Str 6 z 9 |
|
---|---|
Kasia_red | Post #1 Ocena: 0 2017-09-02 09:12:56 (8 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
WW nie liczy się tylko ilość ruchu na serwerach, ale też jego jakość. Dla samej statystyki można przecież stworzyć roboty, które będą klikać. A tutaj chodzi o to, żeby fajnie rozmawiać i czuć się na forum dobrze. Dla właścicieli portalu to jest główny cel
![]() Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|
boszka8 | Post #2 Ocena: 0 2017-09-02 09:13:37 (8 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2014 Skąd: londyn |
Bądźmy szczerzy jak się pisze nie na temat to zaraz wymiatają a tu nie wiadomo o co chodzi
![]() |
darraj | Post #3 Ocena: 0 2017-09-02 09:24:24 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Witam w klubie ludzi lubiacych, a nawet ceniacych proste zycie. Dla mnie jazda na rowerze dla przyjemnosci to jakas aberracja, chwalenie sie ze wole brokuly,brukselka i inne zielonki od soczystej golonki,schabowgo w zlocistej panierce, krwistego steka itd. to, szczyt wynaturzenia(czasami hipokryzji).
Pijanie zmiksowanej zieleniny(smoothie fuj co za nazwa), zmiast perlistego piwa z pianka to nie miesci mi sie w glowie Katowanie swego ciala na silowni,biezni etc. jest dla mnie obraza Boskiego planu(osobiscie jestm niewierzacy). To narazie tyle w temacie „Zywot czlowieka prostego”, czas na sniadanie. Werdew, jak to mowia-psy szczekaja,a karawana podaza dalej "We're all mad here" Mad Hatter
|
WybitnieWrednyW | Post #4 Ocena: 0 2017-09-02 09:25:31 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 09:12:56, Kasia_red napisał(a): Dla samej statystyki można przecież stworzyć roboty, które będą klikać. Czyli że można oszukiwać Cytat: 2017-09-02 09:12:56, Kasia_red napisał(a): A tutaj chodzi o to, żeby fajnie rozmawiać i czuć się na forum dobrze. Sama nie wierzysz w to co widzisz Cytat: 2017-09-02 09:12:56, Kasia_red napisał(a): Dla właścicieli portalu to jest główny cel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ===================================== Cytat: 2017-09-02 09:24:24, darraj napisał(a): Witam w klubie ludzi lubiacych, a nawet ceniacych proste zycie. Dla mnie jazda na rowerze dla przyjemnosci to jakas aberracja, chwalenie sie ze wole brokuly,brukselka i inne zielonki od soczystej golonki,schabowgo w zlocistej panierce, krwistego steka itd. to, szczyt wynaturzenia(czasami hipokryzji). Pijanie zmiksowanej zieleniny(smoothie fuj co za nazwa), zmiast perlistego piwa z pianka to nie miesci mi sie w glowie Katowanie swego ciala na silowni,biezni etc. jest dla mnie obraza Boskiego planu(osobiscie jestm niewierzacy). To narazie tyle w temacie „Zywot czlowieka prostego”, czas na sniadanie. Werdew, jak to mowia-psy szczekaja,a karawana podaza dalej Gdybym mógł, to bym Cię uściskał ![]() ![]() ![]() ps. na śniadanie zjadłem parówki z musztardą ![]() [ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 02-09-2017 09:27 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2017-09-02 09:27:00 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 09:13:37, boszka8 napisał(a): Bądźmy szczerzy jak się pisze nie na temat to zaraz wymiatają a tu nie wiadomo o co chodzi ![]() Watek mam tytul Ups, komuś puściły nerwy.4 i w pierwszym poscie autor wyjasnil czego dotyczy Nie chcielismy kasowac kolejnego watku ( poprzednie trzy byly usuniete ) zeby dac mozliwosc odniesienie sie do tego co napisal Werdew Po drodze kilku uytkownikow zaczelo temat jajecznicy, ja zaczelam sie lansowac zagramanicznymi daniami ( woja wina, moja wina moja bardzo wielka wina ... juz klecze w kacie na gorochu i posypuje glowe popiolem ) i ta nam troche temat uciekl w innym kierunku Niemniej temat bedzie zostawiony jak dlugo bedziemy sobie milo rozawiac o prostych przyjemnosciach wiekszosci Polakow ( na zyczenie WW ) Widocznie jest potrzeba takiego tematu i jestem za tym zeby sobie istnial ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
zosiasamosia | Post #6 Ocena: 0 2017-09-02 09:30:01 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 03:02:12, andyopole napisał(a): Zrób tatara, ja zjem, białka Twoje! Ja przy tatarze robię zawsze bezy. Możesz podać sobie rękę z moim mężem, on uwielbia tatara, ale jak ma na niego ochotę, to niestety musimy iść do pewnej ulubionej przez nas "stekodajni" rodem z Francji. Bezy mi się przejadły, zresztą ograniczam cukier ![]() Biały omlet jest na mojej liście również ze względu na podwyższony cholesterol u męża, choć podobno żółtka nie takie straszne jak je malują. 😜 |
WybitnieWrednyW | Post #7 Ocena: 0 2017-09-02 09:30:52 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 09:27:00, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Niemniej temat bedzie zostawiony jak dlugo bedziemy sobie milo rozawiac o protych przyjemnosciach wiekszosci Polakow ( na zyczenie WW ) Widocznie jest potrzeba takiego tematu i jestem za tym zeby sobie istnial ![]() Oooo wielkie CI dzięki pani za twą chojność i pobłażliwość ![]() ps. nie wiem co to są "proty" (pewnie znowu zoś zagranicznego) [ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 02-09-2017 09:32 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: 0 2017-09-02 09:34:32 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-02 09:24:24, darraj napisał(a): chwalenie sie ze wole brokuly,brukselka i inne zielonki od soczystej golonki,schabowgo w zlocistej panierce, krwistego steka itd. to, szczyt wynaturzenia(czasami hipokryzji). Patrz ![]() Schabowy w panierce jest na szczycie moich ulubionych dan Cytat: Katowanie swego ciala na silowni,biezni etc. jest dla mnie obraza Boskiego planu(osobiscie jestm niewierzacy). Dla mnie tez jest obraza dla Boskigo Planu( Nie wiem czy jestem wierzaca.Nie jestem religijna i nie podpisuje sie pod zadna grupa religijna ale dopuszczam istnienie Boga) ale jak sie nie ma boskiego ciala to niestety trzeba sie pomeczyc Cytat: , jak to mowia-psy szczekaja,a karawana podaza dalej Tak jest ![]() The show must go on Hallelujah i do przodu ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Post #9 Ocena: 0 2017-09-02 09:35:20 (8 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
lulilu1 | Post #10 Ocena: +1 2017-09-02 09:36:21 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem- Wredny na forum pełni funkcję zaczepną- być może upierdliwą (?)- ale według moich obserwacji nie szkodliwą.
Jest na forum przynajmniej trzech użytkowników, którzy w sposób jawny obrażają innych i rozsiewają treści rasistowskie, homofobiczne, szowinistyczne- mają się oni całkiem nieźle. Od czasu do czasu ktoś im zwróci uwagę, zablokuje konto na parę dni i wsio. Nałogowo czyszcony wątek- wyróżniony forumowicz ( choć tam pytania i dociekania a także uwagi Wrednego były na temat)- tu natomiast pełna samowolka i ...nic. Jakoś tak niekonsekwentnie dla mnie. Naprawdę nie można swojego zdania przedstawić i powiedzieć, że coś się nie podoba a można głosić treści za które w większości krajów - można by było ponosić odpowiedzialność przed sądem? Gość założył temat, o czymś i w jakimś celu - wyraził swoje niezadowolenie ,krytykę, wskazał na konretne- jego zdaniem niestosowne zachowanie - trzy razy go kasowali- widziałam pierwszy temat - i naprawdę nie wiem za co został usunięty??? czytałam regulamin i nie dopatrzyłam się w pierwszej wersji treści niedozwolonych? Nie mój wóz nie ja będęs ię nim wiózł...ale jakoś tak dziwnie i niesmacznie. P.S. Co do prostego życia i rozrywek- trzy razy tak !!! [ Ostatnio edytowany przez: lulilu1 02-09-2017 09:41 ] |