Cytat:
2014-01-18 00:15:05, andypolo napisał(a):
Gdyby to wszystko działo się w UK Owsiak już dawno dostałby tytuł szlachecki.
Ci co uważają, że Owsiak ukradł tak dużą kwotę pieniędzy, na jego miejscu pewnie by tak postąpili.
Tylko największy głupek zaryzykowałby przywłaszczenie pieniędzy zbieranych na szczytny cel. Owsiak dobrze wie, że jest prześwietlany na wszystkie możliwe sposoby, że jego rodzina, dzieci będą sprawdzane w przyszłości czy przypadkiem ich majątek nie pochodzi z pieniędzy ukradzionych przez Owsiaka.
Bardzo podobało mi się jego zachowanie na tym filmiku, gdzie szuka słoika. Takie spontaniczne, szczere, naturalne. Zamknął gęby pisakom.
No za takie skomplikowane robienie kasy z darow, tez bym mu dal.
Wiesz co? Jimmy Savile (ten pedofil) tez mial tytul "Sir" od krolowej.
Co do scenki z szukaniem sloika - to obawiam sie ze pismakom otworzyl japy jeszcze szerzej....
Cytat:
Pikus z tytulem szlacheckim, ale gdyby to dzialo sie w UK to Caritas i wszystko inne zostaloby przeswietlone tak samo jak Owsiak
Owsiaka jeszcze nie przeswietlono. Przeswietlono WOSP a to jest tylko CZESC DZIALANOSCI.
Natomiast - caritas przestwietlaja calkiem czesto i dokladnie - widac po aferach
Cytat:
I z gory wszyscy wiemy, ze w tych ostatnich dochodzi do naduzyc, bo te pierwsze sa tak katolickie i moralne, ze sam pomysl ich sprawdzenia rowna sie poparciu ideologii gender
Dziiiizas.
napisz mi jeszcze ze "atakiem na gender", kosciol ukrywa tysiace afer pedofilskich w Polsce.
[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 18-01-2014 00:38 ]
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.