Vlade
Chetnie ci odpowiem. Watek Ups1/2/3 nie byl kasowany przeze mnie.
Uwazam, ze w takiej formie jak jest teraz ma prawo bytu. Pewnie sie powtarzam i niektorzy zarzucaja mi ze za duzo tlumacze, ze za duzo przepraszam. Taki moj troche urok
Staram sie byc uczciwa wzgledem siebie i wzgledem innych ludzi. Zdaje sobie sprawe, ze to w jaki sposob zachowuje sie jako moderator ma wplyw rowniez na to jak beda postrzegane moje akcje charytatywne a ostania rzecza jaka bym chciala to fakt , zeby odbijalo sie to na pomocy dzieciakom
Na forum jestem kilka lat. Moderatorem jestem krotko , taki troche ze mnie raczkujacy moderator co wszystko jest dla niego nowe i sie wszystkiego ucze
Jako moderotor nie uwazam , ze mam jakikolwiek immunitet bo obowiazuja mnie takie same zasady jak wszystkich.W kwesti wiec przeraszania jak dlugo bede sie uczyc, popleniac bledy jako moderator tak dlugo bede przepraszac uzytkownikow za potkniecia. Niestety jestem czlowiekem i takowe mi sie zdarzaja
Zapewniam jednak, ze slucham wszystkich waszych sugestii , zastanawiam sie i jesli uwazam, ze macie racje to koryguje swoje przepmyslenia w oparciu o wasze uwagi
Niemniej liczy sie dla mnie w jaki sposob tez te uwagi do mnie kierujecie
Staram sie zdystansowac do pewnych spraw ale jak wpadnie kilka osob, ktore zamiast konstruktywnych uwag tylko rozwalaja watek to niekiedy ciezko sie merytorycznie do pewnych zarzutow odniesc
Zastanawiam sie na ta kwestia odnosnie PW.
Cytat:
2017-09-03 10:39:37, vlade napisał(a):
Co do PW to jeśli to był moderator i pisał w sprawach MW to wtedy nabiera pisma urzędowego i jak najbardziej może być użyty publicznie, chyba że jak w temacie komuś puściły nerwy i teraz wstyd...
Nie wiem jakie w tej chwili mam na ten temat zdanie. Chcialabym znac odpowiedzi na wszystkie pytania ale niestety . Postaram sie w wolnej chwili zastanowic czy zgadzam sie z Toba w tym temacie.Dla mnie priv to to priv i nie odwazylabym sie wkleic swojej wymiany zdan miedzy mna a uzytkownikiem na forum publicznym . Niemniej zastanowie sie na tym w odniesieniu do porownania do listu urzedowego, bo to dla mnie ciekawe zagadnienie
Jesli chodzi o watki w ktorych forumowicze wyrazaja swoje niezadowolenie to uwazam, ze powinny miec miejsce. Duzo pewnie zalezy od formy w jakiej te zarzuty sa przedstawiane. Ja powtarzalam nie raz. Jestem omylna i mozna pisac, ze cos moze mi nie wyszlo
Nie mam problemu z tym ze ktos mnie krytykuje tylko ze sposobem w jaki to robi. Ja staram sie patrzec na to co dzieje sie na forum z perspektywy uzytkownika jakim bylam i nadal jestem i z perspektywy funkcji moderatora
Odpowiadajac na dalsza czesc Twojego pytania . Rowniez nie ja usunelam wpisy z wyroznionych forumowiczu.
Natomiast uwazam, jak wspomnialam wczesniej jesli sa zastrzezenia , ze regulamin jest o kant czegos tam potluc to prosze pomozcie mi stworzyc lepszy regulamin dla nas wszystkich
Ten watek mial ...ma sluzyc wyroznianiu a nie usilnej probie udawadniania w kazdym poscie, ze regulamin jest do kitu
Napiszcie na priv.. Efka tak sobie mysle o tym regulaminie : ten popunkt kuleje , to chyba jest nie do konca przemyslane . A co myslisz zeby troche inaczej cos tam sformulowac
Spoko. Nie mam z tym problemow. Zastanawiam sie i korygujemy
Nie kasuje nieczego co nie ladnie wyglada w moim ogrodku . Gdyby tak bylo usunelabym wpisy
A tak poza tym, cały tem regulamin to o kant .. kuli potłuc.
Nie mogę głosować na konkretną osobę o ją doceniam? tylko trzeba spełniać konkretne warunki?
Linki do wypowiedzi?
Sorki Efka, ale to bzdurne takie.
Jak regulamin na koloniach za czasów PRL.
Czy
Przykładowa "berbelucha" z ostatnich zdjęć to nic innego jak właśnie ..
Berbelucha, która w różnych regionach naszego pięknego kraju nosi różne nazwy.
Ale wystarczy zrobić zdjęcia i opis żeby pokazać że "zagranicom" to doopieroo..
A my Polaki to jakie wieśniaki, bo jajecznica itp.
( tym bardziej, ze ja nigdy I nigdzie nie napisalam, ze jest cos zlego w prostych przyjemnosciach czy uwazam ze Polaki to wiesniaki bo jedza jajecznice . Jak napisal WWW forum jest dla wszystkich .Dla tych co lubia proste przyjemnosci czy tak ja lasnuja sie daniami )
Lub
mmmm efka wszędzie wciska te swoje kulinarne blogi hmmmm były luźne jaja , to zaraz jak po deszczu przepisy ni z tondnizowond.
bo wiadomo , ze srednio mi sie beda podobac jesli mnie nie wychwalaja pod niebiosa
A tak na koniec jeszcze dodam, ze bardzo mi sie styl tej Twojej wypowiedzi podoba. Gdyby tak kazdy chcial przedstawiac swoje argumenty byloby super ...choc pewnie nudno i dlatego potrzeba nam czasem takiego Werdewa co wpadnie, mi wygarnie i podniesie cisnienie
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.