MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Owsiak pod krytyką

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 45 z 76 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 44 | 45 | 46 ... 74 | 75 | 76 ] - Skocz do strony

Str 45 z 76

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2015-01-09 22:15:21 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2015-01-09 22:57:38 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #3 Ocena: 0

2015-01-09 23:51:45 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:

2015-01-09 22:57:38, Wielki_Ja napisał(a):
Jednego nie rozumiem.

WOŚP działa ponad 20 lat, Wy twierdzicie, że to wałek ?
Przepraszam ale jeśli ten...wałek trwa tyle lat , to chyba urząd skarbowy, wszystkie te kontrole i cała reszta kontroli była w spisku.
Pierniczycie jak zwykle, tak aby narobić bzdurnego hałasu.
Dajcie jeszcze setkę bzdurnych linków, pokrzyczcie...tyle możecie.
..w każdym temacie opowiadacie o mitycznych lemingach, trollach itd
Nie zauważacie, że to właśnie Wy nimi jesteście ?
Strarcie się wciskać swoją wyimaginowaną prawdę innym a jeśli się z Wami nie zgadzają...zaczyna się jazda.

Rece opadaja.

1 - Uzasadnienie poprocesowe wyroku wisi - owsiak proces PRZEGRAL - mozna przeczytac. Gdyby owsiak dostarczyl dokumenty, pewnie zmiazdzyl by blogera za jego insynuacje. Tymczasem, tego nie zrobil. CZEMU?
2 - Ponownie - o czym swiadczy blokowanie niewygodnych pytan?

Rany, ludzie. To nie jest trudne.
Te dwa punkty juz nam mowia ze nalezy podchodzic do WOSP z ograniczonym zaufaniem

itd itp.

Dywagowac sobie mozemy do rana - FAKTY stoja tak jak staly.
Dopóki owsiak tego nie wyjasni, bedzie mial pod gorke. Zwlaszcza ze sam sobie rzuca ostatnio klody pod nogi.

Cytat:
wszystkie te kontrole i cała reszta kontroli była w spisku.

No tak, bo obecny system wladzy jest "neutralny" wobec owsiaka :D :D :D
Podpowiedz - "Resortowe dzieci".

WALEK polega na tym, ze jest paralegalny. A ujawnienie pelnej dokumentacji by to ujawnilo.

Ale zyj dalej w matrixie, "robta co chceta".
Nie mam zamiaru nikogo przekonywac... *ROFL*

Oświadczenie Piotra Wielguckiego w sprawie transparentności WOŚP i Jerzego Owsiaka *ROFL**ROFL**ROFL**ROFL*

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 10-01-2015 00:03 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #4 Ocena: 0

2015-01-10 00:03:38 (10 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Nazwiska, nazwy wlasne, nicki piszemy wielka litera.
Wczesniej padlo pytanie o brak dochodow z aukcji w rozliczeniach, dlatego przytoczylam link ze strony WOSP, zawierajacy osobny punkt dotyczacy aukcji i zyskow.
Jeszcze raz podkresle, niejasnosci powinny byc wyjasnione od reki.
Jednak co do calej Kurki, jest to dosc zabawna postac, nie bardzo ogarniajaca dzialanosc troche wiecej niz pensja z etatu, nie majaca pojecia o funkcjonowaniu fundacji.
Przeznaczenie do polowy dochodow fundacji na cele administracyjne, fundusze zabezpieczajace, dzialanie fundacji nie sa niczym zaskakujacym, podobnie nie szokuje pensja 9 tys. PLN zony Owsiaka, przy zajmowanym stanowisku i odpowiedzialnosci.
W polska 'sprawiedliwosc' i sady, ich niezawislosc dawno przestalam wierzyc, gdyby Owsiak byl takim resortowcem, to jakim cudem przegral w sadzie...?

PS.Zgadzam sie z potrzeba wiedzy, gdzie ida pieniadze darowane charytatywnie. Dlatego jedyna dzialanoscia sformalizowana jest dla mnie WOSP i Ewa forumowa.
Poza tym jesli wspierac, to docelowo, by znac docelowe wykorzystanie srodkow, finanse nie musza byc jedyna forma wsparcia.

[ Ostatnio edytowany przez: karjo1 10-01-2015 00:18 ]

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #5 Ocena: 0

2015-01-10 00:28:01 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:
Zgadzam sie z potrzeba wiedzy, gdzie ida pieniadze darowane charytatywnie. Dlatego jedyna dzialanoscia sformalizowana jest dla mnie WOSP ...

Yyyyyyyyyyyyyy...

Cytat:
gdyby Owsiak byl takim resortowcem, to jakim cudem przegral w sadzie...?

Dlaczego przegral? Bo w jakim sadzie byl? I z jakim sedzia? NIE CZERWONYM. :-]:-]:-] Sprawdz sobie

Owsiak ma szanse zakonczyc caly ten "hejt" - patrz w link oswiadczenia.

Będąc w pełni władz umysłowych i fizycznych oraz trzeźwym, publicznie przyrzekam, że natychmiast przeproszę Jerzego Owsiaka, jeśli „transparentna” fundacja i jej prezes zrealizują WSZYSTKIE prawomocne zarządzenia Sądu Rejonowego w Złotoryi, który nakazał dostarczyć kopie ksiąg rachunkowych.

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 10-01-2015 00:31 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #6 Ocena: 0

2015-01-10 00:43:24 (10 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Ty jak dziecko, do spolki z Kurka. Nie ma szans, by 100% zebranych srodkow przy tak duzej fundacji poszlo tylko i wylacznie na zakup sprzetu.
Oczekiwanie smieszne i niepowazne.
WOSP nie samymi zakupami wspomaga sluzbe zdrowia i nie tylko.
Rozumiem, ze przekazane srodki na inne fundacje, np. Budzik, tez sa przekretem, plyna z kieszeni do kieszeni.
Nawet dzialalnosc na skale Ewy wiaze sie z pewnymi kosztami, poczty, zakupow, nie tylko z sensu stricte oferowana pomoca rzeczowa czy finansowa.

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #7 Ocena: 0

2015-01-10 01:02:51 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2015-01-10 00:43:24, karjo1 napisał(a):
Ty jak dziecko, do spolki z Kurka. Nie ma szans, by 100% zebranych srodkow przy tak duzej fundacji poszlo tylko i wylacznie na zakup sprzetu.
Oczekiwanie smieszne i niepowazne.
WOSP nie samymi zakupami wspomaga sluzbe zdrowia i nie tylko.
Rozumiem, ze przekazane srodki na inne fundacje, np. Budzik, tez sa przekretem, plyna z kieszeni do kieszeni.
Nawet dzialalnosc na skale Ewy wiaze sie z pewnymi kosztami, poczty, zakupow, nie tylko z sensu stricte oferowana pomoca rzeczowa czy finansowa.

Gdzie ja mowie ze 100% ma gdzies isc? hem? Oprocz dawania na dzieci, sa organizowane rozne imprezy.
Nie sugeruj ze cos mowie, jak tego nie mowie... Halooooo ziemia do karjo.

Owsiak ma szanse zakonczyc cala ta "hucpe". Wystarczy ze zrobi to co prawomocnie nakazal SĄD.

Przeciez to proste. Zrobi to czy nie?

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #8 Ocena: 0

2015-01-10 01:10:36 (10 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

marky (moze zrozumiesz, mimo poznej pory, a moze nie), jednak nie bardzo wychodzi ta manipulacja, cyt.'wcale nie wykluczam, że ma pan w księgach rachunkowych 100% wydatków na chore dzieci i starców', zalozenie niepowazne, na ktorym sie opierasz.
Pytasz mnie o to, co zrobi Owsiak?
Ziemia do marky...

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #9 Ocena: 0

2015-01-10 01:38:57 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2015-01-10 01:10:36, karjo1 napisał(a):
marky (moze zrozumiesz, mimo poznej pory, a moze nie), jednak nie bardzo wychodzi ta manipulacja, cyt.'wcale nie wykluczam, że ma pan w księgach rachunkowych 100% wydatków na chore dzieci i starców', zalozenie niepowazne, na ktorym sie opierasz.
Pytasz mnie o to, co zrobi Owsiak?
Ziemia do marky...

Co zrobi owsiak? Powinien wyjsc naprzeciw i uciac spekulacje.
100% to przeciez prztyk dla owsiaka.

Wyjdzie owsiak, pokaze co gdzie idzie, razem z jego spolkami zarabiajacymi na wosp i tyle - zamiecione - bloger zmiazdzony.

Proste? Proste.

To czekamy co zrobi owsiak.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2015-01-10 02:04:09 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 45 z 76 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 44 | 45 | 46 ... 74 | 75 | 76 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,