Z czystym sumieniem moge polecic Bridgestone i Firestone. Na innch dlugo nie jezdzilem, a dostawalem po kupnie auta - w spadku. Obecnie Firestone Roadhawk, ale wypowiem sie po dwoch sezonach. Na razie dopiero zalozone. Kierowcy narzekaja na stosunkowo niski bieznik nowych opon I tu upatruja atrakcyjnej (w miare) ceny...nie wiem, to opony wprowadzone na rynek w tym Roku
Ps. darraj...mialem rzeczowo Ci odpowiedziec, ale poniewaz napisales ogolniki I wnioski z wlasnej oceny opon Debica.
Uwazam Kolego, ze Ty piszesz bzdury. Pierwsza rzecz wejdz na oznaczenia opon np. Presto, gdzie ocena przyczepnosci na mokrej nawierzchni to E. Opory tarcia (zuzycie paliwa..E). Wszystko w tym temacie. Oczywiscie na niedzielny wyjazd na ogrodki dzialkowe Lanosem dziadka, jak najbardziej.
Poza tym jezdze od ponad 20 lat. Bez wypadku I stluczki. Ostanio glownie Oplami/Vauxhall a wiec oszczedz sobie personalnych wycieczek. Cos niecos wiem na temat bezpiecznego prowadzenia...Dla mnie mozesz jezdzic na Durexach, jak masz taka wole. Chyba nawet lepsza guma
https://moto.wp.pl/debica-i-kormoran-ile-warte-sa-polskie-opony-letnie-6068457008366721a
Polecam Ci Kolego rozwinac ponad 200 komentarzy do tego tekstu, ponizej artykulu (mniejsza, ze beznadziejnego). Poczytaj co pisza polscy uzytkownicy opon Debica i Kormoran
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
(oczywiscie nie przeczytasz, bo podwazyloby Twoja wiare, bo nie fakty)
Krotko mowiac szajs, ale cena przyciaga. Rozumiem, to z pewnoscia jedyna zaleta tych opon.
[ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 05-11-2017 18:03 ]