Do awantur sa tematy dyżurne
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 7 z 10 |
|
---|---|
radzik77 | Post #1 Ocena: 0 2017-07-26 20:44:54 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Wlasnie. Ludzie poczuli sie swobodnie i zaczęli pisać śmielej, z humorem. Kto nie chce brac udziału niech chociaż innym zabawy nie psuje.
Do awantur sa tematy dyżurne ![]() |
nemesis83 | Post #2 Ocena: 0 2017-07-26 22:23:21 (8 lat temu) |
Z nami od: 21-01-2011 Skąd: Dorset |
Cytat: 2017-07-23 22:26:59, tyniek napisał(a): Tynk żarłem namiętnie, dżdżownice nie, te wyprowdzałem na spacer nad rzekę... Też jadłam 😁 a nawet kiedyś pastę do butów 😂 |
andypolo | Post #3 Ocena: 0 2017-07-26 22:27:24 (8 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Z pewną nieśmiałością i ja dorzucę swój grosik. Nie wiem czy to dziwne czy normalne ale od młodości potrafię kontynuować sny. Rano budzę się, pamiętam sen, a wieczorem jak zasnę kontynuuje wątek. To taki serial trwający kilka nocy. Miewam też kolorowe sny, coś pięknego.
Wieszam (tak jak poprzednicy) pranie grupowo czyli koszulki przy koszulkach, spodnie przy spodniach, skarpetki przy skarpetkach itd. [ Ostatnio edytowany przez: andypolo 26-07-2017 22:29 ] |
nemesis83 | Post #4 Ocena: 0 2017-07-26 22:36:21 (8 lat temu) |
Cytat: 2017-07-24 22:57:43, autor65 napisał(a): uwielbiam patrzeć na samoloty. Też to mam, w Pl mieszkałam jakieś 40 min od lotniska w Balicach, przyjeżdżałam w okolice pasa i oglądałam ladujące samoloty. |
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2017-07-26 22:43:11 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-07-26 22:27:24, andypolo napisał(a): Z pewną nieśmiałością i ja dorzucę swój grosik. Nie wiem czy to dziwne czy normalne ale od młodości potrafię kontynuować sny. Rano budzę się, pamiętam sen, a wieczorem jak zasnę kontynuuje wątek. To taki serial trwający kilka nocy. Miewam też kolorowe sny, coś pięknego. Wieszam (tak jak poprzednicy) pranie grupowo czyli koszulki przy koszulkach, spodnie przy spodniach, skarpetki przy skarpetkach itd. [ O widzisz ![]() Ja sie czasem nie moge doczekac az zasne. Pamietam kazdy sen i to jest dla mnie taka fascynujaca podroz w nieznane. Tak jakbym ogladala film. Czesto mi sie zdarza wlasnie, ze urywa mi sie sen w pewnym momencie, tak jakby konczyl sie pierwszy odcinek by niekoniecznie kolejnej nocy ale predzej czy pozniej wrocic w postacji kolejengo odcinka czy tez kontynuacji tego co snilam wczesniej Ja w swoich snach nie wiedziec czemu mowie do ludzi po angielsku chociaz wiem, ze na jawie nie rozumieja w tym jezyku Aaaa i jak juz mowimy o najdziwniejszych rzeczach to raz mi sie zdarzylo wyjscie poza wlasne cialo ... ale szczegoly zostawie juz na inna okazje Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
lulilu1 | Post #6 Ocena: 0 2017-07-26 22:49:48 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
Ja czasami wiem, że śnie i decyduje czy chce dalej sen kontynuować czy też nie.
Też zdarza mi się obudzić w połowie snu, zasnąć i ten sen dokończyć. |
zosiasamosia | Post #7 Ocena: 0 2017-07-26 22:50:25 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Z relacji świadków:
Kiedy byłam kilku miesięcznym brzdącem, zjadłam pęto kiełbasy, zagryzając gazetą. Moimi ulubionymi zabawkami były śrób i młot. Powiedziałam pewnej pani, że nigdy nie będę dłubać w nosie, bo nie chcę mieć takich dużych dziur jak ma ona. ![]() Kiedy jechałam rowerkiem i zakopałam się w piachu, porzuciłam rowerek w zbożu i powędrowałam dalej pieszo. Ostęplowałam kredens babci, bo uznałam, że będzie ładniejszy. |
andypolo | Post #8 Ocena: 0 2017-07-26 22:50:31 (8 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Kolega mi opowiadał, że w jego snach, gdy ucieka i jest w potrzasku potrafi latać. Mi nigdy to nie śniło się. Ja po prostu spadam i ginę. Ciekawe co to oznacza w snach jak ktoś fruwa?
![]() |
nemesis83 | Post #9 Ocena: 0 2017-07-26 22:56:25 (8 lat temu) |
Cytat: 2017-07-26 22:50:31, andypolo napisał(a): Kolega mi opowiadał, że w jego snach, gdy ucieka i jest w potrzasku potrafi latać. Mi nigdy to nie śniło się. Ja po prostu spadam i ginę. Ciekawe co to oznacza w snach jak ktoś fruwa? ![]() Nie wiem ale jako młoda osoba często snilam że latam, to był sen typu zeskakuje z kilku schodów na klatce schodowej w moim bloku i zaczynam latać ![]() |
SweetLiar | Post #10 Ocena: 0 2017-07-26 23:18:31 (8 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Ja kiedy byłam operowana obudziłam się i usiadłam na stole operacyjnym
Miałam operowaną stopę i nigdy nie zapomnę min tych ludzi ![]() Też potrafię kontynuować sny, ostatnio śniło mi się całą noc, że zamieszkałam w Korei Północnej, około 5am obidziłam się do łazienki i po powrocie do łóżka i ponownym zaśnięciu dalej śniłam to samo, a właściwie to co chciałam Jestem wredna od maleńkości. Jak miałam sześć lat to Mama nie chciała kupić mi na wakacjach hula hoop (nie jestem pewna czy tak się to pisze) bo "nie będzie tego wiozła pociągiem przez całą Polskę" wiec postanowiłam ją ukarać, schowałam się za straganem na bazarze i z perfidną satysfakcją obserwowałam jak mnie wszędzie przerażona szuka. Po jakimś czasie sama wyszłam bo zrobiło mi się jej szkoda Nienawidzę martwych much, nie os, komarów czy innych latających insektów, ale właśnie much. Sama świadomość, że w domu jest jakaś martwa mucha nie pozwala mi niczego przełknąć Pranie wieszam według schematu: skarpetki dobrane w pary, skierowane piętami w jedną stronę, to samo koszulki - metkami do dołu i każda rzecz musi być przypięta c takimi samymi spinaczami (mam dwa rodzaje, białe-plastkikowe j drewniane) Jako dziecko też jadłam siarkę z zapałek i klej z tubki, pózniej doszedł chleb z octem i solą, do dziś ten ostatni to mój przysmak. Istnieje na to wytłumaczenie naukowe poniekąd nawet Lubię wkręcać ludzi. Kiedyś będąc u koleżanki nie wiem czemu i po co powiedziałam nagle na głos "idzie do was kobieta w średnim wieku" i za ileś tam minut zadzwonił dzwonek do drzwi bo przyszła znajoma z pracy jej Mamy. Koleżanka od tamtej pory zaczęła się mnie bać Cytat: 2017-07-26 22:56:25, nemesis83 napisał(a): Cytat: 2017-07-26 22:50:31, andypolo napisał(a): Kolega mi opowiadał, że w jego snach, gdy ucieka i jest w potrzasku potrafi latać. Mi nigdy to nie śniło się. Ja po prostu spadam i ginę. Ciekawe co to oznacza w snach jak ktoś fruwa? ![]() Nie wiem ale jako młoda osoba często snilam że latam, to był sen typu zeskakuje z kilku schodów na klatce schodowej w moim bloku i zaczynam latać ![]() Tez mi się tak śni, ale nie mam pomysłu co to może znaczyć [ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 27-07-2017 00:00 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|