MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

MOJE NIEPOKOJE...KORONAWIRUS

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 146 z 1206 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 145 | 146 | 147 ... 1204 | 1205 | 1206 ] - Skocz do strony

Str 146 z 1206

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jurny_Jurek

Post #1 Ocena: 0

2021-01-03 01:44:51 (5 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

32-letnia lekarka dostała zapalenia mózgu i rdzenia po przyjęciu szczepionki. Informacje na portalu mojawycpa.co.uk podał ruski trol karjo1.

To się robi wesołe. David, lepiej ucz sie do egzaminu. Jestes w takiej grupie ryzyka, że na 99.98% nic ci nie będzie do końca lata. A potem to bierz szczepionkę i co pół roku - jak to sam napisałeś kiedyś "na wirusach się nie znam ale szczepionki na grypę nie działają bo wirus mutuje".
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Unre4L

Post #2 Ocena: 0

2021-01-03 05:18:41 (5 lat temu)

Unre4L

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 13-03-2020

David to wezmie szczepionke na dwa typy wirusow ten chinski i ten z uk kent :) najlepsze niedlugo bedzie bo codziennie jest breaking news i rekord , ciekawe jak im sie populacja skonczy wirus bedzie zarazal na nowo wtedy z numerem 20 albo 21? Haha

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #3 Ocena: 0

2021-01-03 06:38:40 (5 lat temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Będzie wirus zarażał sam siebie i powstanie super mutacja 'bojocovid 21 brexit' który to zabije poprzednika, dla ludzi będzie jeszcze bardziej agresywny
Bo ten stary spowodował zaistniałych przypadków poniżej 4%. Biorąc pod uwagę fakt że na te zachorowania złożyły się wyniki fałszywie pozytywne jak też fakt, że gro ludzi przechowało bez robienia testów i podbijania statystyki. Jak też fakt że ponad 90 % choruje bezobjawowo to prawdopodobnie już jesteśmy na całej populacji wyspy. A śmiertelność poniżej 3% wszystkich pozytywnych stwierdzonych nie jest tragedią. Tragedią to się staje dopiero w rękach specjalistów od covid-marketingu.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #4 Ocena: 0

2021-01-03 11:26:55 (5 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Teoretyczny plan szczepień w UK.
Obrazek
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2021-01-03 11:31:07 (5 lat temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Gwintownik, znam osoby które to dziadostwo przechorowali i im lekko nie było. Na grypę nie raz chorowali i nigdy na nic nie narzekali.... Wiem też kogo to wykonczyło. (małe miasteczko w Polsce gdzie wszyscy się znają) Czterdziestoletni facet całe życie zajmujący się sportem....

Do góry stronyOnline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2021-01-03 11:34:10 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

ktos napisal na fb dobrze ze da sie zaszczepic przez telefon -tak jak go lecza
hehe

np mojej coreczce odwolali w pazdzierniku a teraz na styczen testy alergiczne kolejny termin na marzec byly tylko uwaga uwaga tadammm konsultacje telefoniczne
; )))

zastanawiam sie co teraz robia ludzie ktorzy sie tym na co dzien zajmuja bo na moje oko wyglada to tak jakby sie tam ktos niezle opierdzielal

"Gwintownik, znam osoby które to dziadostwo przechorowali i im lekko nie było. Na grypę nie raz chorowali i nigdy na nic nie narzekali.... Wiem też kogo to wykonczyło. (małe miasteczko w Polsce gdzie wszyscy się znają) Czterdziestoletni facet całe życie zajmujący się sportem...."

pewnie nie brakuje tez tych co przeszli covid bezobjawowo lub objawowo ale lekko -kto wie moze 90%
za to cierpieli z powodu grypy przeciez to dziala w dwie strony ktos dzisiaj przezyje covid za rok umrze na grype

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 03-01-2021 11:39 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #7 Ocena: 0

2021-01-03 11:45:46 (5 lat temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

David
Takie bywają choroby. Ja wcale nie twierdzę, że nikt dzięki temu wirusowi życia nie zakończył. Jeśli ktoś ma ku temu odpowiednie warunki to zwykle skaleczenie może go życia pozbawić a nie oznacza to delegalizacji stosowania ostrych narzędzi.
Znam ludzi, którzy przechodzili to ciężko, bez pomocy NHS dali radę, z tv i prasy wiem że zdążają się przypadki, że z pomocą NHS nic nie dało się zrobić (co mnie nie dziwi jak wspomnę swoją historię leczenia która opisałem w oddzielnym toppiku). Znam za to znaczna grupę ludzi, którzy żyją i pracują normalnie tak, jak przed korona-cyrkiem i nic im nie dolega. Liczby, statystyka nie kłamie. Dhiarea większe żniwo zbiera niż ten wirus. Jedyny plus jaki przyniósł to zwiększenie higieny osobistej Brytyjczyków, choć do ideału wciąż daleko. Bo gdzie tu mówić o higienie i zachowaniu rygorów sanitarnych kiedy maseczkę w pracy dostajesz "gołą" że zbiorczego opakowania "z ręki do ręki". Toż to śmiechu warte niczym najlepszy kabaret.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 03-01-2021 11:56 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2021-01-03 12:49:01 (5 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
Liczby, statystyka nie kłamie. 

Powinno być w watku o żartach... tk akurat jest najprościej uzyc do kłamstw, śmieszne jest jak statystyka nie kłamie kiedy chcesz swoje poglądy poprzec, ale oczywiście ta sama statystyka juz jest zła jesli chodzi o argumenty przeciwnika.

Każdy kto twierdzi ze wirus nie jest grozny niech sie na ochotnika zglosi do pracy z chorymi osobami, 24/7 bez PPE...
Ada

Do góry stronyOffline

cris82

Post #9 Ocena: 0

2021-01-03 12:53:20 (5 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

ada kto w tym watku napisal ze wirus nie jest grozny?

proste pytanie czekam na odpowiedz

Do góry stronyOffline

gosian

Post #10 Ocena: 0

2021-01-03 13:11:37 (5 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Umiera ktoś jeszcze na zwykłą grypę? Przecież rocznie umierało kilkaset tysięcy ludzi na świecie na grypę.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Strona 146 z 1206 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 145 | 146 | 147 ... 1204 | 1205 | 1206 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,