MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak pozbyc sie niechcianego ''wspolokatora''

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2016-07-27 14:46:28 (9 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

To niech mu napisza ze wstrzymaja wplaty do czasu az zrobi z tym porzadek zareagowalby pewnie szybciej niz zdazyliby wyslac do niego wiadomosc;)
Nie ma reakcji ze strony pozostalych lokatorow to on tez ma to w d . Widocznie ten problem nie jest problemem dla wszystkich mueszkanow

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

NieCzarnyKot

Post #2 Ocena: 0

2016-07-27 20:29:00 (9 lat temu)

NieCzarnyKot

Kobieta

Z nami od: 05-08-2013

Hahaha, nie no, ile interpretacji kula w plot. Nie otwieralam listow btw nie wiem skad ten pomysl, zawiadomienie o dlugu bylo czytelne bez otwierania. Ze pali ziolo mam gdzies ja akurat ale innym wspolokatorom to przeszkadza. Napiszemy mail do landlorda wspolnie, mysle ze wizyta komornika go przekona, i oby udalo sie pozbyc tej pani w miare szybko. Wplat nie wstrzymam bo wtedy ja bede dluznikiem, to mi sie nie usmiecha. Dzieki za rady i interpretacje wszelkie ciekawe (:
"Niech na Ziemi będzie przyjemnie, niech to się zacznie ode mnie."

Do góry stronyOffline

Gingierek89

Post #3 Ocena: 0

2016-08-16 13:53:00 (9 lat temu)

Gingierek89

Mężczyzna

Z nami od: 03-08-2016

Hej, i jak rozwinęła się sprawa? Ja mam/miałem podobny przypadek. Głównym problemem oprócz bałaganu i nie wywiązywania się z umowy na które mogłem przymknąć oko były narkotyki. Przyznam się szczerze ze nie wpadłem na tak genialny pomysł jak jeden z postujących mianowicie "a) zadzwonic na policje anonimowo i donieść na mieszkanie, przyjada i wylegitymują wszystkich. ". Z obawy o własne bezpieczeństwo ( wiadomo jak dilerowanie wygląda) zrobiłem tak i wszystko poszło zgodnie z planem. Wyglądało to bardzo naturalnie ale nie wykluczone ze współlokator w jakiś sposób dojdzie do tego ze to jednak ja wezwałem policję.Na razie mam spokój i jeśli Twoja sytuacja nadal stoi w miejscu to radzę Ci wykonać ten ruch który ja zrobiłem :)

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

NieCzarnyKot

Post #4 Ocena: 0

2016-08-16 21:25:29 (9 lat temu)

NieCzarnyKot

Kobieta

Z nami od: 05-08-2013

Landlord wypowiedzial umowie dziewczynie ze skutkiem natychmiastowym, ale ta nie chce sie wyprowadzic (tzn zabrac swoich rzeczy bo wyjechala na wakacje do rodziny w Londynie)... Takze sytuacja poki co sie nei rozwiazala, mam nadzieje ze nie bedzie trzeba jej z pomoca policji ''pomoc'' sie wyprowadzic :/ Takze Cdn obawiam se hehe
"Niech na Ziemi będzie przyjemnie, niech to się zacznie ode mnie."

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2016-08-16 21:31:44 (9 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

To chociaz mozecie zmienic zamki w drzwiach jak juz dostala wypowiedzenie. Jak wroci, to wpuscicie ja, zeby zabrala rzeczy i na ra.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,