![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 2 z 2 |
|
---|---|
Theraphosa_blon | Post #1 Ocena: 0 2017-08-09 20:40:06 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Tatko wyrażając się o mnie w 3-ej osobie mówił " gdzie jest ten darmozjad ?", lecz co było powodem takiej "ksywy" nie wiem do dziś
![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2017-08-17 12:28:37 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Mnie doszly dwa Uggly Betty w pracy bo mam odjechane okulary które kolegom sie kojarzą z bohaterka serialu i Postrach forum
Nie wiem które lubię bardziej ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Lucy_J | Post #3 Ocena: 0 2017-08-17 14:00:45 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
Ewa - ty postrach? z ktorej strony?
![]() ja nie mialam zadnego przezwiska - jedyne jak mnie ludzie nazywaja w Polsce to Luca, od imienia (i nie chodzi o Lucyne). Swojego 'oficjalnego' imienia uzywam tylko w dokumentacji, nawet w pracy jestem Lucy. Kto uzywa mojego 'oficjalnego' imienia jest moim smiertelnym wrogiem ![]() |
galadriel | Post #4 Ocena: 0 2017-08-17 17:52:38 (8 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Lukrecja?
![]() Ja tez nie wiem o co chodzi z ta Efka postrachem forum. Chyba od zawsze najbardziej spolegliwa postac, typowo artystyczna dusza. A tu wracam, czytam i takie rewelacje ![]() Przezwiska czy ksywy/ nicki? Przezwisko, w podstawowce bylo od nazwiska, to tu nie bede sie przedstawiac. Ale to w sumie nie bylo przezwisko. Przezywanie kogos ma negatywne konotacje, a to takie raczej nie bylo takie wielce traumatyczne. Ot, wszyscy wolali na siebie skrotami. Jakimis tam mniej lub bardziej pasujacymi. A potem w liceum to juz byl psudonim. Czli tez nie przezwisko. Cytat: Ze przyglupek to rozumiem
![]() vital psycho social service for community? ![]() [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 17-08-2017 18:01 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2017-08-17 20:20:48 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-17 17:52:38, galadriel napisał(a): Ja tez nie wiem o co chodzi z ta Efka postrachem forum. Chyba od zawsze najbardziej spolegliwa postac, typowo artystyczna dusza. A tu wracam, czytam i takie rewelacje ![]() vital psycho social service for community? Cos w tym jest jesli chodzi o filmik , ja nawet na podobnym zadupiu mieszkam ![]() Z tym spolegliwa to jako ktos kto wzbudza zaufanie i można na nim polega to i moze ale łatwo ustępuje i podporządkowuje się innym to juz niekoniecznie ![]() Zawsze mnie ciekawilo jak postrzegaja nas ludzie vs to jak postrzegamy samych siebie ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|