MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

MOJE NIEPOKOJE...KORONAWIRUS

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 1177 z 1206 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1176 | 1177 | 1178 ... 1204 | 1205 | 1206 ] - Skocz do strony

Str 1177 z 1206

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

iwona38

Post #1 Ocena: 0

2022-05-29 14:51:18 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

Cytat:

2022-05-29 14:37:28, cris82 napisał(a):
"Na podobnej zasadzie racje mieli mieszkańcy wsi którzy mordowali baby podejrzane o czary bo po ich spaleniu czarna ospa odeszła"

haha w punkt :-]

"Czekamy az wreszcie ktos za to odpowie."

moze ktos odpowie jak juz program "szczepionka- depopulacja" zacznie dzialac na wieksza skale niz 0.06% czy tam 0.006% nie pamietam teraz

[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 29-05-2022 14:38 ]

Przeciez ty wziales szczepionke zeby pojechac na wczasy a nie dla zdrowia. To jak to jest? Dla zwyklych babek z piasku jestes gotowy poswiecic zycie innych? Sam mowiles, ze to koncerny farmaceutyczne zrobily skok na kase. To byla epidemia czy tylko skok na kase?
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2022-05-29 14:59:54 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

no wzialem i co za problem? iwonka lobuziaku maly jaki ty masz w tym problem bo widze ze ewidentnie masz

czyli ja zabijam ludzi lepiac babki z piasku w grecji : ) dobrze wiedziec

jedno nie wyklucza drugiego pomimo dobrych checi vs skutecznosc moze to wygladac jak skok na kase kto nie chcial ten nie wzial prosta sprawa

wlasciwie to wiekszosc osob w tym watku nie wziela i nie poniosla zadnych konsekwencji oczywiscie czapki z glow dla zbuntowanego personelu nhs byl to jeden z bardziej skutecznych protestow

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 29-05-2022 15:02 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2022-05-29 15:12:47 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-05-29 14:45:22, iwona38 napisał(a):

Tego nigdy nie nazwano by epidemia gdyby WHO nie zmienilo definicji. Jak ktos jeszcze nie widzi, ze to byl cyrk, za ktory tysiace ludzi zaplacilo zyciem to juz nigdy nie zobaczy. Imprezy na wysokich szczeblach, lamanie wszelkich regul, umowy na zakup wielu milionow szczepionek podpisywane w ciemno a zwykli ludzie umierali zostawieni bez pomocy!

Ja również uważam, ze to był cyrk. Tyle tylko, ze nie dopatruje się w tym żadnego spisku a totalny bałagan, dezinformacje i lobbystów którzy bardziej myśleli o interesach niż o walce z pandemia.
To ze zostaliśmy zamknięci wynikało z nieznajomości wirusa i profilaktyki. Chiński obraz jaki został nam sprzedany spowodował to wszyscy byli spanikowani i chcieli kwarantanny. Sama miałaś zapasy maki i ryżu. Pamiętasz jak Borys mówił żeby myć raczki śpiewając bo nic więcej nie jest potrzebne. Jaki spadł hejt wtedy na niego. Wiedz władze zrobiły tak jak chcieli ich wyborcy, to ze płacili ludziom to złe dla ekonomi i będziemy jeszcze za to kilka lat płacili ale jaka widzisz alternatywę, co mieli zrobić.
W momencie jak pojawiły się szczepionki rozpoczął się wyścig kto dostanie pierwszy i dla kogo wystarczy tego towaru luksusowego i to wykorzystały firmy farmaceutyczne. Cała reszta była wynikiem niekorzystnych umów jakie wtedy zawarto. Nie zawarto ich jednak w złej wierze tylko dlatego ze taka była wtedy presja publiczna i rząd który nie załatwił szybko szczepionek był nieudolny i przez wszystkich krytykowany
Oczywiście jak przy każdej tego typu akcji zostało ukręconych ze słomy kilka misiów ale bzdura jest bajanie zamierzonym depopulowaniu czy chipowaniu
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2022-05-29 15:21:01 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

oooo i to sie nazywa przyklad dyskusji a nie odrazu skakanie drugiej osobie do gardla... bo ty wziales!

co za poziom... ciekawe czy ty tak chodzisz iwona po ulicach i tym 5mld ludzi ktorzy wzieli szczepionke wylewasz swoje zale czy calosc rezerwujesz tylko dla mnie hehe

chyba ze zgnojenie mnie na forum poprawia ci humor wtedy jest to jakies usprawiedliwie ; )

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #5 Ocena: 0

2022-05-29 15:21:44 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Ja nie wspominam nigdzie o depopulacji czy czipowaniu. Sklaniam sie bardziej w strone, ze ktos, wladza, mozni tego swiata czy ktokolwiek inny chcial przetestowac na jakim etapie posluszenstwa juz jestesmy. Chiny dalej testuja jak daleko i do czego moga sie jeszcze posunac. To moje prywatne zdanie, nikt nie musi sie z nim zgadzac. Uwazam tez, ze za nadmiarowe zgony ktos musi poniesc konsekwencje. Mam gdzies to ze ktos nie poradzil sobie z balaganem, na kazdym stanowisku ponosisz odpowiedzialnosc za swoje bledy wiec dlaczego politycy mieliby tego uniknac?

Cris nie pochlebiaj sobie, az tak nie zwracam na ciebie uwagi. I nie porownuj sie do ludzi, ktorzy wzieli szczepionke aby ratowac swoje zyje. Ty jestes zupelnie innym przykladem.

[ Ostatnio edytowany przez: iwona38 29-05-2022 15:30 ]

Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2022-05-29 15:38:57 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

iwona ty sie tutaj czesto wypowiadasz za wolnoscia niech kazdy robi co uwaza za sluszne a "dobra polska sasiadka" niech nie wsadza swojego wscibskiego noska w nie swoje sprawy...
jesli ma z tym problem ; )

jesli chiny pierwszy lockdown przkuly w sukces kiedy inne gospodarki swiata ich sladem sie zamykaly

to czy dzisiaj nie strzelaja sobie zwyczajnie w stope robiac lockdowny przy udawanej pandemii?
sprawdzaja posluszenstwo ?dyscypline? bez pandemii w chinach nie bylo z tym problemu

czy moze wiara w to ze to dziala? bo watpie zeby to byla instrukcja w postepowaniu z wirusem 2.0

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #7 Ocena: 0

2022-05-29 15:54:31 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Zgadzam sie z toba co do wolnosci, niech kazdy robi co uwaza. Ja sie tylko nie zgadzam na usilowanie tlumaczenia zachowan politykow i na czerpanie nieokreslenie wielkich korzysci przez big pharmy, w czasie kiedy wmawia sie ludziom, ze mamy pandemie. A to balagan a to niewiedza a to chcieli dobrze ale im nie wyszlo.
Dla mnie to byl plan tylko wymknal sie spod kontroli.

[ Ostatnio edytowany przez: iwona38 29-05-2022 15:57 ]

Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2022-05-29 16:02:37 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

jesli sie ze mna zgadzasz to dlaczego jednoczesnie sie mnie czepiasz...

ale ok puszczam to w niepamiec : ) nie bylo tematu

jesli to byl plan to na pewno nie wymknal sie spod kontroli bo niby na jakim etapie? chyba ze tym dzisiejszym gdzie pandemia i lockdowny powinny trwac dalej a nie trwaja

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #9 Ocena: 0

2022-05-29 16:22:54 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Nie, chodzi mi o nadmiarowe zgony. Chyba nie zostaly przewidziane. Nikt nie zastanowil sie nad tym, ze jak sie zamknie sluzbe zdrowia to ludzie zaczna umierac.
I ze wszystko dziala jak naczynia polaczone, zamkniesz jedna rurke to zaburzysz caly cykl.
Ja sie ciebie nie czepiam, pokazuje ci tylko twoja niekonsekwencje myslenia. Usprawiedliwiasz dzialania politykow choc nie uwazasz ze takie dzialania byly konieczne (wspomniana przeze mnie twoja szczepionka byla tego przykladem. Wziales choc uwazales, ze nie musisz).
A ze to byl plan sadze po tym jak panstwa, rowniez Polska, na dlugo przed pandemia zaczela skupowac zloto.
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2022-05-29 16:28:13 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

czepiasz sie czepiasz moja niekonsekwencja myslenia to moja sprawa a nie twoja zamiast sie na niej skupiac lepiej zrob cos pozytecznego : )

ja niczego nie usprawiedliwiam dzialania politykow? haha co za glupoty zawsze bylem antylockdownowy iwona przestan opowiadac bajki hehe ubawilas mnie

Do góry stronyOffline

Strona 1177 z 1206 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 1176 | 1177 | 1178 ... 1204 | 1205 | 1206 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,