Str 21 z 25 |
|
---|---|
nEUROn | Post #1 Ocena: 0 2020-03-05 14:12:47 (5 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
To rob to w dwie strony a nie wybieraj kto ci pasuje.
|
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2020-03-05 14:22:03 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
ostatnio napisalem w innym watku ze ciebie okazje i jurka powinno sie traktowac bardziej zdecydowanie jesli chodzi o ostrzezenia i bany
jezeli nie widzisz tu symertrii to czas zmienic okuliste... |
Jurny_Jurek | Post #3 Ocena: 0 2020-03-05 15:30:59 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
No mnie czasem poniesie z wrzutkami o armii ale od szmaciarzy nikogo nie obrażam. A onucowska propaganda to taki sam termin jak.pisowska propaganda - ile to razy niewinny neuron użył słowa ,,TVPku***zja" i inne rzeczy - a onucowska propaganda go razi.
Onuce to termin przyjęty dla ruskich trolli prowadzących dezinformacje o rdzewiejących boeingach dla rządu. Bo ruskim onucom najbardziej nie pasi pis ze względu na romans z Waszyngtonem. Neuron mi jedzie jaki to ze mnie pisioski aparatczyk, troll, tuba, płatny trol z Nowogrodzkiej - i nigdy nie zgłosiłem bo mnie to bawi. Jak razi cię onuca to albo nabierz dystansu do siebie albo przestań jechać innym bo jak dostaniesz rykoszetem to wielki płacz. Po wykładach o wyższości Caracali poczytam z chęcią o tych reformach zaściankowego kościoła. Na czym miałyby polegać by tak trzymać się tematu? I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
nEUROn | Post #4 Ocena: 0 2020-03-05 16:17:40 (5 lat temu) |
Ty jesteś ciężko reformowalny.
Zmieniasz treść wpisu który napisałeś to teraz piszesz o tvpk.zja wcześniej pisząc o Tusku (chyży rój). Taka gra słów się przypadkowo jurkowi trafiła. Takie wsparcie dla moderatorów. gra słów No toć ty gołąbek pokoju i światełko kulturalnego wysławiania na tym brudnym forum. ![]() I pod nadzorem crisa. Jak bym Gmyza czy Ziemkiewicza czytał. U mnie też była gra słów bo myślałem o kimś kto zbiera wszystko c co popadnie i potem sprzedaje jak swoje. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 05-03-2020 16:19 ] |
nEUROn | Post #5 Ocena: 0 2020-03-05 16:41:53 (5 lat temu) |
Wracając do tematu.
Nieraz zastanawia ta próba zrobienia z gościa wariata. Nie, nie , to wariat wiem.... Ujawniony przez Zbigniewa Stonogę radny PiS z Wyszkowa tłumaczy się z pedofilskich zachowań na lokalnym portalu: -Nikogo nie skrzywdziłem. To było zwykłe pisanie. Czasami młodzież żartuje, to i ja żartowałem. Nie zaprzecza, że zdarzyło mu się wysyłać swoje nagie zdjęcia.... Wysyłał ale się nie cieszył. No taki żartowniś. |
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2020-03-05 17:01:30 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
neuron gra slow??... po wpisaniu w google "co to jest roj" nie wyskoczy ci cos takiego:
pierwszy link w google sjp - "szmaciarz. Obraza w stosunku do mężczyzn, niechlujny. współcześnie - człowiek godny pogardy, zdolny do każdej podłości, żeby postawić na swoim." lubisz takie gry? i jeszcze w to glupio brniesz?... |
nEUROn | Post #7 Ocena: 0 2020-03-05 18:42:51 (5 lat temu) |
Kręcisz.
Pierwsze to: «człowiek zajmujący się zbieraniem szmat i handlowaniem nimi Ale ty już wiesz kto jest kto. Sprawdź ile razy wyzwał innych od złodziei bezpodstawnie i sprawdź co oznacza to w słowniku i która linijka. Możemy dalej. Taka gra słów. I nikt nie będzie mnie obrażał bez odpowiedzi. Symetryzm ci nie wychodzi. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 05-03-2020 18:45 ] |
karjo1 | Post #8 Ocena: 0 2020-03-05 19:19:09 (5 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Poprosze o opanowanie emocji.
I uzywanie wiadomosci prywatnych w przypadku dalszego wzajemnego komplementowania. |
Jurny_Jurek | Post #9 Ocena: 0 2020-03-05 20:38:09 (5 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Przepraszam za neurona, że mu puszczają nerwy i obraża kogoś szmaciarzem, potem tłumacxąc że niby ja handluję ciuchami. Jemu słowo przepraszam nie przejdzie. I niech ktoś mu wytłumaczy, żeby przestał się mazać i żalić tylko pisał - jak ma wyglądać reforma kościoła według zadeklarowanego antyklerykała?
Bo wtzuta z pedifilem-radnym z pisu jest slaba, okularki robinku i wpisz dzialacz po pedofilia. Te zboczenie nie ma zawodu, profesji - pedofilami sa ksieża, nauczyciele czy politycy. Bez znaczenia barw partyjnych. You got this. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
tomaszzet | Post #10 Ocena: 0 2020-03-05 21:41:42 (5 lat temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Czujcie się.
Przyjdzie Szefowa i Was pozmiata do narożników. ![]() ![]() ![]() Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|