Cytat:
2020-12-19 12:28:50, Kanonier30 napisał(a):
@niebieskieucho...czy jest możliwe, abyś sprecyzował ... Kto będzie 'kłamać' itd? Co oznacza 'światowa gangsterka' ? Kto miał Szwecję zmusić do porzucenia dotychczasowej polityki covid19 ?
Byłbym wdzięczny, gdybyś doprecyzował swoje spostrzeżenia - co oczywiście zależy od Ciebie - bo inaczej powyższy wpis jest niezrozumiały. Sądzę, że nie tylko dla mnie. Przy okazji proszę, aby nie posiłkować się nadawcami YouTube. Też mam kanał, a w sieci krąży wszystko, co nadawcy mają wolę 'emitować'.... .
Pozwolę sobie odpowiedzieć chociaż pytanie nie było do mnie.
Takie szuje jak np. Christine Lagarde szefowa EBC ta kobieta jest skazana wyrokiem sądowym poczytaj sobie nawet mediach głównego nurtu, ale nie przeszkadza to w niczym żeby pełniła funkcję szefowej jednego z największych banków centralnych świata.
Kolejny Klaus Szwab i jego słowa nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy, a po ludzku będziesz miał dochód gwarantowany i będziesz szczęśliwy będziesz uzależniony od systemu, a jak nam będziesz podskakiwał to nie dostaniesz nic i zdechniesz z głodu.
Kolejny Bill Gates, który opowiada jakim to wspaniałym wynalazkiem jest CBDC czyli cyfrowa waluta banków centralnych, dzięki której pomoc dotrze w najbiedniejsze regiony świata jak słucham takiej szui to mi się nóż w kieszeni otwiera do tej pory elity miały gdzieś biedą Afrykę, a teraz się o nich będą troszczyć już to widzę.
Kolejna Kristalina Georgieva dyrektor zarządzający międzynarodowego funduszu walutowego absolwent wyższego instytutu ekonomii imienia KAROLA MARKSA ta kobieta 15.10.2020 na spotkaniu przedstawicieli banku światowego mówi, że mamy się przygotować "na nowe bretton woods".
To tylko trzy przykłady.
Z całym szacunkiem Kanonier, ale żyjmy dalej z klapkami na oczach, a za kilka lat obudzimy się w nowej rzeczywistości totalnego zamordyzmu.
Wiesz kto to jest altiero spinelli? Włoski komunista, a wiesz gdzie widnieje napis z jego imieniem i nazwiskiem? Nad wejściem do parlamentu europejskiego.
Sprawdź sobie co to jest Manifest z Ventotene i co ma wspólnego z UE.
Żyjmy tak dalej z 3,4,5,6....10 falą covid-19 a obudzimy się w świecie rozłożonej na łopatki gospodarki gdzie nie będzie wolnego rynku BRAWO
Wiele osób nie jest tego świadoma, ale banki centralne za świeżo wydrukowane pieniądze skupują na wolnym rynku akcje spółek notowanych na giełdach stając się ich właścicielami pod pretekstem ich ratowania to się nazywa NACJONALIZACJA PO KOSZCIE 0, czyli ktoś się najpierw napracował żeby stworzyć świetnie prosperującą firmę, a teraz w bezczelnie jest OKRADANY z owoców swojej pracy. Ja żeby kupić sobie akcje firmy X i stać się w jakimś ułamku jej właścicielem muszę najpierw zarobić pieniądze swoją pracą jak bym zaczął w domu drukować banknoty, a później wpłacił je na konto brokerskie i został na tym przyłapany to bym trafił na długie lata do więzienia i wszyscy byście powiedzieli na tym forum bardzo dobrze to dlaczego zgadzamy się żeby coś takiego robiły nazwijmy to "elity".
Ja zdaje sobie sprawę, że dla wielu jestem fanem teorii spiskowych i będę bardzo szczęśliwy jeśli to naprawdę będzie teoria spiskowa, ale obawiam się, że za kilka lat obudzimy się w rzeczywistości w jakiej nikt z nas nie chce się obudzić.