Dlaczego slon ma trabe? Zeby sie tak nagle nie zaczynal.
W tym przypadku zamiast traby bedzie “Czesc”, “Hi”, “Dzien dobry” - co kto woli. Chodzi o to, zeby sie przywitac.
Doceniam, ze zauwazylas moje starania wzgledem forum. Aczkolwiek odczytujesz je opatrznie. Jedyna moja intencja jest dodanie chocby odrobiny zycia w skamieline, w ktora to forum sie obraca. Z Twojego (moze tez innych) punktu widzenia, to proby rozwalenia kazdego tematu. Z mojego; to proba przemycenia odrobiny humoru/kpiny/ironii/luzu (odpowiednie skreslic) – czyli tego wszystkiego, czego nam brakuje na codzien w tym smutnym jak (tu wpisz, co Cie smuci najbardziej) swiecie.
Ja rozumiem, ze jest wiele osob poszukujacych porad, wsparcia, informacji, sposobow na rozwiazanie roznych problemow itp. Ale oprocz funkcji informacyjno-doradczej forum powinno tez byc chociaz odrobine rozrywkowe (btw. Gotowanie, pieczenie I ciaza nie dla wszystkich jest rozrywka – sa tacy, ktorzy interesuje innny rodzaj humoru).
Tak z reka na sercu – ile jest tematow, w ktorych przecietny uzytkownik forum moze tak sobie napisac co robi, co lubi, co go cieszy itp itd?
Ja wiem, ze trzeba rownac do najlepszych I siegac idealow. Ale gdyby wszyscy byli idealni byloby nudno. Sa tacy, ktorych na sniadanie cieszy jajecznica ze szczypiorkiem, “Glupi I glupszy” jako rozrywka kulturalna, a praca na tasmie jest szczytem ich ambicji. Jesli tylko wkladaja w to cale swoje serce I czyni ich to szczesliwym – chwala im za to. Ale patrzac na obecne forum – nie widze w nich aktywnych jego uzytkownikow. Forum (jak sama nazwa wskazuje) jest dla wszystkich. Niestety – wedlug mnie – obecna jego dosyc sztywna, sformalizowana I bardzo “seriozna” formula odstrasza wielu dotychczasowych uzytkownikow.
Jesli uwazasz, ze moje posty smieca – to faktycznie trzeba je posprzatac. Jesli taka aktywnosc uzytkownika forum nie ma dla Ciebie sensu, to ja nie widze sensu funkcji Moderatora na Mojej Wyspie. Powodzenia.
Btw. Pomyslow na zycie mam az nadto. Podrzucic kilka?
Ps. Poprzedni post został usunięty przez moderatora, gdyż uznał że ponieważ bo...

[ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 01-09-2017 06:42 ]