Str 8 z 10 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Lucy_J |
Post #1 Ocena: 0 2017-07-27 06:50:06 (8 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
Cytat:
2017-07-26 22:50:31, andypolo napisał(a):
Kolega mi opowiadał, że w jego snach, gdy ucieka i jest w potrzasku potrafi latać. Mi nigdy to nie śniło się. Ja po prostu spadam i ginę. Ciekawe co to oznacza w snach jak ktoś fruwa?
Znawca snow nie jestem, spadanie tez mi sie snilo pare razy. Pamietam dziwna serie snow w wieku nastoletnim. Otoz snilo mi sie ze bylam mordowana albo umieralam w dziwnych okolicznosciach. Co noc umieralam inaczej, albo ktos mnie zasztyletowal albo spadlam z wysokosci, albo ktos mnie otrul ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) Nigdy potem w pozniejszym zyciu takie sny mi sie nie zdarzaly. Widocznie wykorzystalam juz limit na umieranie w snach
|

|
 |
|
|
Turefu |
Post #2 Ocena: 0 2017-07-27 07:58:02 (8 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Bycie mordowanym we snie to odzwierciedlenie stanu psychicznego sniacej osoby. Zapewne mialas trudny czas, zmiana szkoły, trudności w szkole lub ze znajomymi. Latanie ma wydzwiek odwrotny , mowi o wierze w siebie, w dobry los, ze sobie ktoś poradzi w zyciu. Czasami, w zaleznosci od kontekstu, sny o lataniu maja podtekst seksualny
|

|

|
|
andypolo |
Post #3 Ocena: 0 2017-07-27 08:44:06 (8 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Cytat:
2017-07-27 07:58:02, Turefu napisał(a):
... sny o lataniu maja podtekst seksualny
Za młodu zdarzyło mi się obudzić "spocony" ale na pewno wtedy nie śniłem o lataniu.
|

|
 |
|
|
Post #4 Ocena: 0 2017-07-28 10:53:27 (8 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
matkapolka |
Post #5 Ocena: 0 2017-07-28 11:08:47 (8 lat temu) |
Z nami od: 25-04-2013 Skąd: south east |
Cytat: Pranie wieszam według schematu: skarpetki dobrane w pary, skierowane piętami w jedną stronę...
Znaczy nie tylko ja tak mam, uff a już myślałam, że to nie jest normalne. Do skarpetek mam wieszaki, skarpety parami (mam 3 mężczyzn w domu więc trochę tego jest).
"Wszyscy jesteśmy ignorantami, tylko każdy w innej dziedzinie."
Will Rogers
|

|
 |
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2017-07-30 08:52:22 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2017-07-26 23:18:31, SweetLiar napisał(a):
Ja kiedy byłam operowana obudziłam się i usiadłam na stole operacyjnym
Ja jako nastolatka mialam drobna operacje z miejscowym znieczuleniem tylko wiec czulam np ciepla krew splywajaca po skorze. Chirurg w pewnym momencie powiedziala ze jestem bardzo spokojna i ze czasem pacjenci uciekaja jej ze stolu. Niezla klinika, co?
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|

|
 |
|
|
Post #7 Ocena: 0 2017-07-30 09:16:12 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2017-07-28 10:53:27, Malamysza napisał(a):
1. Całkiem niedawno oddałam dosłownie wszystko by być z miłosną mego życia
3. Moje IQ plasuje mnie w czołówce 2% populacji (wg Mensa) choć popełniam głupstwa jak totalna idiotka
Malamysza, punkt 1 brzmi romantycznie.
Ad pkt 3, wybory zyciowe moze niekoniecznie wiaza sie z inteligencja mierzona w IQ? Moja siostra jest w Mensa, na spotkaniach mensowcow poznala swojego bylego, aczkolwiek nie wiem w jakim byli procencie. Ja nie podchodze do testow bo wiem ze jestem powolna i mysle ze tylko bym sie zdolowala... Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|

|
 |
|
Richmond |
Post #8 Ocena: 0 2017-07-30 09:35:29 (8 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Sa rozne rodzaje intelingencji i bycie dobrym w jednej dziedzinie, nie oznacza ze ktos jest inteligentny zyciowo czy dokonuje dobrych wyborow. Przyklad to inteligentni ludzie, ktorzy zazynaja swoje organizmy nalogami. Carpe diem.
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #9 Ocena: 0 2017-07-30 10:41:09 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2017-07-28 11:08:47, matkapolka napisał(a):
Cytat: Pranie wieszam według schematu: skarpetki dobrane w pary, skierowane piętami w jedną stronę...
Znaczy nie tylko ja tak mam, uff a już myślałam, że to nie jest normalne. Do skarpetek mam wieszaki, skarpety parami (mam 3 mężczyzn w domu więc trochę tego jest).
O tych skarpetkach skierowanych pietami w jedna strone juz wolalam przezornie nie wspominac zeby nie wyjsc na totalnego swira
ale to oczywista oczywistosc
Dodam jeszcze jedno male dziwactwo
Wlasnie na wypadek tych prawdopodobnych potworow ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) czajacych sie pod lozkiem staram sie zeby moja stopa nie wystawala poza obrąb lozka i zwisala zachecajaco dla tych stworzen ktore chciaby ja dotknac
I podpisuje sie po tym
wybory zyciowe moze niekoniecznie wiaza sie z inteligencja mierzona w IQ?
Spotkalam wielu wyksztalconych ludzi , z duzym zasobem wiedzy. Wysokie IQ niestety nijak sie mialo do tego jak odnajdowali sie w zyciu
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
|
Post #10 Ocena: 0 2017-07-30 10:48:22 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
haha... u mnie potwory nie mieszkaja ale pajak moglby sie zdarzyc a ja mam fobie wiec u mnie koldra tez w gorze na lozku.
na szczescie jest takie pojecie jak inteligencja emocjonalna. moze w przyszlosci psycholodzy / socjolodzy wyodrebnia dodatkowe wymiary inteligencji ludzkiej?
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|

|
 |
|