MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

5 najdziwniejszych rzeczy o mnie ;-)

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

Str 6 z 10

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Lucy_J

Post #1 Ocena: 0

2017-07-26 06:33:57 (8 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Cytat:

2017-07-25 23:21:35, radzik77 napisał(a):
2. Nigdy nie wzielem w pracy chorobowego. Nawet jednego dnia. Po wypadku na rowerze (sobota), przyszedłem do pracy w poniedziałek i kontynuowałem aż do planowanego zabiegu, który sie odbył po 3 tyg. Miałem złamana kość policzkową z przemieszczeniem i zdeformowana lewa strone twarzy. Po zabiegu złożenia czaszki na śruby (sobota), w pracy byłem naturalnie w poniedziałek :-]

4. Gdy podróżuje autem (długie dystanse), dla zabicia czasu, często snuje w głowie rozmaite scenariusze co by było gdym wygrał w totka. Udziału w loterii nie biorę i nie zamierzam :-]

Punkt 2 o tak, tak tak. :-] Ja musze byc umierajaca zeby wziac wolne w pracy. W ciagu 9 lat pracy w tej samej firmie wzielam w ciagu tego czasu 3 dni wolnego. 2 dni na dojscie do siebie po zabiegu szpitalnym, gdzie naprawde nie moglam sie ruszac itd. 3 dzien wzielam bo mnie byly maz zaskoczyl wiescia o rozwodzie w sobote i w poniedzialek nie bylam jeszcze gotowa na konfrontacje ze swiatem. Ale juz we wtorek poszlam :-] Teraz mam lepiej, bo moge pracowac zdalnie, wiec nawet jesli nie czuje sie na 100 procent to i tak pracuje z domu i tak.

Punkt 4, glownie opracowuje teorie jak jade do pracy :-] i oczywiscie nie gram, bo po co. Samo sie wygra *ROFL*

[ Ostatnio edytowany przez: Lucy_J 26-07-2017 06:34 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

lulilu1

Post #2 Ocena: 0

2017-07-26 10:36:14 (8 lat temu)

lulilu1

Kobieta

Z nami od: 03-09-2016

Z wygraną w lotka mam tak samo;) scenariusze są szalenie precyzyjne i ułożone chronologicznie, obejmują każdy najdrobniejszy zakup z wygranej- od domu po klamki w drzwiach. Nawet dziecko ma rozplanowany czas w czasie gdy ja dokonuje zakupów- w dajmy na to salonie samochodowym -bo ot tak kupić w wyobraźni nie mogę- no bo co z dzieckiem w tym czasie???
oczywiście też nie gram;)
Radzik pobiłam Cię :4 operacje po pełną narkozą plus jedna cesarka.

Do góry stronyOffline

matkapolka

Post #3 Ocena: 0

2017-07-26 15:48:36 (8 lat temu)

matkapolka

Kobieta

Z nami od: 25-04-2013

Cytat:
Radzik pobiłam Cię :4 operacje po pełną narkozą plus jedna cesarka.

Hahaha, 8 razy pełna narkoza w tym 6 operacji w tym 3 poważne + 1 w znieczuleniu zewnątrz-oponowym (nigdy więcej nie zgodzę się na to) ale za to przez 5 godzin dzióbali mi w nerce :).

[ Ostatnio edytowany przez: matkapolka 26-07-2017 15:50 ]

"Wszyscy jesteśmy ignorantami, tylko każdy w innej dziedzinie." Will Rogers

Do góry stronyOffline

autofan

Post #4 Ocena: 0

2017-07-26 17:22:54 (8 lat temu)

autofan

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2007

Naprawde licytowanie sie iloscia operacji jest az tak dziwne, ze chwalicie sie na forum? Zenada.
Milosnik samochodow.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer ICQNumer Skype

lulilu1

Post #5 Ocena: 0

2017-07-26 17:59:12 (8 lat temu)

lulilu1

Kobieta

Autofan jeżeli rozmowa nie trafia w twój - jak sądze wysoce wysublimowany gust- radzę nie uczestniczyć, nie narażając się, na bez wątpienia przykre uczucie zażenowania.

Matkapolka na dałaś czadu , ustępjue pola.Z drugiej strony dobrze wiedzieć, że można żyć po podwójnej ilości- szczerze mówiąc byłam przekonana, że jeszcze jedna i ducha wyzionę;)

Z dziwnych rzeczy jeszcze jedna mi się przypomniała- przy całym moim roztrzepaniu i braku pamięci do absolutnie wszystkiego (ja naprawdę nie pamiętam co robiłam dnia poprzedniego) w przedziwny sposób doskonale kojarzę filmy i aktorów.
Pamiętam filmy które widziałam z dziesięć lat wstecz razem z obsadą, albo widząc aktora , natychmiast przypominam sobie wszystkie filmy które widziałam z jego udziałem ( albo o których czytałam).
Nie oglądam horrorów bo mam nerwy za słabe. Za to lubię o nich czytać,więc znam fabułę, reżyserów i tytuły co bardziej okropnych fimów grozy - takich najgorszego sortu - w szczególności zawierających gore których nigdy, przenigdy bym nie pooglądała.

[ Ostatnio edytowany przez: lulilu1 26-07-2017 18:06 ]

Do góry stronyOffline

gosian

Post #6 Ocena: 0

2017-07-26 18:14:56 (8 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Przypomniała mi się rozmowa dwóch sąsiadek które się nie widzialy jakiś czas
-dzień dobry pani Jadziu
-a bo ja wiem czy tak dobry. Źle spałam, w kościach łupie
-pani Jadziu mnie jak kolana bolą hoho. .do tego hemoroidy
-co tam hemoroidy. ...kości bolą, spać nie mogę, nadciśnienie mam a na dodatek miazdzyce...
Itd. ..itp....po pół godziny
-no to do widzenia pani Jadziu. .żeby chociaż jutro wzdec pani nie miała

:-!
Co niektórzy pomylili wątek. .pochwalmy się tam trzeba pisać :-8
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

autofan

Post #7 Ocena: 0

2017-07-26 18:29:36 (8 lat temu)

autofan

Mężczyzna

Z nami od: 15-11-2007

Cytat:

2017-07-26 17:59:12, lulilu1 napisał(a):
Autofan jeżeli rozmowa nie trafia w twój - jak sądze wysoce wysublimowany gust- radzę nie uczestniczyć, nie narażając się, na bez wątpienia przykre uczucie zażenowania.

To nie jest kwestia gustu- dziwne rzeczy tak, operacje? to moze zapytajmy tych co maja zdrowotne problemy a nie chwalmy sie ile razy mnie cieto. Szacunek dla tych co wyszli zwyciesko z opeacji.

Milosnik samochodow.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer ICQNumer Skype

lulilu1

Post #8 Ocena: 0

2017-07-26 18:30:14 (8 lat temu)

lulilu1

Kobieta

Gosian co niektórzy zapomnieli o kulturze osobistej.
Autofan -nie dziwne co dziwne ale to co się komuś dziwnym wydaje.
Mysmy zdaje się temat już zakończyły- zajęło nam to całe dwa zdania a Państwo to rozwlekają zupełnie niepotrzebnie.

[ Ostatnio edytowany przez: lulilu1 26-07-2017 18:34 ]

Do góry stronyOffline

radzik77

Post #9 Ocena: 0

2017-07-26 18:51:47 (8 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

Hej. Ale ja tylko napisałem, ze miałem wszystkie urazy po lewej stronie ciała. To mi sie wydawało dziwne, nie miałem zamiaru chwalić sie ilością operacji.

Do góry stronyOffline

jolantina

Post #10 Ocena: 0

2017-07-26 20:04:06 (8 lat temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

temat na wesoło, a już w stronę pyskówek podąża...jak niemal każdy.Obrazek
Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 10 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,