Str 5 z 7 |
|
---|---|
Wielim | Post #1 Ocena: 0 2017-11-28 05:48:41 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Najlepsze ze od marszu Niepodległości w Polsce odbyły się w Brukseli juz dwie "demonstracje" . Podczas jednej szczęśliwi z awansu ich zespołu do MŚ marokanczycy tak się cieszyli ze podpalali samochody , wybijali szyby sklepach które później całkowicie okradali czy tez napadali na policjantów ot ponad 30 rannych funkcjonariuszy , taki zwykły przypływ radości , no i kilka dni temu to samo podczas "protestu" uchodźców w większości libanczykow również na ulicach Brukseli ... ale o tym cisza , o tym nie dyskutuje się w europarlamencie, o tym ta szuja tusk czy tisermman się nie wypowiada , aż człowieka krew zalewa gdy widzi jak traktuje się Polskę i jej spokojny rodzinny marsz a jak demolowanie ulic Brukseli przez imigrantów
|
andyopole | Post #2 Ocena: 0 2017-11-28 06:03:30 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2017-11-28 02:56:05, krakn napisał(a): Cytat: 2017-11-27 11:15:23, andyopole napisał(a): A co mam klepać "homoseksualista"? Za długi wyraz. Gej to po zagranicznemu a **** to staropolski wyraz, wszystkim znany, można rzec.... narodowy. ![]() Wrzuć na luz chlopie... Andy proszę zapoznaj się ze słowem i jego etymologią, *****, pederasta to nie to samo co homoseksualista, choć blisko to jednak jest to obraźliwe i nie jest to to samo. Jak zwał tak zwał, zmieniał nic nie bede. Jeśli kogoś taki termin obraza, niech robi tak żebym go artykułować nie musiał. Mnie tam rybka co, kto i z kim pod pierzynką robi. Jeśli ktoś mnie nazywa starym podrywaczem i rozpustnikiem to muszę znosić te obelgi z godnością, a nie jest mi łatwo z takim piętnem żyć. Jeśli ktoś lubi sex z osobnikiem płci tej samej to musi to też na klatę brać. Czesi mają dobre określenie na tych, za przeproszeniem, pederastow. Tam taki człowiek zostaje nazwany: "teplý", czyli ciepły, ładnie, prawda? ![]() |
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2017-11-28 08:34:29 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
uwazaj andy ostatnio czytalem jakis artykul w ktorym bylo dowiedzione przez naukowcow ze ktos kto nieprzychylnie wypowiada sie na temat homoseksualistow sam jest najpewniej kryptogejem to tak zebys nie musial brac tego ciezaru/latki na klate ; )))
|
Adacymru | Post #4 Ocena: 0 2017-11-28 11:05:18 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Jak znajdziesz ten dowodzacy "artykul", to podaj link. Ja czytalam kiedys artykul, ze kak ktos chce swoje wymysly poprzec to zwykle pisze, ze czytal o danym temacie artykul usowadniajacy dana kwestie...
![]()
Ada
|
lulilu1 | Post #5 Ocena: 0 2017-11-28 12:37:05 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
Krzysiu nic mi bardziej szarego dnia nie rozjaśnia jak dorosły facet, którego jestem w stanie jednym zdaniem na dwa dni uruchomić,tak, że go krew zalewa
![]() No to jest przeurocze i proste jak zabranie dziecku cukierka ![]() Nic cię doświadczenie nie nauczyło, nic a nic. P.S. Kończąc tą jakże nierówną dyskusję z tobą, pozwole sobie stwierdzić fakt,że z ciebie taki patriota jak z koziej dupy trąbka- ale kompleksy na tym tle wylewają się z ciebie wiadrami. Miłego ![]() [ Ostatnio edytowany przez: lulilu1 28-11-2017 12:40 ] |
|
|
Adacymru | Post #6 Ocena: 0 2017-11-28 12:53:53 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-11-28 06:03:30, andyopole napisał(a): Cytat: Jak zwał tak zwał, zmieniał nic nie bede. Jeśli kogoś taki termin obraza, niech robi tak żebym go artykułować nie musiał. Mnie tam rybka co, kto i z kim pod pierzynką robi. Jeśli ktoś mnie nazywa starym podrywaczem i rozpustnikiem to muszę znosić te obelgi z godnością, a nie jest mi łatwo z takim piętnem żyć. Jeśli ktoś lubi sex z osobnikiem płci tej samej to musi to też na klatę brać. Czesi mają dobre określenie na tych, za przeproszeniem, pederastow. Tam taki człowiek zostaje nazwany: "teplý", czyli ciepły, ładnie, prawda? ![]() Nikt nie musi znosic obelzywych okreslen tak jak nikt nie musi znosic ponizania i znecania sie w jakiejkolwiek postaci. To, ze tobie nie chce sie napisac slowa poprawnie jest marnym tlumaczeniem w obiiczu plagi bezsensu jaka czasem potrafisz wystukac na klawiaturze...na ktora masz czas jak widac. Nie umiesz, czy nie chcesz pisac bez obrazliwych okreslen, to pomin dany watek zupelnie. Udzielaj sie w watkach gdzie nie musisz obrazac innych. Nie nam oceniac czy sie skarzysz czy chwalisz ze jestes zwany rozpustnikiem czy podrywaczem i jak w odniesieniu do ciebie slyszysz takie okreslenia i ciebie one nie bola, to twoja sprawa. Zwracajac sie do innych zachowaj szacunek... albo jak to mowia- jak nie masz nic dobreho do powiedzenia, nie mow nic. Milego dnia zycze.
Ada
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2017-11-28 15:48:31 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
lulilu akurat to zdanie:
"tam sie nic nie dzieje tylko w Polsce faszysci i nazisci szaleja po ulicach k...a slysze ten belkot i czytam i mnie krew zalewa jakies szwaby robia z nas faszystow a lewactwo z Polski im przytakuje ![]() a wracajac do tematu ADA tego artukulu juz nie znajde byl chyba na gw czyli standardowe wmawianie normalnym ludziom ze sa wielbladami ale po wpisaniu w google hasla na ten temat to jest pierwsza strona ktora wyskakuje : http://natemat.pl/9727,obrazaja-bo-sami-sa-homoseksualistami-naukowcy-demaskuja-homofobie i jest tego cala masa : ) |
lulilu1 | Post #8 Ocena: 0 2017-11-28 18:48:57 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
No proszę i jeszcze śledzisz moje wypowiedzi
![]() Może przyznaj się, że z tymi benefitami u ciebie jest jak z kryptogejami w cytowanym przez ciebie artykule- nieprzychylnie się wypowiadasz bo sam pobierasz ![]() |
Kleszcz | Post #9 Ocena: 0 2017-11-28 19:07:58 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-11-2014 Skąd: ? |
Cytat: 2017-11-28 18:48:57, lulilu1 napisał(a): No proszę i jeszcze śledzisz moje wypowiedzi ![]() Może przyznaj się, że z tymi benefitami u ciebie jest jak z kryptogejami w cytowanym przez ciebie artykule- nieprzychylnie się wypowiadasz bo sam pobierasz ![]() Jak nie wiedzialas to sie przyzwyczaj. Chlopaki z prawa polkula dominujaca maja to do siebie, ze cale dnie wszystkich inwigiluja. W Pl niedlugo beda na to mieli wlasna ustawe. ...a wiec kup sobie glupcze medalik na szyje, i nic ci sie nie stanie, i tramwaj nie zabije...
|
SweetLiar | Post #10 Ocena: 0 2017-11-28 19:29:53 (8 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2017-11-28 19:07:58, Kleszcz napisał(a): Chlopaki z prawa polkula dominujaca maja to do siebie, ze cale dnie wszystkich inwigiluja. Jak ktos zaglada regularnie na forum to je czyta, a jak ma dobra pamiec to pamieta posty/tematy poszczegolnych uzytkownikow Cytat: W Pl niedlugo beda na to mieli wlasna ustawe.
Serio, kiedy? Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|