MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

16-latka i sex 30-latkiem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

Str 11 z 21

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Geronimo

Post #1 Ocena: 0

2013-12-22 20:40:23 (12 lat temu)

Geronimo

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2007

Cytat:

2013-12-22 20:35:11, mscicielka12 napisał(a):
Cytat:

2013-12-22 20:24:01, Judyta80 napisał(a):

I dlatego Krakn, dziewczyna 16-letnia powinna zająć się szkołą, nauką języków obcych, podróżami, a nie seksem. Jak słusznie ktoś zauważył, na wszystko w życiu jest czas. To nie jest czas na seks,
(który może również dostarczyć gratis `wrażeń` takich jak np. AIDS czy zaowocować ciążą).

Co myślą takie dziewczyny; w takich chwilach często są `pod wpływem`, a później chodzą po psychologach i psychiatrach. Za wszystko w życiu się płaci.

Wydaje mi sie ze nie do konca zrozumialas wypowiedz KRAKN-a..*DONT_KNOW*

...obawiam sie, ze nie jestes sama...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer Skype

krakn

Post #2 Ocena: 0

2013-12-22 20:48:44 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2013-12-22 20:24:01, Judyta80 napisał(a):

Co myślą takie dziewczyny; w takich chwilach często są `pod wpływem`, a później chodzą po psychologach i psychiatrach. Za wszystko w życiu się płaci.

pod wpływem to może są raz, a nie miesiącami.

Owszem masz racje, bo bywa i tak.
Ale wątpię że w tym wypadku bo nie mówimy o sobotnio niedzielnej przygodzie, jak rozumiem.

jak w tym dowcipie góralskim.

-Maryśka choć na imprezę
-nie pójdę bo mnie będziecie gwołcić
-nie będziemy
-to po co pójdę?

Ale mniejsza o to, mnie chodzi o to jaka jest różnica gdy nastolatka bzyka się z rówieśnikiem ,a kilkanaście czy więcej lat więcej mężczyznom?

Skoro jest to takie szokujące to dlaczego jest tak popularne?
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

karjo1

Post #3 Ocena: 0

2013-12-22 20:52:24 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Szokujace, bo wymaga sie od doroslego mezczyzny odrobiny pomyslunku i szacunku do wybieranej swiadomie partnerki?
A jaki jest ten poziom, ze najpierw upic, potem skorzystac?
Moze jestem staroswiecka i durna, ale jesli w domu by sie upil dzieciak i zalecal do doroslego, to stac by mnie bylo na telefon do rodzicow, zamiast 'korzystac z okazji'.
To moje i mojego Polowka zdanie, ba, mlodziez tez stwierdzila, ze to najsensowniejsze wyjscie.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-12-22 20:54:26 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5 Ocena: 0

2013-12-22 21:12:24 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2013-12-22 20:52:24, karjo1 napisał(a):
Szokujace, bo wymaga sie od doroslego mezczyzny odrobiny pomyslunku i szacunku do wybieranej swiadomie partnerki?
A jaki jest ten poziom, ze najpierw upic, potem skorzystac?
Moze jestem staroswiecka i durna, ale jesli w domu by sie upil dzieciak i zalecal do doroslego, to stac by mnie bylo na telefon do rodzicow, zamiast 'korzystac z okazji'.
To moje i mojego Polowka zdanie, ba, mlodziez tez stwierdzila, ze to najsensowniejsze wyjscie.

Ale tu nei chodzi o upić i wykorzystać,
Wiele małolat szuka starszych zupełnie na trzeźwo!

szczerze?
to ja tego nigdy nie pojmuję i nieraz się zastanawiałem co kieruje dziewczynami.

Bo przecież nie zawsze kobietom chodzi o kase...
miejsmy nadzieje :-T[:-D
bo jak tak to idę się rozwieść z młodą bo jestem bidny *ROFL**ROFL*

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #6 Ocena: 0

2013-12-22 21:27:00 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

I myslisz, ze na kazda glupote trzeba przytakiwac i z blyskiem w oku leciec?
Zadnych zahamowan, norm moralnych, etycznych?
Gdybym tak wszystko robila, czego dzieciarnia sobie zazyczy, niezle bym wyglada, jeszcze lepiej sie czula :].
Moze jakas inna reakcja wymarzonego faceta dalaby cos do myslenia nastolatce, moze dalaby obojgu cos wiecej niz kac na drugi dzien?

Do góry stronyOffline

buszko

Post #7 Ocena: 0

2013-12-22 21:35:03 (12 lat temu)

buszko

Kobieta

Z nami od: 22-12-2012

Cytat:

Ale tu nei chodzi o upić i wykorzystać,
Wiele małolat szuka starszych zupełnie na trzeźwo!

szczerze?
to ja tego nigdy nie pojmuję i nieraz się zastanawiałem co kieruje dziewczynami.

Bo przecież nie zawsze kobietom chodzi o kase...
miejsmy nadzieje :-T[:-D
bo jak tak to idę się rozwieść z młodą bo jestem bidny *ROFL**ROFL*

za gówniary wałęsałam się z braćmi i ich kolegami, i pamietam jak dziś tych kolegów, którzy zrobili jakieś lasce palcowkę i ich póżniejsze zachowanie, gorzej jak baby o ciuchach. Jakaż to duma z nich uchodziła jak po calej szkole na drugi dzien chodzili z wyciągnietymi dwoma palcami (wymowne) i każdy miał podziwiać. Mialam wielu kumpli którzy się chwalili swoimi podbojami na lewo i prawo że już nie wspomnę o braku wierności w związkach, i to nie tylko w wieku 16 lat ale nawet dwudziestu kilku. Takich miałam właśnie kumpli ale dzięki temu nie ufałam facetom i wiedziałam na co patrzeć. I w ogóle przyjaźnie zawierałam z ludźmi starszymi od siebie, kobietami i mężczyznami, miałam więcej zaufania do nich, byli po prostu dorośli i nie podchodzili do stosunków międzyludzkich jak szczeniaki, i nie mówię tu o seksie. Więc ja się wogóle nie dziwię że dziewczyny lgną do dojrzalszych facetów, zamiast zaliczenia w większości przypadków otzrymują szacunek, z reguły facet dojrzalszy chwali się że ma młódkę a nie że zaliczył, choć można trafic na wyjątki...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2013-12-22 21:39:23 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Cytat:

2013-12-22 21:27:00, karjo1 napisał(a):
I myslisz, ze na kazda glupote trzeba przytakiwac i z blyskiem w oku leciec?
Zadnych zahamowan, norm moralnych, etycznych?
Gdybym tak wszystko robila, czego dzieciarnia sobie zazyczy, niezle bym wyglada, jeszcze lepiej sie czula :].
Moze jakas inna reakcja wymarzonego faceta dalaby cos do myslenia nastolatce, moze dalaby obojgu cos wiecej niz kac na drugi dzien?

Kajro, czy w tobie się obudziła druga kobieca osobowość? :-o:-]

Rozdzielmy dwie sytuacje.

Jedna to impreza gdzie panienka jest nadziabana i jej się podbają wszytscy w koło puszczają lody, wieadomo, baba pijana dupa sprzedana, skąś to się wzieło :-P

Ale często takie sytuacje nie pieprzenia, tylko związku rodzą się tygodniami czy miesiącami nieuchronnie zblizając się do siebie.

I co wtedy?
Dlaczego ONA woli starego owłosionego dziada *CRAZY*, a nie młodego gibkiego ogiera?:-8
Dlaczego?
Bo to istnieje, ale nigdy tak na prawdę nikt nie powiedział, a tego nie możne powiedzieć nikt inny jak tylko kobieta.
Proste.

Do góry stronyOffline

MamaMyszow

Post #9 Ocena: 0

2013-12-22 22:20:56 (12 lat temu)

MamaMyszow

Konto usunięte

A we Wloszech, tak katolickim kraju, jest 14 lat :-o I poczytajcie sobie o 60-latku, ktory bzyknal, chyba 11-latke.

Najlepiej to zalozyc tej 16-letniej gowniarze pas cnoty, w imie religijnych pogladow, zamknac w chalupie i po sprawie... a ona oknem pojdzie w cholere, jak i ja robilam, bo kara byla najlepszym sposobem - przeciez :-]

Ja to uwazam, ze wiecej szkody niz pozytku przyniesie zwiazek z rownolatkiem niz z dojrzalym facetem.

http://judgybitch.com/tag/13-year-old-having-sex/

[ Ostatnio edytowany przez: MamaMyszow 22-12-2013 22:23 ]

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #10 Ocena: 0

2013-12-22 22:55:38 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Cytat:

2013-12-22 21:39:23, krakn napisał(a):
Kajro, czy w tobie się obudziła druga kobieca osobowość? :-o:-]

*DONT_KNOW*:-]?

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 21 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 ... 19 | 20 | 21 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,