Str 4 z 7 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2017-11-27 14:26:46 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
"Ja widziałam ten marsz niepodległości i tych dzielnych, dumnych patriotów z odwagą ,dumą i poświęceniem wyzywających i atakujących kobiety które mogłyby być ich matkami."
co to za belkot? widzialas? bylas tam na zywo ? ogladalas inny przekaz niz tvnowy? czy2 min. relacje w tvn jeszcze nie wiadomo z ktorego roku? ci wystarczyly... 60tys ludzi jak podal tvn czyli realnie z 80-100tys i nic sie nie dzialo tlumy ludzi prawie zero policji tylko ochrona marszu i kompletny spokoj oprocz kilku idiotow/prowokatorow z kilkoma nieporpawnymi haslami ale ty widzialas ze ktos z kims sie chwile szarpal do kamery i juz sobie wyrobilas zdanie o calej "60tysiecznej" grupie ludzi ze pewnie sa faszystami tak? rece opadaja jak sie czyta takie idiotyzmy |
niebieskieucho | Post #2 Ocena: 0 2017-11-27 18:05:11 (8 lat temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
andyopole napisał:
"Naprawdę nie potrafisz sobie znaleźć jakiegoś pożytecznego zajęcia." Potrafie, he he. Juz o tym bylo. Po co ta burzliwa fermentacja (innych tez). Widze, ze jestem tu traktowany (przez niektórych) jak listonosz, który przyniósl zla wiadomosc. Moge np. napisac o tym, co mi sie snilo gdy spalem na prawym boku. Niedawno powiedzialem na tym forum, ze jezeli sie komus nie podoba co poruszam (a co mnie viawkur), to moge przestac, ale zostalem zachecony, wiec o co chodzi? Wiem, ze zle wiadomosci sa niemile widziane, ale prawda jest bolesna. Jestesmy programowo truci wszystkim. Przykladów móglbym podac tysiace, ale wtedy dopiero bym sie narazil. Tak, tak, naukowcy pracuja takze nad ograniczeniem przyrostu naturalnego i do tego celu uzywaja sposobów na zmiane orientacji seksualnej czlowieka. Kto w to nie wierzy, jego sprawa. "Nie chce mi się naprawdę martwić problemami całego świata." To dotyczy równiez nas wszystkich - TU. "**** były, są i zapewniam Cię, będę nadal. Co my heteroseksualni mamy robić? Zrzucać ich z dachu jak wyznawcy Allacha?" Tolerowac. Nic wiecej. "Weź no zobacz czy czasem podwórka nie trzeba pozamiatac albo moze okna umyj? Bedzie Ci sie lepiej spało." Podwórko mam czyste. Czasy kiedy zona rzucala mnie na okna, minely. Spie dobrze, ale jezeli Ty nie mozesz zasnac po moich postach, zastanowie sie nad sygnalizowaniem bulwersujacych wiadomosci. I to nabyloby tyle. Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|
lulilu1 | Post #3 Ocena: 0 2017-11-27 18:34:39 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
'Szkoda ze ci z teczowymi flagami nie maja tyle tolerancji dla marszu niepodleglosci '
ano opadają , opadają na widok takiej hipokryzji... |
Wielim | Post #4 Ocena: 0 2017-11-27 19:12:33 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
"Ja widziałam ten marsz niepodległości i tych dzielnych, dumnych patriotów z odwagą ,dumą i poświęceniem wyzywających i atakujących kobiety które mogłyby być ich matkami. "
Lulilu wytlumacz mi prosze gdzie widziales niby te sceny gdzie uczestnicy marszu atakowali kobiety? Bo nie bardzo rozumiem , na marszu bylo prawie 100k osob , wiekszosc z nich to cale rodziny z dziecmi, nie bylo zadnych zadym a jedyne zajecie dla policji to bylo pilnowanie grupki prowokatorow podeslanych przez lewakow szukajacych sensacji . Na szczescie jak zawsze ludzie nie glupi i nie dali sie sprowokowac. Nawet ubiegloroczna szopka z dziennikarzem gazety wyborczej ktory pomalowal sie pasta do butow i szukal rasistowskich zaczepek nie powiodla sie . Nie wiem co czytasz ani co ogladasz ale TVN i wyborcza pokazuje uczestnikow marszu jako niewykształconą tłuszczą, skinami, faszystami, rasistami, dyskryminatorami, antysemitami, kibolami, ciemnogrodem, średniowieczem, inkwizycją, wstecznictwem, zaściankiem, mową nienawiści oraz wyznawcami Hitlera, Putina, Kim Dzong-Una, Fritzla i Breivika. Sam Marsz to z kolei nic innego, jak gwałty, rozboje, kradzieże, wyrywanie torebek kobietom, sztyletowanie, rzucanie kamieniami, wybijanie szyb, wycinanie puszczy, pedofilia, smarowanie bohomazów na murach, deptanie trawy, niszczenie samochodów, palenie kukieł Żydów, sikanie w miejscu publicznym, śmiecenie i demolowanie arabskich kiosków z kebabem . Dziwne ze podczas gdy za czasow PO co roku dochodzilo do zamieszek z policja ktora dostawala odgorny nakaz pacyfikowania marszu a teraz jest taki spokoj... lulilu rece opoadaja masz racje , ale na twoje puste , niczym nie poparte komentarze , to jest dopiero zalosne |
SweetLiar | Post #5 Ocena: 0 2017-11-27 19:44:51 (8 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2017-11-27 18:34:39, lulilu1 napisał(a): 'Szkoda ze ci z teczowymi flagami nie maja tyle tolerancji dla marszu niepodleglosci ' ano opadają , opadają na widok takiej hipokryzji... Dalas sie zmanipulowac mediom niestety Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
|
|
lulilu1 | Post #6 Ocena: 0 2017-11-27 20:38:15 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
A przepraszam bo wasza prawda jest najprawdziwsza tak? a to przepraszam ,nie wiedziałam, że wy tam byliście i na własne oczy widzieliście tą prowokację.
Znajoma która w marszu uczestniczyła ( bynajmniej nie jako ta wyzywająca od faszystów) widocznie miała halucynacje. Muszę jej przekazać, że autorytety z MW wiedzą lepiej ![]() Ja się odniosłam do konkretnej grupy osób, reprezentujących konkretne ugrupowanie, bez dramy. |
SweetLiar | Post #7 Ocena: 0 2017-11-27 22:33:30 (8 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2017-11-27 20:38:15, lulilu1 napisał(a): A przepraszam bo wasza prawda jest najprawdziwsza tak? a to przepraszam ,nie wiedziałam, że wy tam byliście i na własne oczy widzieliście tą prowokację. Znajoma która w marszu uczestniczyła ( bynajmniej nie jako ta wyzywająca od faszystów) widocznie miała halucynacje. Muszę jej przekazać, że autorytety z MW wiedzą lepiej ![]() Ja się odniosłam do konkretnej grupy osób, reprezentujących konkretne ugrupowanie, bez dramy. Nie, to nie tak, ale media manipuluja w ta czy inna strone i warto miec tego swiadomosc. Poprostu. Tak bylo, jest i bedzie. A tutaj calosc Marszu. Mam nadzieje, ze bede Tam Za Rok - stereotypowa feministka Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2017-11-27 23:21:32 (8 lat temu) |
jej znajoma byla wyrocznia ktora opowiedziala jej wszystko przez esemesa : )) ...
a kilku godzinne matarialy na zywo w ogole nie obrabiane to taki maly szczegolik na ktory nie warto zwracac uwagi co to byla za znajoma? pewnie pokroju tego pajaca co sie rzucal pod kolumne samochodow... te clowny z kod-u marza o tym zeby ktos ich pobil i zeby byl szum na caly swiat ale niestety musza sie zadowolic kilkoma banerami antyislamskimi bo ludzie nie daja sie sprowokowac |
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2017-11-27 23:32:32 (8 lat temu) |
Cytat: 2017-11-27 22:33:30, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2017-11-27 20:38:15, lulilu1 napisał(a): A przepraszam bo wasza prawda jest najprawdziwsza tak? a to przepraszam ,nie wiedziałam, że wy tam byliście i na własne oczy widzieliście tą prowokację. Znajoma która w marszu uczestniczyła ( bynajmniej nie jako ta wyzywająca od faszystów) widocznie miała halucynacje. Muszę jej przekazać, że autorytety z MW wiedzą lepiej ![]() Ja się odniosłam do konkretnej grupy osób, reprezentujących konkretne ugrupowanie, bez dramy. Nie, to nie tak, ale media manipuluja w ta czy inna strone i warto miec tego swiadomosc. Poprostu. Tak bylo, jest i bedzie. A tutaj calosc Marszu. Mam nadzieje, ze bede Tam Za Rok - stereotypowa feministka akurat tego filmu nie widzialem ale kilka innych tak a na tym co widac? masa mlodych ludzi sporo dzieci sporo tez starszych ludzi wszyscy usmiechnieci radosni i tak przez ponad godzine zero dymow i masa takich ujec jest roznych yuotuberow ale dekle widza tam najwiekszy w europie marsz faszystow czyli opozycja i politycy z brukseli ktorzy nie chca widziec co sie dzieje u nich na ulicach strefy no go zamieszki podpalania samochodow itd... tam sie nic nie dzieje tylko w Polsce faszysci i nazisci szaleja po ulicach k...a slysze ten belkot i czytam i mnie krew zalewa jakies szwaby robia z nas faszystow a lewactwo z Polski im przytakuje ![]() |
krakn | Post #10 Ocena: 0 2017-11-28 02:56:05 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2017-11-27 11:15:23, andyopole napisał(a): A co mam klepać "homoseksualista"? Za długi wyraz. Gej to po zagranicznemu a **** to staropolski wyraz, wszystkim znany, można rzec.... narodowy. ![]() Wrzuć na luz chlopie... Andy proszę zapoznaj się ze słowem i jego etymologią, ****, pederasta to nie to samo co homoseksualista, choć blisko to jednak jest to obraźliwe i nie jest to to samo. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|