MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

16-latka i sex 30-latkiem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 10.6 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9.6 | 10.6 | 11.6 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

Str 10.6 z 21

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

karjo1

Post #1 Ocena: 0

2013-12-22 19:34:39 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Troche trudno porownywac dojrzalosc 16-latki i 30-latki.
Owszem, rozmowa moze duzo dac, ale jesli jest na tyle niedojrzaly, by angazowac sie w fizyczny zwiazek z dzieciakiem, to za wiele bym sobie po tej rozmowie nie obiecywala.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2013-12-22 19:57:55 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2013-12-22 19:20:05, Kitek1 napisał(a):
Cytat:

2013-12-22 11:23:06, owca80 napisał(a):
Cytat:

2013-12-22 10:54:14, Kitek1 napisał(a):
A co do sexu, to w wieku 16-lat kompletnie o nim nie myślałam. Wtedy liczyły się pasje- rower, narty, łyżwy, pływanie, fotografia itp.

Serio? nie myślałaś w tym wieku o seksie?
Ja myślałam, nie uprawiałam, ale dużo myślałam :-]

Miałam tzw. cudownych rodziców, ale z perspektywy czasu widzę, że dzięki temu głupoty, które ludzie popełniają normalnie w wieku nastu lat ja popełniłam grubo po 20tce, bo zwyczajnie prawdziwego życia nie znałam, tylko te "rowery, narty i łyżwy" :-]

Odważę się stwierdzić, że taka 16stka po przejściach, może być za kilka lat bardziej "mądra życiowo" niż ja byłam w wieku 28 lat.

Nie myślałam, a co więcej nie uważam teraz żebym co kolwiek w życiu przez to straciła. Był odpowiedni czas na wszystko- na zabawy z koleżankami, na sport, na pasje, hobby, imprezy i czas na Rodzinę. Wszystko po kolei. Co więcej, chciałabym być na tyle dobrym Rodzicem, żeby moje Córeczki wychować podobnie. Żeby same wiedziały co jest w życiu dobre, potrzebne, ważne, a co nie. I żeby umiały dokonywać dobry wyborów i SWOICH- ta by nie były podatne na wpływy innych.

Hm, ale patrząc na bliską koleżankę którą wspominałem, to jej niczego nie brakło nic nie omineło.
Na imprezy chodziliśmy również razem, szkołe skończyła, studia skończyła, pracuje dla międzynarodowej instytucji w Rzymie czasami w oddziale polskim.
Dziecko urodziła tuż przed 30 tką.

Z mojego samczego punku widzenia też nic się nie zmieniło...
Różnica między bzykaniem ze "starszymi" paniami a rówieśniczkami ... na korzyść tych 30 tek :)))
Przynajmniej w tamtym czasie tak to odbierałem :>

Ze starszymi to nie miałem doświadczeń więc nie wiem jak to jest :-D

Ludzie, przecież 16 latek zawyczaj bzykanie laski traktuje sportowo i nawet mu przez sekundę nie przejdzie przez głowe jakieś konsekwencje,
A całą ta miłość to po prostu adrenalina i tostesteron bo młody chodzi jak kot bonefacy z ogonem do góry cały czas.

A starszy już inaczej patrzy na świat.
To że mu sie podoba młoda dziewczyna to chyba normalne, venus z milo też ją podziwiają, a jest to posąg młodej kobiety.
takie jest prawo natury.
Paskudne no nie?

Tak czy inaczej, owszem i ten starszy i ten młodszy może szukać bzykania w samym sobie,
ale wg mnie większe jest prawdopodobieństwo szkody na psychice od rówieśnika niż starszego.

Bo nie raz się zastanawiałem co myśli dziewczyna 15-16 którą wybzykali w kiblu na imprezie?

Czy nawet tu w klubach, gdzie idą małolaty, po kilkanaście lat wchodzą do klubu, w kiblu ciągną kos, albo łykają tapsy i słychać tylko jęki z kabiny :-]

Za cholerę nie ma reguły.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Post #3 Ocena: 0

2013-12-22 20:24:01 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-12-22 20:35:11 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Geronimo

Post #5 Ocena: 0

2013-12-22 20:40:23 (12 lat temu)

Geronimo

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2007

Cytat:

2013-12-22 20:35:11, mscicielka12 napisał(a):
Cytat:

2013-12-22 20:24:01, Judyta80 napisał(a):

I dlatego Krakn, dziewczyna 16-letnia powinna zająć się szkołą, nauką języków obcych, podróżami, a nie seksem. Jak słusznie ktoś zauważył, na wszystko w życiu jest czas. To nie jest czas na seks,
(który może również dostarczyć gratis `wrażeń` takich jak np. AIDS czy zaowocować ciążą).

Co myślą takie dziewczyny; w takich chwilach często są `pod wpływem`, a później chodzą po psychologach i psychiatrach. Za wszystko w życiu się płaci.

Wydaje mi sie ze nie do konca zrozumialas wypowiedz KRAKN-a..*DONT_KNOW*

...obawiam sie, ze nie jestes sama...

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

krakn

Post #6 Ocena: 0

2013-12-22 20:48:44 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2013-12-22 20:24:01, Judyta80 napisał(a):

Co myślą takie dziewczyny; w takich chwilach często są `pod wpływem`, a później chodzą po psychologach i psychiatrach. Za wszystko w życiu się płaci.

pod wpływem to może są raz, a nie miesiącami.

Owszem masz racje, bo bywa i tak.
Ale wątpię że w tym wypadku bo nie mówimy o sobotnio niedzielnej przygodzie, jak rozumiem.

jak w tym dowcipie góralskim.

-Maryśka choć na imprezę
-nie pójdę bo mnie będziecie gwołcić
-nie będziemy
-to po co pójdę?

Ale mniejsza o to, mnie chodzi o to jaka jest różnica gdy nastolatka bzyka się z rówieśnikiem ,a kilkanaście czy więcej lat więcej mężczyznom?

Skoro jest to takie szokujące to dlaczego jest tak popularne?

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #7 Ocena: 0

2013-12-22 20:52:24 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Szokujace, bo wymaga sie od doroslego mezczyzny odrobiny pomyslunku i szacunku do wybieranej swiadomie partnerki?
A jaki jest ten poziom, ze najpierw upic, potem skorzystac?
Moze jestem staroswiecka i durna, ale jesli w domu by sie upil dzieciak i zalecal do doroslego, to stac by mnie bylo na telefon do rodzicow, zamiast 'korzystac z okazji'.
To moje i mojego Polowka zdanie, ba, mlodziez tez stwierdzila, ze to najsensowniejsze wyjscie.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2013-12-22 20:54:26 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2013-12-22 21:12:24 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2013-12-22 20:52:24, karjo1 napisał(a):
Szokujace, bo wymaga sie od doroslego mezczyzny odrobiny pomyslunku i szacunku do wybieranej swiadomie partnerki?
A jaki jest ten poziom, ze najpierw upic, potem skorzystac?
Moze jestem staroswiecka i durna, ale jesli w domu by sie upil dzieciak i zalecal do doroslego, to stac by mnie bylo na telefon do rodzicow, zamiast 'korzystac z okazji'.
To moje i mojego Polowka zdanie, ba, mlodziez tez stwierdzila, ze to najsensowniejsze wyjscie.

Ale tu nei chodzi o upić i wykorzystać,
Wiele małolat szuka starszych zupełnie na trzeźwo!

szczerze?
to ja tego nigdy nie pojmuję i nieraz się zastanawiałem co kieruje dziewczynami.

Bo przecież nie zawsze kobietom chodzi o kase...
miejsmy nadzieje :-T[:-D
bo jak tak to idę się rozwieść z młodą bo jestem bidny *ROFL**ROFL*

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #10 Ocena: 0

2013-12-22 21:27:00 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

I myslisz, ze na kazda glupote trzeba przytakiwac i z blyskiem w oku leciec?
Zadnych zahamowan, norm moralnych, etycznych?
Gdybym tak wszystko robila, czego dzieciarnia sobie zazyczy, niezle bym wyglada, jeszcze lepiej sie czula :].
Moze jakas inna reakcja wymarzonego faceta dalaby cos do myslenia nastolatce, moze dalaby obojgu cos wiecej niz kac na drugi dzien?

Do góry stronyOffline

Strona 10.6 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9.6 | 10.6 | 11.6 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,