Str 137 z 1206 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Misia13 |
Post #1 Ocena: 0 2020-12-31 01:18:53 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2020-12-30 23:36:06, Wielim napisał(a):
Gdzieś slyszalem czy czytalem , przperqszam nie moge sobie przypomnieć gdzie bo mialem swoj dzień, ze przedłużają w ukokres miedzy pierwsza a druga dawką szczepien ktory wynosil 21 dni po to by jak najwięcej ludzi zaszczepic pierwszą dawką, to jednak te 21 dni juz nie jest wymagane? Mozna wydłużać czas wg własnego mi sie rządów byle by jak najwiecej ludzi przyjęło pierwszą dawke ? Ponoc wczesniej mowili ze pierwsza dawka nic nie daje , a teraz nagle daje bo trzeba zaszczepic jak najwięcej... co bedzie jak zabraknie dawek na drugą działkę? Bedzie to dzialac? Jakis wielki chaos ? No i to ze niewiele pomad rok temu
Pfizer wyjupil glaxo ... pier.. ta szczepionkę
Tez czytalam, chca wydluzyc do 12 tygodni.
|

|
 |
|
|
Jurny_Jurek |
Post #2 Ocena: 0 2020-12-31 02:15:47 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Zwolennicy lockdownów, maseczek i szczepionek coś zamilkli. Lockdowny i maseczki mialy nas uratować, potem szczepionka bezpieczna choc badana tylko na zdrowych ludziach w przedziale wiekowym takim, ze śmiertelność to 0.02%. Miała być jedna ale okazało sie, ze beda 2 --> ale w odstepie 21 dni by zadzialaly. Teraz te 21 dni może być i kilkoma tygodniami, w końcu dla ceo pfizera wirus nie jest az tak zabojczy i sam sie zrzekl dla 85-letniego dziadka ze Szwecji.
A filmiki o szczepieniach pod publike ze znikajacymi igłami (utknely chyba) znanych ludzi bardzo fajne. Grodzki z Karczewskim mogli dostac szczepionke bo sa nic nie znaczacymi pionkami z kolonii RP albo vit c domiesniowo bo sa lekarzami. Stawiam na pierwsze. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
Unre4L |
Post #3 Ocena: 0 2020-12-31 03:36:14 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-03-2020 Skąd: Cambridge |
Jurny jurek ale oni i tak beda mowic ze ta szczepionka jest taka sama jak inne ze oglodamy tylko teorie spiskowe na necie oczywiscie na oficjalnym
Koncie na youtubie world economic forum : the great reset to tez teoria wedlug nich...
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #4 Ocena: 0 2020-12-31 08:57:57 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat:
2020-12-31 03:36:14, Unre4L napisał(a):
Jurny jurek ale oni i tak beda mowic ze ta szczepionka jest taka sama jak inne ze oglodamy tylko teorie spiskowe na necie oczywiscie na oficjalnym
Koncie na youtubie world economic forum : the great reset to tez teoria wedlug nich...
zaraz Ci powiedzą, że na YT to tylko niedouki i foliarze czerpią wiedzę. A zapomniałem jeszcze plaskoziemcy i antyszczepionkowcy. Jak kogoś pominąłem to przepraszam.
Poglądy Klausa Schwaba są również dostępne na oficjalnej stronie WEF. Warto się zapoznać też z taką panią Ida Auken, duńską parlamentarzystka, działaczka WEF tak więc sroce spod ogona nie wypadła. Ja wiem, że i teraz jeszcze można zarzucić mnie szerzenie teorię spiskowych. Ale jak ktoś twierdzi w ten sposób na podstawie zaprezentowanych informacji bez zapoznania się z nimi to ma problemy poznawcze, jeśli po zapoznaniu się z powyższymi hasłami to trudno znaleźć mi właściwe określenie aby nikomu nie ubliżyć powiedziawszy prawdę. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 31-12-2020 09:02 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
dominikana36 |
Post #5 Ocena: 0 2020-12-31 09:53:16 (5 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
Cytat:
2020-12-31 01:18:53, Misia13 napisał(a):
Cytat:
2020-12-30 23:36:06, Wielim napisał(a):
Gdzieś slyszalem czy czytalem , przperqszam nie moge sobie przypomnieć gdzie bo mialem swoj dzień, ze przedłużają w ukokres miedzy pierwsza a druga dawką szczepien ktory wynosil 21 dni po to by jak najwięcej ludzi zaszczepic pierwszą dawką, to jednak te 21 dni juz nie jest wymagane? Mozna wydłużać czas wg własnego mi sie rządów byle by jak najwiecej ludzi przyjęło pierwszą dawke ? Ponoc wczesniej mowili ze pierwsza dawka nic nie daje , a teraz nagle daje bo trzeba zaszczepic jak najwięcej... co bedzie jak zabraknie dawek na drugą działkę? Bedzie to dzialac? Jakis wielki chaos ? No i to ze niewiele pomad rok temu
Pfizer wyjupil glaxo ... pier.. ta szczepionkę
Tez czytalam, chca wydluzyc do 12 tygodni.
Szczerze to po ostatnich artykulach na temat zmiany w czasie pomiedzy dawkami, zakazeniami po szczepieniach, szczepieniu stulatkow itd to mi sie zaczyna wydawac, ze tej szczepionki nie ma sie co bac...po prostu funduja nam placebo, nieskuteczne ale i nie grozne zbytnio😁 czesc druga koronoscam’u
|

|
 |
|
|
Gwontownik |
Post #6 Ocena: 0 2020-12-31 10:11:28 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Dominikana36
Kiedyś pisałaś o sytuacji na froncie szczepień. Czy możesz zamiescic jakieś informacje z pierwszej ręki, których w mediach nie przeczytamy? Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #7 Ocena: 0 2020-12-31 10:16:35 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
mnie najbardziej doluje fakt ze mielibysmy sie szczepic jakims oxfordzkim bublem...
uzywanie produktu ktory ma skutecznosc od 60-90% jesli na rynku dostepny jest inny z 94% to troche dowod na to ze to moze byc placebo wlasnie
jest super hiper mega pandemia a my mamy sie kurowac produktami z najnizszej polki
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #8 Ocena: 0 2020-12-31 10:22:42 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Z drugiej strony tylko oxford udostępnił wyniki badań, wiec jest dowód, ze jakieś były robione moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
Unre4L |
Post #9 Ocena: 0 2020-12-31 10:24:43 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-03-2020 Skąd: Cambridge |
Gwontownik , Jurny_Jurek widzicie co Cris napisal ? :D Po co mi 60% jak mam 94% :D BBC wszystko ci powie , jak powiedza ze jest 101.4% to tez bedzie tak klepal.......
|

|
 |
|
dominikana36 |
Post #10 Ocena: 0 2020-12-31 10:25:58 (5 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
No wlasnie. Pisalam chyba ze 3 tyg temu jak szczepili w 1 domu rezydentow i bylo bardzo duzo zgonow. Ale to mogl byc przypadek bo potem w nastepnym tyg bylo normalnie. A teraz 2 tyg nie bylam w pracy. We wtorek bylam u kolezanki, u nich szczepia w domu opieki, zgony maja takie jak po szczepionkach na grype- mowimy tu o bardzo chorych ludziach po 85. roku zycia, sporo na end of life path way, a oni nawet paracetamolu nie dostana jak zagoraczkuja, wiec wystarczy 24h goraczki, odwodnienie i mamy zgon. Swoja droga szczepienie ludzi( na cokolwiek), kt odcieto decyzja medyczna od podstawowych lekow to jest zwykle sk...
|

|
 |
|