MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ups, komuś puściły nerwy.4

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 6 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Kasia_red

Post #1 Ocena: 0

2017-09-02 09:12:56 (8 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

WW nie liczy się tylko ilość ruchu na serwerach, ale też jego jakość. Dla samej statystyki można przecież stworzyć roboty, które będą klikać. A tutaj chodzi o to, żeby fajnie rozmawiać i czuć się na forum dobrze. Dla właścicieli portalu to jest główny cel :-)
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

boszka8

Post #2 Ocena: 0

2017-09-02 09:13:37 (8 lat temu)

boszka8

Kobieta

Z nami od: 08-08-2014

Bądźmy szczerzy jak się pisze nie na temat to zaraz wymiatają a tu nie wiadomo o co chodzi :m

Do góry stronyOffline

darraj

Post #3 Ocena: 0

2017-09-02 09:24:24 (8 lat temu)

darraj

Konto usunięte

Witam w klubie ludzi lubiacych, a nawet ceniacych proste zycie. Dla mnie jazda na rowerze dla przyjemnosci to jakas aberracja, chwalenie sie ze wole brokuly,brukselka i inne zielonki od soczystej golonki,schabowgo w zlocistej panierce, krwistego steka itd. to, szczyt wynaturzenia(czasami hipokryzji).
Pijanie zmiksowanej zieleniny(smoothie fuj co za nazwa), zmiast perlistego piwa z pianka to nie miesci mi sie w glowie
Katowanie swego ciala na silowni,biezni etc. jest dla mnie obraza Boskiego planu(osobiscie jestm niewierzacy).
To narazie tyle w temacie „Zywot czlowieka prostego”, czas na sniadanie.
Werdew, jak to mowia-psy szczekaja,a karawana podaza dalej
"We're all mad here" Mad Hatter

Do góry stronyOffline

WybitnieWrednyW

Post #4 Ocena: 0

2017-09-02 09:25:31 (8 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 09:12:56, Kasia_red napisał(a):
Dla samej statystyki można przecież stworzyć roboty, które będą klikać.

Czyli że można oszukiwać

Cytat:

A tutaj chodzi o to, żeby fajnie rozmawiać i czuć się na forum dobrze.

Sama nie wierzysz w to co widzisz

Cytat:

Dla właścicieli portalu to jest główny cel :-)

*ROFL*
*ROFL**ROFL**ROFL*

=====================================

Cytat:

2017-09-02 09:24:24, darraj napisał(a):
Witam w klubie ludzi lubiacych, a nawet ceniacych proste zycie. Dla mnie jazda na rowerze dla przyjemnosci to jakas aberracja, chwalenie sie ze wole brokuly,brukselka i inne zielonki od soczystej golonki,schabowgo w zlocistej panierce, krwistego steka itd. to, szczyt wynaturzenia(czasami hipokryzji).
Pijanie zmiksowanej zieleniny(smoothie fuj co za nazwa), zmiast perlistego piwa z pianka to nie miesci mi sie w glowie
Katowanie swego ciala na silowni,biezni etc. jest dla mnie obraza Boskiego planu(osobiscie jestm niewierzacy).
To narazie tyle w temacie „Zywot czlowieka prostego”, czas na sniadanie.
Werdew, jak to mowia-psy szczekaja,a karawana podaza dalej

Gdybym mógł, to bym Cię uściskał *THUMBS UP*:-]*DRINK*

ps. na śniadanie zjadłem parówki z musztardą :-]

[ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 02-09-2017 09:27 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2017-09-02 09:27:00 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 09:13:37, boszka8 napisał(a):
Bądźmy szczerzy jak się pisze nie na temat to zaraz wymiatają a tu nie wiadomo o co chodzi :m

Watek mam tytul
Ups, komuś puściły nerwy.4 i w pierwszym poscie autor wyjasnil czego dotyczy
Nie chcielismy kasowac kolejnego watku ( poprzednie trzy byly usuniete ) zeby dac mozliwosc odniesienie sie do tego co napisal Werdew

Po drodze kilku uytkownikow zaczelo temat jajecznicy, ja zaczelam sie lansowac zagramanicznymi daniami ( woja wina, moja wina moja bardzo wielka wina ... juz klecze w kacie na gorochu i posypuje glowe popiolem ) i ta nam troche temat uciekl w innym kierunku

Niemniej temat bedzie zostawiony jak dlugo bedziemy sobie milo rozawiac o prostych przyjemnosciach wiekszosci Polakow ( na zyczenie WW )

Widocznie jest potrzeba takiego tematu i jestem za tym zeby sobie istnial :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

zosiasamosia

Post #6 Ocena: 0

2017-09-02 09:30:01 (8 lat temu)

zosiasamosia

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 03:02:12, andyopole napisał(a):
Zrób tatara, ja zjem, białka Twoje! Ja przy tatarze robię zawsze bezy.

Możesz podać sobie rękę z moim mężem, on uwielbia tatara, ale jak ma na niego ochotę, to niestety musimy iść do pewnej ulubionej przez nas "stekodajni" rodem z Francji.
Bezy mi się przejadły, zresztą ograniczam cukier ;)
Biały omlet jest na mojej liście również ze względu na podwyższony cholesterol u męża, choć podobno żółtka nie takie straszne jak je malują. 😜

Do góry stronyOffline

WybitnieWrednyW

Post #7 Ocena: 0

2017-09-02 09:30:52 (8 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 09:27:00, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Niemniej temat bedzie zostawiony jak dlugo bedziemy sobie milo rozawiac o protych przyjemnosciach wiekszosci Polakow ( na zyczenie WW )

Widocznie jest potrzeba takiego tematu i jestem za tym zeby sobie istnial :-)

Oooo wielkie CI dzięki pani za twą chojność i pobłażliwość :-]

ps. nie wiem co to są "proty"
(pewnie znowu zoś zagranicznego)

[ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 02-09-2017 09:32 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2017-09-02 09:34:32 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 09:24:24, darraj napisał(a):
chwalenie sie ze wole brokuly,brukselka i inne zielonki od soczystej golonki,schabowgo w zlocistej panierce, krwistego steka itd. to, szczyt wynaturzenia(czasami hipokryzji).

Patrz *THUMBS UP* soczysta golonke ociekajaca tluszczykiem tez lubie choc srednio ja raczej lubi moja figura
Schabowy w panierce jest na szczycie moich ulubionych dan

Cytat:

Dla mnie tez jest obraza dla Boskigo Planu( Nie wiem czy jestem wierzaca.Nie jestem religijna i nie podpisuje sie pod zadna grupa religijna ale dopuszczam istnienie Boga) ale jak sie nie ma boskiego ciala to niestety trzeba sie pomeczyc

Cytat:

, jak to mowia-psy szczekaja,a karawana podaza dalej

Tak jest *THUMBS UP*

The show must go on
Hallelujah i do przodu :-]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2017-09-02 09:35:20 (8 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

lulilu1

Post #10 Ocena: +1

2017-09-02 09:36:21 (8 lat temu)

lulilu1

Kobieta

Z nami od: 03-09-2016

szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem- Wredny na forum pełni funkcję zaczepną- być może upierdliwą (?)- ale według moich obserwacji nie szkodliwą.
Jest na forum przynajmniej trzech użytkowników, którzy w sposób jawny obrażają innych i rozsiewają treści rasistowskie, homofobiczne, szowinistyczne- mają się oni całkiem nieźle.
Od czasu do czasu ktoś im zwróci uwagę, zablokuje konto na parę dni i wsio.
Nałogowo czyszcony wątek- wyróżniony forumowicz ( choć tam pytania i dociekania a także uwagi Wrednego były na temat)- tu natomiast pełna samowolka i ...nic.
Jakoś tak niekonsekwentnie dla mnie.
Naprawdę nie można swojego zdania przedstawić i powiedzieć, że coś się nie podoba a można głosić treści za które w większości krajów - można by było ponosić odpowiedzialność przed sądem?
Gość założył temat, o czymś i w jakimś celu - wyraził swoje niezadowolenie ,krytykę, wskazał na konretne- jego zdaniem niestosowne zachowanie - trzy razy go kasowali- widziałam pierwszy temat - i naprawdę nie wiem za co został usunięty??? czytałam regulamin i nie dopatrzyłam się w pierwszej wersji treści niedozwolonych?
Nie mój wóz nie ja będęs ię nim wiózł...ale jakoś tak dziwnie i niesmacznie.
P.S. Co do prostego życia i rozrywek- trzy razy tak !!!

[ Ostatnio edytowany przez: lulilu1 02-09-2017 09:41 ]

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,