Str 171 z 1206 |
|
---|---|
Unre4L | Post #1 Ocena: 0 2021-01-09 00:20:29 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-03-2020 Skąd: Cambridge |
Jak chcesz byc motlochem to badz , probowalas stanac okoniem? Ta
![]() |
kinga77 | Post #2 Ocena: 0 2021-01-09 07:00:54 (4 lata temu) |
Z nami od: 04-08-2008 Skąd: UK |
Cytat: 2021-01-09 00:20:29, Unre4L napisał(a): Jak chcesz byc motlochem to badz , probowalas stanac okoniem? Piszesz tak jakbys wszystko o mnie wiedział.A nie wiesz praktycznie nic,tak jak ja o Tobie.Wyraznie napisałam, wczoraj i kilka dni temu, że nie zgodziłam się kiedy szczepili pracowników.To samo dotyczyło testów.Ale w miejscu takim jak care home,trzeba się dostosować do różnych przepisów i już nie chodzi tylko o to co się dzieje teraz.Taka praca.O lataniu nie wspomniałam ani słowem,( poleciałam sobie raz,i to nie był rayaner,następnym razem polecę tylko jeśli mnie zmusi do tego sytuacja) chodziło mi o pracę,ja nie mogę pozwolić sobie na to żeby ją teraz stracić.Owszem może to jest i trochę wygodne,bo czemu miałabym zostawić dobra robotę ze względu na przekonania i nie mieć żadnej albo użerać się gdzie indziej.A później okaże się że i tak trzeba się będzie szczepić i to nie tylko dlatego że praca. Pytałam czy masz jakieś pomysły jak z tym walczyć,ale napisałeś tylko tyle co powyżej,wiec pomyślałam że może robisz raban tylko w internecie na forum,ale może się mylę,bo Cię nie znam |
Unre4L | Post #3 Ocena: 0 2021-01-09 08:49:30 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-03-2020 Skąd: Cambridge |
Konefka czy jak ci tam jako jedyna z moderatorow sie do mnie przyczepiasz masz jakis problem??? Inni jakis bie raz bluzgaja , urazaja uczucia religijne najezdzaja na kosciol i nic z tym nie robilas, napisze skarge jeszcze raz bedziesz mi edytowac posty....
|
Jurny_Jurek | Post #4 Ocena: 0 2021-01-09 09:05:20 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Untea4L, ja bym miał taką prośbę - można w tym wątku trochę posprzeczać się na temat logiki argumentów i ich jakości - ale mógłbyś to robić w bardziej nazwijmy to wysublimowany sposób?
Najwyżej ci co się nie zaszczepią to skończą w krematorium co było tutaj prognozowane i tyle. Ci co się zaszczepią stworzą nowy, lepszy świat. Ktoś może uważać moje kontry do davida jako "kolejną ofiarę do bicia i punktowania" ale próbując normalnie i tak dostaję łatkę "foliarza". Nie wierze w foliowy kapelusz, maszty 5G roznoszace wirusa, chipy gatesa w szczepionkach - ale foliarzem jestem. Czy to mnie razi? Absolutnie, bawi mnie tylko jak david wyczulony na bezpodstawne inwektywy sam ich używa i takie rzeczy trzeba punktować. No chyba, że kiedyś jego znajomi przekonaja mnie do bezpieczeństwa szczepionki to posypie głowe popiołem. Ale póki co wolę przedstawiać ogólnie znane fakty - a co ostatnio znalazła karjo1 czyli wpis ParaDox'a tylko potwierdza moje spostrzeżenia. Po wynalezieniu szczepionki około sierpnia testowanie na bezpieczeństwo miało trwać 1 rok - 1.5 roku. Wynaleziono ja chyba troche pozniej a szczepienia zaczely sie już w grudniu. Rozumiem rząd i ich troskę o obywateli - ale kosztem ludzkiego zdrowia zrobili chłodna kalkulacje i trzeba ratować gospodarki. I tyle. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 09-01-2021 09:08 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2021-01-09 09:25:34 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-01-09 08:49:30, Unre4L napisał(a): Konefka czy jak ci tam jako jedyna z moderatorow sie do mnie przyczepiasz masz jakis problem??? Inni jakis bie raz bluzgaja , urazaja uczucia religijne najezdzaja na kosciol i nic z tym nie robilas, napisze skarge jeszcze raz bedziesz mi edytowac posty.... Ułatwię Ci wysyłanie skargi. Podaję dane, gdzie można składać zażalenia. http://www.mojawyspa.co.uk/kontakt Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Adacymru | Post #6 Ocena: +1 2021-01-09 10:34:59 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: Rozumiem rząd i ich troskę o obywateli - ale kosztem ludzkiego zdrowia zrobili chłodna kalkulacje i trzeba ratować gospodarki. I tyle.
Wiekszosc argumentów w temacie jest oparta na tym podejściu wlasnie, nie ważne ze zagrożone są osoby, ważne żeby sklepy byly otwarte. Określenia ze starcy i tak umra, to jaki problem ze pare lat wcześniej, tez nie sa odosobnione w wypowiedziach na forum.
Ada
|
iwona38 | Post #7 Ocena: 0 2021-01-09 10:55:57 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Ada w jaki sposob szczepienie mnie czy kogokolwiek innego uratuje chocby jednego starszego czlowieka skoro dalej bedziemy zarazac? To jest moje podstawowe pytanie w tym calym szalenstwie.
Nie kupuje w Amazonie.
|
Gwontownik | Post #8 Ocena: 0 2021-01-09 11:14:29 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Ada. Masz rację należy chronić życie za wszelką cenę i niezależnie od wieku. Bo taki staruszek spotykając się z innymi osobami jest bezpieczny, pod warunkiem że jest ich nie więcej jak sześcioro, bo jak przekroczy magiczne 6 to wirusa nic nie powstrzyma.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
iwona38 | Post #9 Ocena: 0 2021-01-09 11:19:33 (4 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
A tymczasem Portugalski rząd przyjął przepisy pozwalające na wywłaszczenie obywateli w sytuacji wyższej konieczności związanej z planem odbudowy gospodarki po koronakryzysie.
Teorie spiskowe nabieraja rozpedu. Nie kupuje w Amazonie.
|
Gwontownik | Post #10 Ocena: 0 2021-01-09 11:25:28 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2021-01-09 11:19:33, iwona38 napisał(a): A tymczasem Portugalski rząd przyjął przepisy pozwalające na wywłaszczenie obywateli w sytuacji wyższej konieczności związanej z planem odbudowy gospodarki po koronakryzysie. Teorie spiskowe nabieraja rozpedu. Źródło sobie znalazłem. Na przyszłość proszę zamieszczać odnośnik do informacji. Co do treści artykułu to nadmienię tylko, że w Polsce tego typu postępowanie jest standardem w zakresie wywłaszczenia dla ważnych celów społecznych. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 09-01-2021 11:33 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|