |
Cytat: 2021-04-02 00:26:59, Blamestorm napisał(a): ![]() Nie wklejam tego dla tych ktorzy znajda kazdy mozliwy powod zeby narzekac ( wiem , nie wierzycie ze to wynik ani szczepien, ani lockdownu, to jakas tajemna sila sprawia ze w UK sytuacja wyglada tak obiecujaco, albo slonczyli sie starsi ludzie,albo ze wiosna, juz mowiliscie, pamietam),. Tylko dla tych ktorych interesuje jaki wplyw ma szczepienie na zachorowalnosc. To dzisiejsze dane przypadkow podzielone na wiek. Starssze grupy wygladaja bardzo dobrze. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Blamestorm</i> 02-04-2021 00:46 ] wygladaja jak wygladaja bo teraz testuje sie dzieci w szkolach i ich rodzicow nikt nie testuje starszych ludzi kazdego dnia wiec mniej pozytywnych wynikow w tej grupie wiekowej proste jak sra..nie |
Blamestorm | Post #7 Ocena: 0 2021-04-02 10:57:25 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
W UK robi sie prawie 2 miliony testow dziennie, test jest dostepny dla kazdego kto ma taka potrzebe za darmo w kazdej chwili. Czyli starsze osoby sa testowane tak samo czesto jak byly wczesniej, czyli wyedy kiedy potrzeba. Jednak liczba chorych w tej grupie spadla diametralnie. W domach opiekuja tak samo sa dostepne testy jak w szkolach.
If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2021-04-02 11:01:23 (4 lata temu) |
tak teraz w demokratycznej europie władza dba o zdrowie swoich obywateli, tu Belgia i piknik skrzyknięty z okazji 1 kwietnia
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
sqlserver | Post #9 Ocena: 0 2021-04-02 11:03:06 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-04-02 10:57:25, Blamestorm napisał(a): W UK robi sie prawie 2 miliony testow dziennie, test jest dostepny dla kazdego kto ma taka potrzebe za darmo w kazdej chwili. Czyli starsze osoby sa testowane tak samo czesto jak byly wczesniej, czyli wyedy kiedy potrzeba. Jednak liczba chorych w tej grupie spadla diametralnie. W domach opiekuja tak samo sa dostepne testy jak w szkolach. czy mógłby się tu wypowiedzieć ktoś pracujący w takiej placówce moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
rafal80 | Post #10 Ocena: 0 2021-04-02 11:16:11 (4 lata temu) |
Z nami od: 26-05-2009 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-04-02 10:18:20, sqlserver napisał(a): niestety Blamestorm z tych wykresów niewiele wynika, uznano ze +70 są zaszczepieni i ograniczono ich testowanie a rozpoczęto masowe testy młodzieży szkolnej i to widać na tym wykresie, jak zaczną testować niemowlaki na porodówce to będziemy mieli wysyp chorych <1 Nie wiem jak to jest z młodzieżą szkolną i jak dodatkowe test wpływają na statystyki ale jeśli chodzi starsze grupy wiekowe to nie słyszałem żeby 70+ nie byli testowani bo są zaszczepieni. Każdy kto ma jakieś symptomy jest tak samo testowany bez względu na wiek. |