Str 30 z 76 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2014-01-25 01:14:10 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
agarudii | Post #2 Ocena: 0 2014-01-25 07:23:12 (11 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
Markywee Jurek zyje "powyzej przecietnej", bo i jest kims wyjatkowym. Ale najlepiej go zdeptac opluc, niech wraca do szeregu, gdzie wszyscy (najlepiej by bylo)maja po rowno
![]() Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|
Post #3 Ocena: 0 2014-01-25 08:31:05 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
MamaMyszow | Post #4 Ocena: 0 2014-01-25 09:25:44 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Mnie to grzeje gdzie mieszka Owsiak. Apartamentem moj maz tego nie nazywa, a wie o czym mowi, bo takie mieszkania projektuje. Nazywa jednak to cos w czym to mieszkanie stoi - blokiem mieszkaniowym. A ze jest warszawiakiem I zna ceny w stolycy to mowi, ze banka za to mieszkanko to przyzwoita cena, sprawdzcie ceny metrazu w Wawie
![]() |
Dwunasty | Post #5 Ocena: 0 2014-01-25 09:26:52 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2014-01-25 08:31:05, united4ever napisał(a): Naprawde was tak mocno interesuje gdzie mieszka Owsiak i czym jezdzi Rydzyk ? Hmmm. Dosyć ciekawe porównanie ![]() |
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2014-01-25 16:49:04 (11 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2014-01-24 19:28:55, Markywee napisał(a): Cytat: Na zmywaku mi bardzo zalezy ale nie a tak by komus nie pokazac ze kradnie, a jak sadze dowodow nie masz prawda.... Bo gdyby taki pionek jak Ty mial dowody to co mialy by powiedziec na to rozne instytucje ? Krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje...
![]() dowody? Czy ja mam jakies dowody? Czy potrzebuje? Czy zadaje po prostu pytania? ogarnij sie "pionku" lepiej. Zadna instytucja nie ruszy owsiaka z prostego powodu - sprzeciw spoleczny. Milego wieczoru. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Markywee</i> 24-01-2014 19:32 ] Haha no tak to chcesz powiedzieć że Mamy padre tutti Owsiak, co się go boją politycy i kontrole urzędowe w tym NIK, CBA, CBŚ, CIA, FBI,... Na bank to wpadli na to ci sami expreci od sklejanych samolotów ![]() Tysiące taksówkarzy w Polsce miało niezbyt przychylną opinie na temat kas fiskalnych, mieli też układy tu i tam, ale jakoś za długo się ich opinią nie przejmowali, mimo wsparcia protestu setek tysięcy sklepikarzy. Krzyż katyński też wyprowadzili z pod pałacu... Pierwsze słyszę by urzedasy się kim kolwiek przejmowali. No może pomijając biznesmenów z Wołomina, ale to już inna sprawa z gdy komuna dogadywała się z solidarnoscia. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Markywee | Post #7 Ocena: 0 2014-01-25 18:15:33 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat: Haha no tak to chcesz powiedzieć że
Mamy padre tutti Owsiak, co się go boją politycy i kontrole urzędowe w tym NIK, CBA, CBŚ, CIA, FBI,... Krakn Krakn.... Ty to piszesz i jestes swiadom wszystkich koneksji wszystkich dzieci resortowych? I nie resortowych? A powiedz mi, jak to bylo ostatnio z "telefonem do sedziego" w sprawie marcina P, od pewnej osoby? No? w-parapanstwie-donalda-tuska-nawet-niezawisli-sedziowie-okazuja-sie-byc-chlopcami-na-telefon-wladzy Cytat: Markywee Jurek zyje "powyzej przecietnej", bo i jest kims wyjatkowym.
Zapewne. Czy ta wyjatkowosc usprawiedliwia jego krecenie kasy na datkach wosp? Czy wyjatkowosc lekarza usprawiedliwia jego lapowki? Cytat: Mnie to grzeje gdzie mieszka Owsiak. Apartamentem moj maz tego nie nazywa, a wie o czym mowi, bo takie mieszkania projektuje. Nazywa jednak to cos w czym to mieszkanie stoi - blokiem mieszkaniowym.
Albo nie zrozumialas o czym pisalem (post na poprzedniej stronie, cytat), albo sobie jaja robisz, albo.... Albo nie masz pojecia jak wyglada zwykle mieszkanie w bloku w PL. Odrealnione pojecie PL rzeczywistosci. Nie chce mi sie juz o tym klepac, naprawde. W temacie chyba juz wszystko napisano, teraz jedynie mozna sobie poobserwowac co sie bedzie dalej dzialo, w kolejnych miesiacach. Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
krakn | Post #8 Ocena: 0 2014-02-02 15:02:17 (11 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
He,
Max Kolonko mówi jak jest, sam nie wierzę, on mówi to co nie raz już powiedziałem Zaczyna się temat od 2:21 minuty trochę wyjaśnienia A sedno histerycznego zamieszania wokół WOŚP dla niecierpliwych wyjaśnia od 8 minuty, ale warto obejżeć od początku. Wiele razy w różnych miejscach pisałem że cała ta pseudo wojna między PIS a PO, jest zbyt zajadła, by była prawdziwa. Jest po prostu sposobem na odwrócenie uwagi od rzeczy ważnych. A to damska dupa, a to krzyż, a to homoseksualiści ... to już się przejadło, tak się zastanawiałem co ukrywają pod tym wielkim krzykiem. No i niezawodny Kolonko się dokopał, Rząd ukradł lasy państwowe, czyli zacznie się nieograniczona wycinka lasów wszystkich podatników... no nie ma dziwne, firmy sprzedane, sprzedany rynek, firm które usunięto z rynku, wpuszczając, a kto jest tak naiwny że uwierzy iż za darmo obce firmy, emerytów już oskubali, ledwo styka na rydzyka, więc ostatnie miejsce co jeszcze można oskubać to lasy Państwowe. Ludzie szukali słoika, "rzygali na widok Owsiaka" jak to napisał jeden z moich znajomych na mojej tablicy, inni z oburzeniem patrzyli na te histeryczne objawy histerii... a rzeczy ważne poszły bokiem, tak samo jak wtedy gdy przy okazji 2,5 milionowej pomocy dla powodzian przemycono 80 mil dotacji na budowę kościoła... z podatków przy okazji tragedii... bez skrupułów. Podsumowując, do puki Polacy pozwolą się wodzić za nos i skłócać, politykom, tak długo oni będą mogli spokojnie załatwiać swoje brudne prywatne interesy. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Markywee | Post #9 Ocena: 0 2014-02-04 21:09:58 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
krojenie zlotego melona rozpoczeto:
http://www.wykop.pl/mikroblog/kanal/wosplive/ na blog kurki ciezko wejsc bo ma nalot http://kontrowersje.net/4_lutego_sko_czy_si_jerzy_owsiak_proces_wygrany_i_jest_wyrok Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
agarudii | Post #10 Ocena: 0 2014-02-04 22:29:37 (11 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2011 Skąd: trolford ;-) |
zlotoryja
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.
|