MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kto sie tak przezywa... krotki przeglad przezwisk

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Theraphosa_blon

Post #1 Ocena: 0

2017-08-09 20:40:06 (8 lat temu)

Theraphosa_blondi

Konto usunięte

Tatko wyrażając się o mnie w 3-ej osobie mówił " gdzie jest ten darmozjad ?", lecz co było powodem takiej "ksywy" nie wiem do dziś:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2017-08-17 12:28:37 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Mnie doszly dwa Uggly Betty w pracy bo mam odjechane okulary które kolegom sie kojarzą z bohaterka serialu i Postrach forum

Nie wiem które lubię bardziej :-] A podobno nie taka kobieta straszna jak sie pomaluje :-]
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #3 Ocena: 0

2017-08-17 14:00:45 (8 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Ewa - ty postrach? z ktorej strony? :)

ja nie mialam zadnego przezwiska - jedyne jak mnie ludzie nazywaja w Polsce to Luca, od imienia (i nie chodzi o Lucyne).

Swojego 'oficjalnego' imienia uzywam tylko w dokumentacji, nawet w pracy jestem Lucy.

Kto uzywa mojego 'oficjalnego' imienia jest moim smiertelnym wrogiem ;). Nie lubie i juz.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2017-08-17 17:52:38 (8 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Lukrecja? :-)

Ja tez nie wiem o co chodzi z ta Efka postrachem forum. Chyba od zawsze najbardziej spolegliwa postac, typowo artystyczna dusza. A tu wracam, czytam i takie rewelacje:-]

Przezwiska czy ksywy/ nicki? Przezwisko, w podstawowce bylo od nazwiska, to tu nie bede sie przedstawiac. Ale to w sumie nie bylo przezwisko. Przezywanie kogos ma negatywne konotacje, a to takie raczej nie bylo takie wielce traumatyczne. Ot, wszyscy wolali na siebie skrotami. Jakimis tam mniej lub bardziej pasujacymi.

A potem w liceum to juz byl psudonim. Czli tez nie przezwisko.

Cytat:
Ze przyglupek to rozumiem ;-) ale za chorobe nie moge zalapac czemu akurat lokalny

vital psycho social service for community?

:-8

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 17-08-2017 18:01 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2017-08-17 20:20:48 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2017-08-17 17:52:38, galadriel napisał(a):

Ja tez nie wiem o co chodzi z ta Efka postrachem forum. Chyba od zawsze najbardziej spolegliwa postac, typowo artystyczna dusza. A tu wracam, czytam i takie rewelacje:-]

vital psycho social service for community?

Cos w tym jest jesli chodzi o filmik , ja nawet na podobnym zadupiu mieszkam :-]

Z tym spolegliwa to jako ktos kto wzbudza zaufanie i można na nim polega to i moze ale łatwo ustępuje i podporządkowuje się innym to juz niekoniecznie :-]

Zawsze mnie ciekawilo jak postrzegaja nas ludzie vs to jak postrzegamy samych siebie :-8
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,