MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Str 6 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

dtkris

Post #1 Ocena: 0

2015-01-27 20:03:31 (10 lat temu)

dtkris

Mężczyzna

Z nami od: 20-12-2013

Hej! Duze zmiany u mnie i jest super.
Po pierwsze po tygodniu poobytu tutaj mam wiekssza sile w rekach,utrzymujue balans ciala I druga reka "zalaaapala" w koncu ,ze musi pomagac tej drugiej dlatego moge unosic wieksze przedmioty takze dziieki temu ,ze mam wiecej sily.Cwicze na prostym sprzecie ale takze iI na sprzecie z wyzszej polka.
W czwartek bedzie tu Lenka to napiszemy wiecej,moze jakies fotki wrzucimy.

Jeszcze raz Lenko dziekiza wszystko.Do czwartku.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

karjo1

Post #2 Ocena: 0

2015-01-27 20:22:28 (10 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

To sie nazywaja dobre wiesci :).
Trzymaj sie cieplo!

Do góry stronyOffline

boszka8

Post #3 Ocena: 0

2015-01-27 20:34:17 (10 lat temu)

boszka8

Kobieta

Z nami od: 08-08-2014

Jak miło przeczytać dobre wieści :-)Dużo samozaparcia i pogody ducha.Lenka jesteś wielka. Moc uścisków dla wszystkich :-)

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #4 Ocena: 0

2015-01-27 23:01:31 (10 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Bardzo dobrze dtkriss. Tak trzymac.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

dtkris

Post #5 Ocena: 0

2015-02-07 15:14:26 (10 lat temu)

dtkris

Mężczyzna

Z nami od: 20-12-2013

Witajcie.
Wróciłem już do mojego ośrodka po trzech tygodniach rehabilitacji.Podczas mojej nieobecności zaszłe tutaj drobne zmiany.Gym w ośrodku przechodzi renowacje,pojawił się duży tv do wii nintendo,ma pojawić się thera bike.Od przyszłego tygodnia nie będzie już mojej physio, na razie ma dochodzić phisio z ośrodka obok zanim nie będzie kogoś na stałe.
Mam ogromną prośbę jeżeli ktoś ma nie używane małe akcesoria sportowe typu ciężarki,różnego rodzaju rozciągarki itp. lub jakiś nie duży sprzęt sportowy jak lekkie rakietki do tenisa lub lekkie nie długie kijki hokejowe czy możecie przesłać to do ośrodka,adres jest na początkowych stronach.Z góry dziękuję i pozdrawiam.
krzyś

Do góry stronyOffline

__lenka

Post #6 Ocena: 0

2015-02-10 13:00:43 (10 lat temu)

__lenka

Konto usunięte

Ło matko i córko!!
Dostałam smsa od Krzycha, że zrobił wczoraj wojne (w ośrodku.
Więcej będe wiedziała po naszej rozmowie na skype.

No nie wierze własnym oczom - Krzycho nareszcie się przełamał i zaczął walczyć o swoje!

No no, to nam się Krzycho rozkręca *THUMBS UP*

Nawet o tym rozmawiałam w zeszły poniedziałek na moim spotkaniu w sprawie Krzysia z Lady-Marie (Peer Support Officer - London Spinal Peer Support Officer from London Spinal Injuries Association.

Ona powiedziała, że jak tylko będą jakieś szkolenia motywujące to ona go wysyła!!

Z Lady Marie miałam pierwsze spotkanie we wrześniu przed moim wyjazdem do rodziców.
Krzyś mnie o to poprosił(on jest taaaki nieśmiały i skromny).

Poruszyłyśmy wiele kwestii o obecnej sytuacji Krzycha.
Udzieliła nam wiele cennych wskazówek.

la-terra-del-pudding

Do góry stronyOffline

__lenka

Post #7 Ocena: 0

2015-02-10 15:11:42 (10 lat temu)

__lenka

Konto usunięte

Na tym pierwszym spotkaniu w imieniu Krzycha poprosiłam ją o spotkanie jej, Krzycha i jego Social Worker.

Krzysiowi bardzo na tym zależało, zwłaszcze, że Lady Marie ma duże doświadczenie, wiedze i autorytet w związku z wykonywaną pracą w Spinal Injury Association.
I też dlatego, że jest osobą bezstronną i potrafi zwrócić się o pomoc do róznych organizacji, ale też i zgłosić nieprawidłowości do odpowiednich instytucji.

Tyle, że Krzysztof nie wiedział kto jest jego care manager/social worker. Za każdym razem, zazwyczaj raz w roku przychodzi ktoś inny.

Tak więc nie pozostało nic innego jak dzwonić w imieniu Krzycha do Kent Social Service.

Załatwiłam to za jednym telefonem.
Grzecznie tłumaczyłam, że ja tylko w imieniu Krzycha proszę, aby jego social worker skontaktowała się z nim ponieważ on chce się z nią zobaczyć.

Zostałam przełączone od jednej pani do drugiej i ta trzecia była tą właściwą.
Pierwsze jej słowa były pytaniem czy Krzysiowi coś się stało?
Wytłumaczyłam, że nie i że to tylko takie spotkanie organizacyjne, ale że o reszcie to powinna rozmawiać z nim osobiście.

Ona poprosiła mnie o mojego maila i wysłała mi jej dane kontaktowe, które przesłałam Krzysztofowi.

Spotkanie odbyło się z tego co pamiętam w listopadzie, ja byłam w tym czasie w Polsce.

I taka mała dygresja - w styczniu dzwoni do mnie Krzyś, że Pauline (senior carer/deputy manager) prosi mnie!! o dane kontaktowe do jego social worker. Z tego co wiem, to takie dane powinny być w jego care planie czy w folderze dotyczącym jego?! Pozostawiam to bez komentarza.
la-terra-del-pudding

Do góry stronyOffline

__lenka

Post #8 Ocena: 0

2015-02-10 15:19:31 (10 lat temu)

__lenka

Konto usunięte

A to wspaniała, życzliwa i bardzo pomocna Lady Marie

Obrazek

zdjęcie opublikowane za jej zgodą
la-terra-del-pudding

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #9 Ocena: 0

2015-02-11 22:48:03 (10 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

No to zrobiliscie koniec swiata i poczatek w osrodku :).
Krzysku trzymaj sie!
Podbije temat, zwlaszcza jesli chodzi o wyposazenie sportowe.

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #10 Ocena: 0

2015-02-11 23:43:44 (10 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Pozdrowienia dla Lady Marie: )

O ciezarki warto zapytac w osobnym watku (np. oddam/ przyjme za darmo).
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Strona 6 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,