Str 20 z 1206 |
|
---|---|
SweetLiar | Post #1 Ocena: 0 2020-08-18 11:27:22 (5 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Różne jest podejście. Jak szukają oszczędności to wolą przyuczyć do prostej pracy, taki magazynier też od od zera zaczynał. U nas się ludzie buntowali jak im chcieli dokładać obowiązków za tą samą kasę, a taki swieżak robi co mu każą bez marudzenia i się cieszy, że ma pracę i to często lepszą od poprzedniej.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
galadriel | Post #2 Ocena: 0 2020-08-18 11:38:46 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Tylko ze a recesji to raczej lidzi zwalniaja nie zatrudniaja. Zreszta zobaczymy.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
galadriel | Post #3 Ocena: 0 2020-08-18 11:42:22 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2020-08-18 11:07:03, cris82 napisał(a): jezeli najnizsza krajowa tzn ze probowac moze kazdy a wymagania nie sa duze powinnas wspierac kolezanke : ) Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
ZlotaPerla1 | Post #4 Ocena: 0 2020-08-18 12:16:01 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
U nas jest takie busy, że codziennie przychodzą nowi - wszyscy chcą się nachapać jak najwięcej towaru na zapas przed Brexit - RS - to sprzedaż głównie międzynarodowa, mało co się lokalnie sprzedaje, bo ceny są beznadziejne
![]() Maska mnie zabije, tylko wkładam maskę, to w gardle czuję kamienie ostre! nie po to ludzie mają nosy i wydychają brudy w powietrze, żeby je spowrotem wciągać ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Misia13 | Post #5 Ocena: 0 2020-08-18 15:45:47 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Z ciekawosci zapytalam..... Perla co sprzedajecie?
|
|
|
Wielim | Post #6 Ocena: 0 2020-08-18 15:55:28 (5 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Maseczki 🙄🤣
|
Misia13 | Post #7 Ocena: 0 2020-08-18 16:17:33 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-08-18 15:55:28, Wielim napisał(a): Maseczki 🙄🤣 Mam ponad tysiac. ![]() Dzieki Wielim za humor...... ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Misia13 18-08-2020 16:18 ] |
ZlotaPerla1 | Post #8 Ocena: 0 2020-08-18 16:38:07 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Oczywiście, że maseczki, rękawiczki, przyłbice, pod części do respiratorów, żele, pojemniki na żele i setki tysięcy innych duperszmitów od skarpet, wiatraków, po micro componenty, tudzież krany 😎
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Misia13 | Post #9 Ocena: 0 2020-08-18 17:06:09 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-08-18 16:38:07, ZlotaPerla1 napisał(a): Oczywiście, że maseczki, rękawiczki, przyłbice, pod części do respiratorów, żele, pojemniki na żele i setki tysięcy innych duperszmitów od skarpet, wiatraków, po micro componenty, tudzież krany 😎 Dziekuje za odpowiedz. To warehouse? ![]() |
Wielim | Post #10 Ocena: 0 2020-08-19 23:25:37 (5 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Misia po co Ci ponad 1000 maseczek ??? Sorry że się zapytam ale nie uważasz że to chore ? Żyjesz w spirali strachu , w dzieciach widzisz potencjalnych "zabójców" , nie uważasz że to zaszło za daleko ? I tego chciał rząd by ludzie tak się tym przejęli ? Właśnie dzwonił do mnie brat z Niemiec , mamy słaby kontakt ale dziś są moje urodziny , też mówi że w Niemczech robią z nich owce w maskach , na plażę zamykają dostęp po 11 godzinie bo za dużo ludzi , zamykają małe miasteczka bo niby wylergarnie wirusa , tymczasem on , jego żona , znajomi , znajomi znajomych nie znają nikogo kto miałby wirusa .. pyta się czy ja kogoś znam , w końcu jestem taksówkarzem ehhh jprd jak ludzie ulegli spirali strachu , gospodarki światowe kuleją , największa recesja w historii , żydzi szczęśliwi ...
No a teraz o testach na przeciwciała , tak niechętnie się je robi , bo przecież wyznacznikiem jest chiński test na koronawirusa , raz działa ,raz nie , ale wykrywa KORONAWORUSY , które są z nami od tysięcy lat ... Z tymi na antyciała jest inaczej , są płatne , zazwyczaj wyniki są dostosowane do zajmowanego stopnia , w szpitalach prawie każdy ma już przeciwciała w transporcie publicznym prawie nikt HAHAHAHA piękna bajka ... No i co z tymi ludźmi na Oxford Street ? Nie mieszczą się na chodnikach , co piąty ma maseczkę (po co? Co ona ma mi dać ?) , i liczba zakażeń jest mniejsza niż nie było nikogo na ulicach handlowych(dane z maja gdy ulice były puste a ludzie zarażali się przez wodę w krainie) , oczywiście w miarę potrzeby Johnsona i jego mocodawców (czytaj Rotschildow ,Sorozow czy Gatesow ) liczba zakażeń i śmierci będzie większa /mniejsza ... No i z ostatniej chwili ... Rząd ogłosił że sukcesem jest leczenie łącznie 10 osób przebywających w Nightingale Hospotalach przygotowanych na 50k osób za miliardy funtów i obecnie rozbieranych z ... braku chętnych ... Ktoś grubo na tym zyskał , dziś wypłynęła wiadomosc że koszt jednej plastikowej barierki w Londynie to koszt ... £11 funtów na dzień za wypożyczenie, przed pandemią taka barierka kosztowała na własność £25 , w skandal zamieszana jest rodzina kogoś z City hall , a ludzie jak owce hahahaha to jest gorsza afera niż PiS i Szumowski w Polsce Meeeeee [ Ostatnio edytowany przez: Wielim 19-08-2020 23:50 ] |