MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

16-latka i sex 30-latkiem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 18 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

Str 18 z 21

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

greta

Post #1 Ocena: 0

2013-12-23 19:56:00 (11 lat temu)

greta

Kobieta

Z nami od: 26-05-2007

czyli dla ciebie przespanie sie z facetem 30 letnim w wieku 16 lat to puszczalstwo ale z rownolatkiem juz puszczalstwem nie jest.ciekawa interpretacja.
nadal nie podales sposobu na utrzymanie dziewictwa do odpowiedniego wieku,co oznacza dla ciebie wychowanie?chyba cos innego niz dla mnie.na podstawie podanego przez ciebie przykladu mozna wywnioskowac ze ty nie szanujesz swojego dziecka ty je tyranizujesz i szantazujesz a to nie jest wychowanie,czas pokaze kto ma racje.ja sie nie boje ze moja corka pojdzie w tango i nie bede wiedziala gdzie i z kim jest,wiem co robi gdzie i z kim,jest bezpieczna i rozsadna nie musze jej straszyc wywaleniem z domu lub narobieniem obciachu przy znajomych.
swoimi tekstami i waleniu w ryj pokazujesz swoja bezsilnosc,nie umiesz sluchac i rozmawiac jestes prawdziwym tyranem i malo wiesz o wychowywaniu dzieci,mysle ze kiedys sie o tym przekonasz.
ps.nie napisalam ze nie istnieja sposoby na wychowanie dziecka na myslace i porzadne,wrecz przeciwnie sa takie metody ale nie nalezy do nich straszenie wywaleniem z domu i brak szacunku do dziecka i jego uczuc.
twierdze ze nie istnieja metody na to aby nie dopuscic do tego aby nastolatek nie rozpoczol wspolzycia jesli ma na to ochote.nie ma takiej metody aby nie dopuscic do wspolzycia chyba ze bedziesz z tym dzieckiem przebywac 24h na dobe,uczyc je w domu itpmoim zdaniem jak chce to znajdzie droge aby to zrobic i zrobi to za plecami rodzicow.

[ Ostatnio edytowany przez: greta 23-12-2013 19:58 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Markywee

Post #2 Ocena: 0

2013-12-23 20:00:52 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:

2013-12-23 19:49:47, krakn napisał(a):

Ja byłem bardzo nieśmiały w stosunku do swoich rówieśniczek i zacząłem zupełnie inaczej :-T[
Ale co mnie ta mamuśka nauczyła to się się potem przydało *ROFL*

Mowilem ze rodzyn :)

Krakn, roznica jest taka, ze ja to rozwazam od strony rodzicielskiej, a ty od strony dupczacego :)

I nie ma dla mnie roznicy, czy chlopak 16 czy dziewczyna 16.

BTW - tez mialem taka ciazowa w klasie. Miala 14 lat. Po prostu w pewnym okresie szkoly "zniknela" z roku szkolnego. Dopiero potem po latach sie dowiedzialem. Z tym ze ona donosila brzuch.

Cytat:
czyli dla ciebie przespanie sie z facetem 30 letnim w wieku 16 lat to puszczalstwo ale z rownolatkiem juz puszczalstwem nie jest.ciekawa interpretacja.

Nie kolezanko. Nie wiem jak do takiego wniosku doczlapalas.
temat puszczalstwa dotyczyl czego innego. Zbierz mysli.
Dla mnie to jest "pseudozwiazek", a 30 latek ma cos z glowa.

Cytat:
nadal nie podales sposobu na utrzymanie dziewictwa do odpowiedniego wieku

Ale o czym ty piszesz? o jakim dziewictwie znowu?????
Jezzzoooo????

Cytat:
,co oznacza dla ciebie wychowanie?chyba cos innego niz dla mnie.

Kolezanka strone wczesniej ci juz wyjasnila

Cytat:
na podstawie podanego przez ciebie przykladu mozna wywnioskowac ze ty nie szanujesz swojego dziecka ty je tyranizujesz i szantazujesz a to nie jest wychowanie,czas pokaze kto ma racje.

Tym samym kolezanko, pokazujesz ze nie masz pojecia co to jest wychowanie - jezeli uwazasz to za tyranizowanie. Ile masz lat? 19scie? To jest zwykla rozmowa po fakcie.

Cytat:
ja sie nie boje ze moja corka pojdzie w tango i nie bede wiedziala gdzie i z kim jest,wiem co robi gdzie i z kim,jest bezpieczna i rozsadna nie musze jej straszyc wywaleniem z domu lub narobieniem obciachu przy znajomych.

Kolezanko haaaloooooo??
Rozwazalismy sytuacje DOKONANA.
Rozumiesz?
Chyba nie.

Cytat:
swoimi tekstami i waleniu w ryj pokazujesz swoja bezsilnosc,nie umiesz sluchac i rozmawiac jestes prawdziwym tyranem i malo wiesz o wychowywaniu dzieci,mysle ze kiedys sie o tym przekonasz.

No tak, zapomnialem ze to ty jestes z tych wysylajacych swoje corki podstarzalym capom na przeszkolenie.... :-]

Cytat:
ps.nie napisalam ze nie istnieja sposoby na wychowanie dziecka na myslace i porzadne,wrecz przeciwnie sa takie metody ale nie nalezy do nich straszenie wywaleniem z domu i brak szacunku do dziecka i jego uczuc.

Ni w zab nie rozumiesz .... :-]
Wychowanie po fakcie, to nie wychowanie.

Cytat:
twierdze ze nie istnieja metody na to aby nie dopuscic do tego aby nastolatek nie rozpoczol wspolzycia jesli ma na to ochote.
nie ma takiej metody aby nie dopuscic do wspolzycia chyba ze bedziesz z tym dzieckiem przebywac 24h na dobe,uczyc je w domu itpmoim zdaniem jak chce to znajdzie droge aby to zrobic i zrobi to za plecami rodzicow.

Ziew.

Uwazaj co chcesz. Wiesz co to profilaktyka wychowawcza? Na czym polega? To takie osiaganie dalekosieznych celow.

Pozdrowienia :-]

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 23-12-2013 20:17 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-12-23 20:03:34 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #4 Ocena: 0

2013-12-23 20:14:25 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2013-12-23 20:03:34, ie2ox4 napisał(a):
Co do syna to taka sama zasada. To Twój interes? No to Twoja sprawa co i gdzie z nim robisz.

Niekoniecznie.

Dopuki synalek nie jest pelnoletni, i nie zarabia, poniekad powinno mnie interesowac co ze swoim interesem robi.

Nie on bedzie placic alimenty bzyknietej panience, tylko ja....
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2013-12-23 20:21:14 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #6 Ocena: 0

2013-12-23 20:26:48 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

ojej, ilez w tobie sarkazmu.... :)

biedna koza....

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #7 Ocena: 0

2013-12-23 20:31:02 (11 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Cala dyskusja wydaje mi sie totalnie dziwna. Nieletnia zachowuje sie tak, jak jej rodzice pozwalaja, facet zachowuje sie tak, jak jego rodzice by mu pozwolili. Ani jedno, ani drugie nie ma poukladane w glowie.
Nie wyobrazam sobie zobaczyc Zolzy pijanej w wieku 16 lat. A jesli by taka sytuacja zaistniala, bylaby to jej ostatnia zakrapiana impreza na dlugie lata. O seksie ze starym emerytem (dla niej) juz nie wspomne.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2013-12-23 20:37:08 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kolezanka_szkla

Post #9 Ocena: 0

2013-12-23 20:40:41 (11 lat temu)

kolezanka_szkla

Kobieta

Z nami od: 17-12-2010

Cytat:

2013-12-23 20:37:08, ie2ox4 napisał(a):
Cytat:

2013-12-23 20:31:02, kolezanka_szkla napisał(a):
(...)O seksie ze starym emerytem (dla niej) juz nie wspomne.

Trzymamy za słowo, czy wyraz.

Przedyskutowane dzisiaj :-)))))
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"

Do góry stronyOffline

krakn

Post #10 Ocena: 0

2013-12-23 20:46:18 (11 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2013-12-23 19:56:00, greta napisał(a):
nie ma takiej metody aby nie dopuscic do wspolzycia chyba ze bedziesz z tym dzieckiem przebywac 24h na dobe,uczyc je w domu itpmoim zdaniem jak chce to znajdzie droge aby to zrobic i zrobi to za plecami rodzicow.

Nic z tego, pisałem wcześniej, była taka i też się udało :-8

O numerku podczas wynoszenia śmieci, gdy leciał mecz, nie wspomnę,

Laski mają pomysły by tate wyprowadzić w pole. *ROFL*
Czasami to aż wierzyć mi się nie chciało, jak starych wkręcały :-D

Dlatego nie wierzę że da się upilnować, ani córkę ani żonę.. o ile sama nie będzie się chciała upilnować.
I na pewno kaganiec nie pomoże.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Strona 18 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 17 | 18 | 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,