Str 22 z 76 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Markywee |
Post #1 Ocena: 0 2014-01-23 01:04:02 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat:
2014-01-23 00:34:41, krakn napisał(a):
Cytat:
2014-01-23 00:16:03, ewa28300 napisał(a):
jak mozna brać to aż tak dosłownie? Sorry, ale taki mamy klimat
Ja nie wiem dlaczego tak komuś przeszkadza hasło
Róbta co chceta?
Demoralizuje?
Cytat: Cytat:
2014-01-23 00:35:16, ewa28300 napisał(a):
Ewuniu, czym innym jest wiedza o manipulacji a czym innym JEST ZLAPANIE ZA REKE podczas takiej manipulacji :D
? Pewnie :D
Piszesz o portalach prawicowych, lewicowych....
Jakimi portalami sa:
wp.pl
interia.pl
onet.pl
? napisz jestem ciekaw?
Ty mi napisz bom arcyciekawa, a nie wiem ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) po tych właśnie komentarzach sie pogubilam. Bo miało byc tak jednoznacznie, a nie jest. No i nie zapomnij o Pudelku, jakiz on jest, lewy czy prawy? Ty to sledzisz, nie ja na tej podstawie wyrabiam sobie opinie więc mnie oswiec. Dla mnie to przedszkole, nawet Facebook kasuje to co mu nie pasuje. Jeśli wierzysz w komentarze, sondaże itp rzeczy to najwyższa pora, żebyś przestał
Ah no widzisz ja tez nie wiem jakie sa.
Jednak ze wzgledu na to do jakiej grupy medialnej naleza, obraz wylania sie delikatnie skrzywiony w lewa strone....
Mialo byc jednoznacznie?
Przed manipulacja bylo jednoznacznie - ludzie zadawali owsiakowi pytania, a po manipulacji tez bylo jednoznacznie - nie bylo juz pytan, ludzie tylko i wylacznie owsiaka kochali....
pudelek? co to za zwierze?
Wiara w komentarze a ocena ich prawdziwosci to chyba sa rozne sprawy ne?
Na dodatek ze taka ocena daje wymierne okreslenie nastawienia spolecznego w danej sprawie.
Oczywiscie, do momentu manipulacji... ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
I tym wlasnie sposobem uciszamy spoleczenstwo, zeby nie zadawalo zbednych pytan...
Bo przeciez taki leming wejdzie z pytaniem do owsiaka, poczyta komentarze i od razu sie zreflektuje - "co ja robie, przeciez wszyscy go kochaja... ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) A PiSiory to straszne uje :D A marta kaczynska to w ogole nie wiem za co kupila dom. A ta kasa za ochrone kaczora to dopiero jest....
Ajlawju owsiak!!"
 [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 23-01-2014 01:22 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|

|
 |
|
|
abcd123 |
Post #2 Ocena: 0 2014-01-23 01:46:02 (11 lat temu) |
Z nami od: 22-01-2014 Skąd: UK |
Markywee
Uważaj, bo każdy kto krytykuje Owsiaka ten na bank jest obrzydliwym pisuarem i daje na tacę ojca dyrektora  [ Ostatnio edytowany przez: abcd123 23-01-2014 01:46 ]
|

|
 |
|
|
Post #3 Ocena: 0 2014-01-23 02:02:36 (11 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Markywee |
Post #4 Ocena: 0 2014-01-23 09:39:22 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat:
2014-01-23 02:02:36, Ania_mowi napisał(a):
Makya oraz Junated coś tam, czy kiedykolwiek wasze dzieciątka UMARŁY bo NFZ nie dał: respiratora
inkubatora
Zresztą co tu wymieniać, brzoza została ścięta 2 dni wcześniej, ładunek wybuchowy itp itd etc
O.
A jak umrze, to bede winic owsiaka "bo nie dal sprzetu", tak?
Zreszta co tu wymieniac, mohery owsiaka maja tylko jedna linie obrony jak widac, mimo tego ze nikt ich nie atakuje - stawiane sa jedynie proste przeciez pytania...
eh...
Mam pytanie:
Kto wie co to jest "szlachetna paczka"?
Czy ktos wie ile zebrali w tym roku? [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 23-01-2014 09:49 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|

|
 |
|
|
Post #5 Ocena: 0 2014-01-23 10:16:47 (11 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
|
Markywee |
Post #6 Ocena: 0 2014-01-23 10:41:39 (11 lat temu) |
Cytat:
2014-01-23 10:16:47, ewa28300 napisał(a):
Szlachetna paczka robi swoje, caritas robi swoje, Owsiak robi swoje. Oni sie miedzy sobą nie licytuja to po co my mamy to robić? Jest mnóstwo akcji pomocowych i każdej mozna zarzucić, ze o to czy o tamto powinien zadbać rząd. No powinien, pełna zgoda, ale zawsze beda ludzie potrzebujący. Sprzęt ratujący zycie tez powinien kupic rząd, a właściwie rządy, ktore sie przewinęły przez te wszystkie lata, ale wszyscy dobrze wiemy jak jest. Owsiak rozkręcil fajna akcje i zrobił dużo dobrego razem z mnóstwem Polaków. A ze skacze po stole i szuka sloika to juz jego styl bycia taki charakterystyczny.
W każdym badz radzie Owsiak jest gotów na wszelkie kontrole, mozna wchodzić drzwiami i oknami. Nic nie stoi na przeszkodzie.
Ewa - ile zebrala szlachetna paczka w tym roku, bez hucpy medialno-politycznej jak u owsiaka???
33mln zl?
http://www.szlachetnapaczka.pl/o-projekcie
Ja nawet nie wiedzialem ze cos takiego jest.
--------
a taki cytat....
Matka Kurka jest ,,trudnym typem” i nie zna słowa przepraszam.W każdym bądź razie – nie używa. Jednak w zderzeniu z Owsiakiem – chamem nad chamy, jest to pozytywna cecha. Owsiak w Gdańsku – pierdol się, z dupy.Owsiak w Żarach – pierdolę taką Polskę, spierdalaj. To tylko takie bardzo ,,łagodne” określenia ,,guru sekty złoty melon”, de facto – milicyjnego cwaniaka (tato pułkownik MO za plecami) o mentalności (i słownictwie) recydywisty. Ten proces jest ,,nie do wygrania”, i nie ma znaczenia jakie argumenty przedstawi Matka Kurka. Jurek Owsiak jest ,,dobry”,Jurek ,,zbiera na dzieci”, Owsiak jest symbolem.Owsiak jest podporą chylącego się pałacu władzy. W zamian dostaje glejt nietykalności.Identyczny jak ,,opozycjonista” Palikot. Żeby Wielgucki miał cień nadziei, musiałby zatrudnić sztab rewidentów (najlepiej emerytowanych pracowników UKS-u) albo jednego geniusza od finansowych przewalanek.Ponieważ Owsiak zatrudnia profesjonalistów.Im więcej dacie do puchy, tym Owsiak bardziej nie do ruszenia. W Amberpaństwie nie trzeba się wysilać, wystarczy trzymać z kim trzeba.Jednak jąkaty Jurek zabezpieczony jest podwójnie.Trzyma z władzą i trzyma zawodowców. Jakby co – nie ma nic.Żadnego melona, żadnego Młyna-Szadowo,nawet Land Rover Discovery jest ,,na firmę”.Albo na żonę.Więc pierwsze pytanie : skąd te nerwy panie Owsiak? Drugie: po co te dziwne ,,sprzedaże” ,,objęcia udziałów” i ,,dzierżawy pomieszczeń” ? Pomiędzy WOŚP a Złotym Melonem i odwrotnie. Czemuś to musi służyć, prawda? Tak samo, jak 8 milionów złotych na ,,reklamę i promocję”, gdy we wszystkich telewizjach i radyjkach, od świtu do nocy ,,siema” ,,gramy” ,,kup serduszko”.Złote.
Matka Kurka nie ma żadnych szans, żeby ten proces wygrać.Wielkim sukcesem, i brewerią sędziego, stało się wezwanie ,,romskiego macho” do Złotoryi.Ciekawe, czy przyjedzie własną, wypasioną bryką (za 360 tys.zł – jak piszą znawcy), czy jakimś służbowym gratem?
Wynik tego procesu, dla całej ,,misji Owsiaka”, jest bez znaczenia. Bo nie w ,,lewej kasie” największy problem. Cały mit Owsiaka i jego ,,szlachetnej misji” to wielkie oszustwo i wielka ściema.To włamanie do umysłu młodych Polaków – wytrychem ,,małe chore dzieci”. To nawet bandytę złamie, a cóż dopiero naiwniaka. Do tego gigantyczna machina propagandowa, której koszt przekracza grubo zebrane (13.01.2014 godz.19.00) 35 mln złotych. Koszt tej reklamy, próbował policzyć kiedyś JKM, i wynikiem była suma zbliżona do wyżebranej na ulicach.A liczył tylko jeden dzień telewizyjnych reklam. Więc mit ,,darmowej zbiórki” i ,,małych kosztów” upadł już dawno.Pozostał największy ; róbta co chceta. Pijta, wciągajta, ruchajta i tarzajta się w błocie. Tylko nie bierzta się za politykę! Nie zadawajta głupich (prostych) pytań! Nie szukajta sensu swojego pobytu na tym łez padole.Nie pytajta dlaczegośmy pariasami Europy.
A już nigdy nie pytajta, dlaczego czterdziestomilionowy,bez mała Naród, w środku Europy, mający wszystko czego innym brak, jeździć musi za chlebem – po świecie, i dlaczego musi ŻEBRAĆ na szpitalne łóżko i szpitalny inkubator?[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 23-01-2014 10:43 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|

|
 |
|
|
Post #7 Ocena: 0 2014-01-23 10:53:47 (11 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
Markywee |
Post #8 Ocena: 0 2014-01-23 11:02:23 (11 lat temu) |
Cytat:
2014-01-23 10:53:47, ewa28300 napisał(a):
Fenomenem Orkiestry jest to, ze zbiera ta kasę w jeden dzien. Inni zbierają cały rok.
Nie wiem kto to jest Kurka i nie znam tej sprawy. Faktem jest, ze nie podoba mi sie ten język i ten poziom, który jest w cytacie. Jak juz ktoś komuś wypomina ojca milicjanta to chyba nie ma juz innych argumentów. Po pierwsze samych rodziców ani ich zawodów nikt sobie nie wybiera, po drugie co to ma wspólnego z rzekomo brakujacymi fakturami? Owsiak jest gotów na wszelkie kontrole, niech sie jego przeciwnicy tym zajmą. Po co bić pianę?
wmowa i puenta jest wazna w cytacie.
ten jeden dzien to final. Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|

|
 |
|
Dwunasty |
Post #9 Ocena: 0 2014-01-23 11:11:59 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2014-01-23 09:39:22, Markywee napisał(a):
Mam pytanie:
Kto wie co to jest "szlachetna paczka"?
Nikt nie wie...skoro Ty nie wiesz
http://www.mojawyspa.co.uk/forum/84/26342/Pomocna-Dlon
Reszty tematów tylko z tego forum nawet mi się nie chce wklejać...
Owsiak ani mnie ani ziębi ani grzeje, ale komuś wyraźnie zależy na robieniu nagonki na niego.
|

|
 |
|
|
Post #10 Ocena: 0 2014-01-23 11:15:29 (11 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |