Str 25 z 36 |
|
---|---|
karjo1 | Post #1 Ocena: 0 2021-05-07 16:52:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Sql, ja bym sie az tak nie smiala.
Pierwsze panstwo z brzegu: 'Chiny będą miały w pełni opracowany system ”sterowania” lokalnymi warunkami atmosferycznymi. Do 2025 roku. Chiński pomysł zwiększenia skali tych modyfikacji może jednak doprowadzić do zmian pogodowych w całym regionie. Owe 5,5 mln km kwadratowych to minimalny obszar, nad którym władze chciałyby sterować opadami deszczu do 2025 roku. Obszar powstrzymywania opadów gradu ma objąć 580 tys. km kwadratowych. Ponoć, twierdzą chińscy eksperci, w okolicy granic troposfery znajdują się ”kanały”, którymi można rocznie przepchnąć 5 mld metrów sześciennych wody. W tym celu w górach wybudowano ponoć setki zbiorników, z których w dużych ilościach uwalniany byłby do atmosfery jodek srebra.' link A zabawa pogoda nie dzieje sie w okreslonej przestrzeni, nie da sie tego wyciac w zgrabne lego nad danym obszarem. |
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-05-07 18:19:25 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Mówisz, że te niedobre Chiny pogodą manipulują do 2025
Dobrze ze nie Brytyjczycy moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
karjo1 | Post #3 Ocena: 0 2021-05-07 20:10:59 (4 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Probuje powiedziec, ze wiele krajow zabawia sie w rozny sposob, nic ponadto.
Czyzbys chcial swoim linkiem potwierdzic istnienie chemtrails i spiskow rzadowych? |
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2021-05-07 20:28:31 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Ostatnio czytałem, że na świecie obecnie 55 krajów prowadzi akcję kontrolowanych opadów.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
SweetLiar | Post #5 Ocena: 0 2021-05-07 20:37:31 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
A nam każą sikać pod prysznic zwłaszcza ci co mają sześć basenów i prywatny odrzutowiec.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-05-07 21:18:04 (4 lata temu) |
Cytat: 2021-05-07 20:10:59, karjo1 napisał(a): Probuje powiedziec, ze wiele krajow zabawia sie w rozny sposob, nic ponadto. Czyzbys chcial swoim linkiem potwierdzic istnienie chemtrails i spiskow rzadowych? teorie spiskowe to moje hobby, wiele z nich wydaja się mieć duży sens tym bardziej ze moje zaufanie do elit jest bardzo male Niech cie nie zwiedzie ten cylinder z awatara on jest z foli aluminiowej moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
admiralbibol | Post #7 Ocena: 0 2021-05-07 22:41:34 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Cytat: 2021-05-07 20:37:31, SweetLiar napisał(a): A nam każą sikać pod prysznic zwłaszcza ci co mają sześć basenów i prywatny odrzutowiec. Oni maja za to placone, ale zeby byc cymbalem ktory slucha takich rzeczy to inna sprawa. Nawet mi takich nie zal. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
admiralbibol | Post #8 Ocena: 0 2021-06-11 07:03:51 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Zmiany klimatyczne sa widoczne golym okiem !
Dodatkowo rozpoczynajace sie wlasnie mistrzostwa Europu w kopanej (rozgrywane chyba wszedzie gdzi sie da) spowoduja postepujace zmiany i moga sprawic ze te wojne przegramy. Cale druzyny i sztaby latajace po calej europie, WTF ? Taki lewis hamilton, ktory lata z samochodem/mechanikami itd pod calym swiecie to chociaz kleczy przed startem, a polowa pilkarzy nie chce. Tak byc nie moze. Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|
Jurny_Jurek | Post #9 Ocena: 0 2021-06-24 20:17:50 (4 lata temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Temat przycichł bo sie okazało, że wyprodukowanie i zasilanie elektryka emituje więcej co2 niż nowoczesnego diesla czy dlatego że wedlug badaczy z Uniwersytetu w Calgary, rosnaca liczba paneli slonecznych moze miec wkrotce katastrofalne skutki dla srodowiska? Krotki zywot i zastosowanie materialow, ktore w 90% nie podlegaja recyklingowi, moze do 2050 roku przyniesc 78 mln ton smieci.
A niemcy już tocza rozmowy za ile ich kolonia zwana polskim pszyjacielem przyjmie setki ton zużytych i starych wiatraków bo te sa tak przyjazne środowisku, że łopaty to beda w idealnym stanie dla archeologow za kilkanascie tysiecy lat. Dlatego niemcy nie chca miec tych przyszlych wykopalisk u siebie tylko chca tymi hałdami tworzyw sztucznych ubogacić nasz krajobraz. A że pandemia i pomoc golcom kosztowała to benito kaczafi przyjmie i w rękę pocałuje. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 24-06-2021 20:18 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2021-06-24 20:44:55 (4 lata temu) |
spójrz na to optymistycznie, za tysiące lat prace wykopaliskowe prowadzone na terenie Polski pokażą ze byliśmy zaawansowana cywilizacje która zostawiła po sobie masę dowodów swojego istnienia i zaawansowania. Na terenie Niemiec nie znajda za wiele wiec dojdą do wniosku ze tam na drzewach dzikusy siedzieli
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|