Cytat:
2013-12-23 19:12:38, buszko napisał(a):
tzn. jakbyś byl moim starym to zrobiłbys mi siarę takim zachowaniem, z takimi ideałami i z wtracaniem sie w moje życie intymne. jeszcze powiedz że corka ma cię pytac o pozwolenie. a wierz mi , juz nawet dwudziestką nie jestem...więc nie jestem jakas tam młodeczka...
ja bym się poprostu wstydziła przedstawiać moim znajomym, bo mam zupełnie inne podejście , jak większość młodziezy i młodych ludzi, na czym pewnie ucierpiałoby moje życie towarzyskie i wogóle jakieś przyjaźnie albo doprowadziłbyś do tego że notorycznie bym cie okłamywala i oszukiwala
Bo ty coreczko nowoczesna jestes strasznie.
A ta nowoczesnosc nie zawsze jest dobra.
Nie interesuje mnie "ze robie ci siare". Dopuki mieszkasz ze mna, dostajesz ode mnie kase, jestes niepelnoletnia - musisz sie liczyc z moim zdaniem.
O pozwolenie? na co? Na pseudo zwiazek z 30 letnim facetem?
Nie pochwalam tego i nie akceptuje. Twoj 30 latek, nie dosc ze cie upija (za co dostanie w ryj), to jeszcze dobiera sie do ciebie (za co dostanie w ryj, bo normalnemu doroslemu 30 letniemu facetowi to nie przystoi), na dodatek ukrywa zwiazek z toba - po prostu sie ciebie wstydzi. Innymi slowy coreczko, sluzysz mu tylko swoja dupa.
Twoi znajomi nie sa moimi znajomymymi coreczko - nie interesuje mnie co oni o mnie mysla. Zbyt duza roznica wieku.
Jestem twoim ojcem i na tym koniec. Twoje zycie towarzyskie ucierpi bardziej jak dowiedza sie ze sypiasz z 30 latkiem. Serio, myslalem ze to rozumiesz...
Jezeli masz zamiar mnie oszukiwac i oklamywac - zacznij sie juz pakowac, jezeli uwazasz sie za taka dorosla i samodzielna pania, ze nie ufasz wlasnemu ojcu...
Tez cie kocham.
Cytat:
Pomyślałeś o tym, aby zaproponować to w pierwszej kolejności księżom?
Nie, a co, myslisz ze byloby wziecie?
Cytat:
albo inna wersja, nna miejscu corki, po ukończeniu pelnoletności wyszłabym za byle jakiego gościa byleby wyjść z domu, co mogłoby sie dopiero tragedia skończyc, bo wsparcia córce to ty raczej takim podejsciem nie zapewniasz, dla mnie to wygląda jak hodowla...
Tu jedynie pokazujesz ze jestes glupiutka. ooooj glupiutka....
bunt 15 latki. Nie tak cie wychowalem...
PEWNIE!! lepiej wspierac 16 latke w jej "pseudozwiazku" z 30 latkiem, ktory wstydzi sie z nia pokazac, albo po prostu okreslic swoje zamiary wobec niej
Bo to taka wielka, DOROSLA milosc jest, 16 latki...
[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 23-12-2013 19:32 ]
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.