Cytat:
2015-04-12 21:23:45, nicado2 napisał(a):
Owsiak nie ratuje dzieci tylko jego sprzet ale dla ciebie to dywagacje....
NIE JEGO SPRZET.
Ale masz racje - niech on i jego rodzina robia na darczyncach kase - jak darczyncom to nie przeszkadza? No nie ma sprawy
Cytat:
brak slow
dzieci sie nie licza kasa sie liczy...
prymitywna demagogia. Plac bezposrednio na sierocince.
reszta jest obowiazkiem sluzby zdrowia.
Cytat:
moja kasa nie panstwowa... moja i tych co chca placic. A tobie nic do tego
Problem w tym ze owsiak utrzymuje sie rowniez z kasy panstwowej, imprezy i cala hucpa swoje kosztuja. Przyklad z robin hoodem na poprzedniej stronie.
Cytat:
wiesz po twoim ostatnim poscie stwierdzam ze dla wlasnego bezpieczenstwa zastosuje sie do rady pani redaktor i nie znize sie do twojego poziomu bo mnie zniszczysz doswiadczeniem....
Pani moderator/redaktor ma calkowita racje.
----
Cytat:
2015-04-12 21:32:17, clockwork_orange napisał(a):
legles u podstaw panie dzieju...
Owsiak nie 'rabuje' panstwowej kasy, a co najwyzej prywatna, wiec nic mu do Robin Hood'a, predzej cos a'la Caritas lub ojciec Rydzyk, tyle ze jego datki sa widoczne i faktycznie ratuja zycie (podobnie Caritas'u)
Zal mi to nawet komentowac. Widac pan orange nie wie ze panstwo tez dorzuca sie do tego biznesu. Sugeruje cofnac sie w temacie, i sobie poszukac.
Zamiast poic biznesy owsiaka juz lepiej zrobic szlachetna paczke czy cos.
----================
Ponownie - sugeruje odniesc sie do nowych informacji o owsiaku, bo cala reszta juz byla, wystarczy cofnac sie w temacie.
[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 12-04-2015 21:40 ]
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.