Cytat:
2014-01-24 20:52:43, ewa28300 napisał(a):
Ja tez mam wrażenie, ze w pewnych okolicznościach jestes nienaturalnie agresywnym rozmówca, a w innych zupełnie normalnym. Ale nie wnikam.
Co ja myśle o opisanym przez Ciebie mechanizmie? A jakie ma znaczenie co ja o tym myśle? Dopóki jeden i drugi przelew jest zapłata za wykonana uczciwie prace to gdzie widzisz problem?
PS. Znów wirtualna Polska.
Przypadek?
Tak jest bo:
1 - kazdy ma swoje poglady
2 - kazdy ma swoje podejscie do znoszenia idiotyzmow
MA znaczenie co o tym myslisz - jezeli bys rozumiala mechanizm to bys zrozumiala ze utrzymujesz owsiaka - lub moze inaczej - utrzymuja go wrzucajacy do puszek & wolontariusze.
Jak widzisz, nie zaluje sobie...
na wp.pl najlatwiej wychwycic moment manipulacji, jezeli taka byla
Cytat:
2014-01-24 20:59:43, Geronimo napisał(a):
Tak sobie myślę, że gdyby Polska składała się wyłącznie z ludzi o poglądach Markywee, ONZ wydałby zgodę na przeprowadzenie eksterminacji naszego narodu i wystrzelenie naszych prochów w kosmos...
Masz racje, trzeba tepic takich jak ja, co zadaja trudne pytania.
róbta co chceta. Pijta, wciągajta, ruchajta i tarzajta się w błocie. Tylko nie bierzta się za politykę! Nie zadawajta głupich (prostych) pytań! Nie szukajta sensu swojego pobytu na tym łez padole. Nie pytajta dlaczegośmy pariasami Europy.
Pewnie, niech karawana mimo szczekania idzie dalej, i niech wielki wezyr dalej dyma wszystkie wielblady
Cytat:
Niech ma nawet palac, zasluguje na to, ilu osobom pomogles Ty czy ona w takim stopniu i przez tyle lat....nikomu...a przepraszam daliscie co laska i dawajcie dalej, nikt sie do tego czepial nie bedzie.
A rydzyk maybachem sie buja. No bo czym ma jezdzic...?
Wiesz co - wylania sie z tego wszystkiego powoli taki obraz: Owsiak to taki niby pozyteczny pasozyt - "pomaga dzieciom", a przy okazji pomaga sobie.
Wg tego co mowisz - przyzwalasz na np lapowki lekarzy. To jest wlasciwie to samo.
Wstawie cytat leminga ktory troche otworzyl oczy:
Owsiak tym blokiem trochę przegiął, bo owszem jest to blok, ale nowoczesny, a przeciętnemu Polakowi blokowisko nie kojarzy się z ładnie wukończonym apartamentem 115m z przestronnymi wnętrzami i dużym balkonem. W końcu przeciętnego Polaka nie stać na mieszkanie za lekką ręką licząc 1mln zł. Patrząc na to mieszkanie Owsiak może nie jest hiper bogaczem, ale na pewno jego sytuacja finansowa jest ponadprzeciętna. Tak więc jeśli chcial "blokowiskiem" udowodnić, że żyje jak większość Polaków i niczego się nie dorobił to mu się kiepsko udało...
Pare standardow blokowych przyuwazonych w mieszkaniu:
okap kuchenny falmec prestige 8000-10000zl
robot kuchenny 2900zl
na scianie aniol olbinskiego 35000zl, ale pewnie koooopia
na scianie grafiki nowosielskiego 1000-110000zl ale pewnie kooooopia, podpisana przez artyste... (niezyjacego juz) "akt siedzacy" u owsiaka poszedl za 3200zl
Tak wiec... do roboty wolontariusze... i bez obaw!
ide spac...
[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 25-01-2014 00:58 ]
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.