Przeważnie rwie do przodu
Galop
Biegnę- padam- wstaję
Bez końca galop
Biegnę- padam- wstaję
Bez końca galop
Biegnę- padam- wstaję
Bez końca gnam
Galop...
Str 20 z 48 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2019-05-27 17:26:16 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Się tak nie da z tym czasem w tył.
Przeważnie rwie do przodu Galop Biegnę- padam- wstaję Bez końca galop Biegnę- padam- wstaję Bez końca galop Biegnę- padam- wstaję Bez końca gnam Galop... Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
jolantina | Post #2 Ocena: 0 2019-05-27 22:32:10 (6 lat temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
Rollin', rollin', rollin'
Rollin', rollin', rollin' Rollin', rollin', rollin' Rollin', rollin', rollin' Rawhide She rollin', rollin', rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin', rawhide Through rain an' wind an' weather Hellbent for leather Wishin' my gal was by my side All the things I'm missin' Good vittles, love an' kissin' Are waitin' at the end of my ride Move 'em on, head 'em up Head 'em up, move 'em on Move 'em on, head 'em up Rawhide Cut 'em out, ride 'em in Ride 'em in, cut 'em out Cut 'em out, ride 'em in Rawhide Keep movin', movin', movin' Though they're disapprovin' Keep them doggies movin', rawhide Don't try to understand 'em Just rope, throw an' brand 'em Soon we'll be livin' high an' wide My heart's calculatin' My true love will be waitin' Be waitin' at the end of my ride Move 'em on, head 'em up Head 'em up, move 'em on Move 'em on, head 'em up Rawhide Cut 'em out, ride 'em in Ride 'em in, cut 'em out Cut 'em out, ride 'em in Rawhide Rollin', rollin', rollin' Rollin', rollin', rollin' Rollin', rollin', rollin' Rollin', rollin', rollin' Rawhide, rawhide Diabla oszukac nie grzech
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2019-05-31 11:44:17 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Nie blues brothers ale też brothers...bracia Golec
Crazy is my life Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Maverick_foreve | Post #4 Ocena: 0 2019-05-31 12:16:37 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
|
staryznajomy | Post #5 Ocena: 0 2019-06-01 13:38:56 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
jeśli mowa o pieniądzach....
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2019-06-01 14:33:08 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Jak juz bym miała te pieniędze i byłabym taka obrzydliwie bogata to bym spiewała jak ten pan
If I were a biddy-biddy rich, Daidle deedle daidle daidle man I'd build a big tall house with rooms by the dozen Right in the middle of the town, A fine tin roof with real wooden floors below. There would be one long staircase just going up And one even longer coming down, And one more leading nowhere, just for show. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
staryznajomy | Post #7 Ocena: 0 2019-06-01 14:56:57 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
nikt nie ma takich pieniędzy, żeby opłacić słuchaczy mojego wycia....pomimo, że "śpiewać każdy może"...
...jednak nie wszyscy publicznie ![]() [ Ostatnio edytowany przez: staryznajomy 01-06-2019 14:57 ] przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
jolantina | Post #8 Ocena: 0 2019-06-01 18:33:49 (6 lat temu) |
Z nami od: 17-11-2008 Skąd: Hogwart |
skoro kazdy moze spiewac to wytrzymajcie to Diabla oszukac nie grzech
|
staryznajomy | Post #9 Ocena: 0 2019-06-01 20:09:07 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
mandaryna czy marchewka...to i to "słodycze" dla roślinożercy...
...jak nisko można zejść z gałęzi ![]() przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
Zygmunt_Merytor | Post #10 Ocena: 0 2019-06-01 20:33:00 (6 lat temu) |
Z nami od: 15-03-2018 Skąd: Edinburgh |
to byla dziwaczna bajka - ta o Karolinie, tej dziewczynie co ja warto znac ![]() ja jednak poprosze truskawkowe pole: [ Ostatnio edytowany przez: Zygmunt_Merytoryczny 01-06-2019 20:34 ] A ja z tym trzymam, kto co w czas uchwyci - reszta mnie meczy.
|