MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Owsiak pod krytyką

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 29 z 76 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 74 | 75 | 76 ] - Skocz do strony

Str 29 z 76

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Shrekone

Post #1 Ocena: 0

2014-01-24 19:28:02 (12 lat temu)

Shrekone

Mężczyzna

Z nami od: 21-01-2014

Cytat:

2014-01-24 19:17:12, Markywee napisał(a):
Cytat:

2014-01-24 19:13:09, Dwunasty napisał(a):
Cytat:

2014-01-24 19:07:41, Markywee napisał(a):

Tak jak pozera mnie na forum, nie? :-]

Dotychczas to sam się zawsze pożerałeś ...już kilka razy na forum:P

Dotychczas ani razu. No chyba ze oddawaniem siebie na pozarcie rozumiesz wtykanie kija w mrowisko. Tutaj czasem sie pojawie, z mniejszym lub wiekszym pozytkiem.
Punkt widzenia.

Takie "hobby"... :-]

Cytat:
Czyli ze jak cos powin na Owsiaka to nie bede wiecej juz zmywal w UK ? Nigdy sie slowa nie odezwe bo moja kariera normalnie runie...

O patrz, ktos "strzela trola" :-]

Mysle, ze jak ci nie zalezy na zmywaku, to mozesz owsiaka "zaatakowac" *ROFL*
Sam zreszta widzisz - jak powiesz cos "na owsiaka" to na forum masz juz duzy minus :-]

Wiec sie bac trzeba, i pape na klodke.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Markywee</i> 24-01-2014 19:21 ]

Na zmywaku mi bardzo zalezy ale nie a tak by komus nie pokazac ze kradnie, a jak sadze dowodow nie masz prawda.... Bo gdyby taki pionek jak Ty mial dowody to co mialy by powiedziec na to rozne instytucje ? Krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje...:-8
Dear cupid, next time hit us both!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Markywee

Post #2 Ocena: 0

2014-01-24 19:28:55 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:
Na zmywaku mi bardzo zalezy ale nie a tak by komus nie pokazac ze kradnie, a jak sadze dowodow nie masz prawda.... Bo gdyby taki pionek jak Ty mial dowody to co mialy by powiedziec na to rozne instytucje ? Krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje...:-8

dowody?

Czy ja mam jakies dowody? Czy potrzebuje?
Czy zadaje po prostu pytania?
ogarnij sie "pionku" lepiej.

Zadna instytucja nie ruszy owsiaka z prostego powodu - sprzeciw spoleczny.

Milego wieczoru.

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 24-01-2014 19:32 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #3 Ocena: 0

2014-01-24 19:30:14 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Doublepost. Sorki.

Cytat:

2014-01-24 19:24:45, ewa28300 napisał(a):

Ja nie jestem masochistka.

Ewuniu - jestes masochistka - rozmawiasz ze mna.

co do zarabiania owsiaka - zajrzyj w mechanizm opisany powyzej (strone wczesniej). Nie wiem - ocen sama.

Milego wieczoru.

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 24-01-2014 19:34 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-01-24 19:35:20 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #5 Ocena: 0

2014-01-24 19:45:02 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-01-24 19:35:20, ewa28300 napisał(a):
Cytat:

2014-01-24 19:30:14, Markywee napisał(a):
Doublepost. Sorki.
Cytat:

2014-01-24 19:24:45, ewa28300 napisał(a):
Ja nie jestem masochistka.

Ewuniu - jestes masochistka - rozmawiasz ze mna.
co do zarabiania owsiaka - zajrzyj w mechanizm opisany powyzej.
Milego wieczoru.

Dziękuje, wzajemnie. No i to nie ja twierdzilam, ze rozmowa z Tobą to strata czasu...
I kto tu jest masochista *ROFL**ROFL**ROFL*

Strata czasu w rozmowie z toba jest w okreslonych okolicznosciach, zreszta chyba wiesz o co chodzi...

No ok, masochizm rozmowy z toba to rowniez moje hobby.

Tymczasem, powiedz mi co myslisz o opisanym mechanizmie zarabiania kasy przez owsiaka.

W skrocie: WOSP przelewa kase do firmy owsiaka "zloty melon" np na cele "propagatorskie", zloty melon dalej zleca wykonanie prac "mrowce calej" nalezacej do owsiaka czy tam jego zony.

Wychodzi mi na to ze dajac kase na wosp, funduje sie owsiakowi fajne zycie...

A propo - na wp.pl jest wlasnie artyql o domu owsiaka

Jerzy-Owsiak-pokazal-mieszkanie

opinie sa.... negatywne.
Zobaczymy jak dlugo..... :-]

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 24-01-2014 19:59 ]

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2014-01-24 20:52:43 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Geronimo

Post #7 Ocena: 0

2014-01-24 20:59:43 (12 lat temu)

Geronimo

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2007

Tak sobie myślę, że gdyby Polska składała się wyłącznie z ludzi o poglądach Markywee, ONZ wydałby zgodę na przeprowadzenie eksterminacji naszego narodu i wystrzelenie naszych prochów w kosmos...

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

Shrekone

Post #8 Ocena: 0

2014-01-24 21:02:23 (12 lat temu)

Shrekone

Mężczyzna

Z nami od: 21-01-2014

Jest duzo negatywow, ale tak jak jeden napisal " gdzie ma mieszkac ? Pod mostem ? " Niech ma nawet palac, zasluguje na to, ilu osobom pomogles Ty czy ona w takim stopniu i przez tyle lat....nikomu...a przepraszam daliscie co laska i dawajcie dalej, nikt sie do tego czepial nie bedzie. On wyrecza panstwo czego robic nie powinien, ale robi i mu chwala za to, bo panstwo niestety tego nie zrobi choc ma duzo wiekszy fundusz, a z procentu ktory mu zostaje niech kupuje co chce. Jedziecie po nim a dowodow dalej nie macie, jesli by byly to dawno by wyszly na jaw, to tak jak z brzoza... Wybuchy byly ale nie ma dowodow...ja jestem gejem co wszyscy wiedza ale nie potrafia udowodnic , taki gluchy telefon normalnie.
Dear cupid, next time hit us both!

Do góry stronyOffline

keramczak

Post #9 Ocena: 0

2014-01-24 22:29:18 (12 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

Cytat "...W skrocie: WOSP przelewa kase do firmy owsiaka "zloty melon" np na cele "propagatorskie", zloty melon dalej zleca wykonanie prac "mrowce calej" nalezacej do owsiaka czy tam jego zony.
Wychodzi mi na to ze dajac kase na wosp, funduje sie owsiakowi fajne zycie..."

Mnie tez to ciekawi jesli wszystko jest tak jasne i przejrzyste to po co te spolki???

J.O i jego zona maja oficjalnie godziwe i w pelni zaslozone pensje w orkiestrze wiec dlaczego bawia sie w takie spolkowanie...

Tylko pytam wiec prosze nie skakac po stole i eksterminowac w kosmos:-)

[ Ostatnio edytowany przez: keramczak 24-01-2014 22:31 ]

#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Markywee

Post #10 Ocena: 0

2014-01-25 00:45:14 (12 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-01-24 20:52:43, ewa28300 napisał(a):
Ja tez mam wrażenie, ze w pewnych okolicznościach jestes nienaturalnie agresywnym rozmówca, a w innych zupełnie normalnym. Ale nie wnikam.

Co ja myśle o opisanym przez Ciebie mechanizmie? A jakie ma znaczenie co ja o tym myśle? Dopóki jeden i drugi przelew jest zapłata za wykonana uczciwie prace to gdzie widzisz problem?

PS. Znów wirtualna Polska.
Przypadek?

Tak jest bo:
1 - kazdy ma swoje poglady
2 - kazdy ma swoje podejscie do znoszenia idiotyzmow

MA znaczenie co o tym myslisz - jezeli bys rozumiala mechanizm to bys zrozumiala ze utrzymujesz owsiaka - lub moze inaczej - utrzymuja go wrzucajacy do puszek & wolontariusze.
Jak widzisz, nie zaluje sobie...

na wp.pl najlatwiej wychwycic moment manipulacji, jezeli taka byla

Cytat:

2014-01-24 20:59:43, Geronimo napisał(a):
Tak sobie myślę, że gdyby Polska składała się wyłącznie z ludzi o poglądach Markywee, ONZ wydałby zgodę na przeprowadzenie eksterminacji naszego narodu i wystrzelenie naszych prochów w kosmos...

Masz racje, trzeba tepic takich jak ja, co zadaja trudne pytania.

róbta co chceta. Pijta, wciągajta, ruchajta i tarzajta się w błocie. Tylko nie bierzta się za politykę! Nie zadawajta głupich (prostych) pytań! Nie szukajta sensu swojego pobytu na tym łez padole. Nie pytajta dlaczegośmy pariasami Europy.

Pewnie, niech karawana mimo szczekania idzie dalej, i niech wielki wezyr dalej dyma wszystkie wielblady :-]

Cytat:
Niech ma nawet palac, zasluguje na to, ilu osobom pomogles Ty czy ona w takim stopniu i przez tyle lat....nikomu...a przepraszam daliscie co laska i dawajcie dalej, nikt sie do tego czepial nie bedzie.

A rydzyk maybachem sie buja. No bo czym ma jezdzic...?

Wiesz co - wylania sie z tego wszystkiego powoli taki obraz: Owsiak to taki niby pozyteczny pasozyt - "pomaga dzieciom", a przy okazji pomaga sobie.

Wg tego co mowisz - przyzwalasz na np lapowki lekarzy. To jest wlasciwie to samo.

Wstawie cytat leminga ktory troche otworzyl oczy:

Owsiak tym blokiem trochę przegiął, bo owszem jest to blok, ale nowoczesny, a przeciętnemu Polakowi blokowisko nie kojarzy się z ładnie wukończonym apartamentem 115m z przestronnymi wnętrzami i dużym balkonem. W końcu przeciętnego Polaka nie stać na mieszkanie za lekką ręką licząc 1mln zł. Patrząc na to mieszkanie Owsiak może nie jest hiper bogaczem, ale na pewno jego sytuacja finansowa jest ponadprzeciętna. Tak więc jeśli chcial "blokowiskiem" udowodnić, że żyje jak większość Polaków i niczego się nie dorobił to mu się kiepsko udało...

Pare standardow blokowych przyuwazonych w mieszkaniu:
okap kuchenny falmec prestige 8000-10000zl
robot kuchenny 2900zl
na scianie aniol olbinskiego 35000zl, ale pewnie koooopia
na scianie grafiki nowosielskiego 1000-110000zl ale pewnie kooooopia, podpisana przez artyste... (niezyjacego juz) "akt siedzacy" u owsiaka poszedl za 3200zl

Tak wiec... do roboty wolontariusze... i bez obaw!

Obrazek

ide spac...

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 25-01-2014 00:58 ]

Do góry stronyOffline

Strona 29 z 76 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 28 | 29 | 30 ... 74 | 75 | 76 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,