Str 11 z 21 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Geronimo |
Post #1 Ocena: 0 2013-12-22 20:40:23 (12 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2007 Skąd: Londyn, Essex |
Cytat:
2013-12-22 20:35:11, mscicielka12 napisał(a):
Cytat:
2013-12-22 20:24:01, Judyta80 napisał(a):
I dlatego Krakn, dziewczyna 16-letnia powinna zająć się szkołą, nauką języków obcych, podróżami, a nie seksem. Jak słusznie ktoś zauważył, na wszystko w życiu jest czas. To nie jest czas na seks,
(który może również dostarczyć gratis `wrażeń` takich jak np. AIDS czy zaowocować ciążą).
Co myślą takie dziewczyny; w takich chwilach często są `pod wpływem`, a później chodzą po psychologach i psychiatrach. Za wszystko w życiu się płaci.
Wydaje mi sie ze nie do konca zrozumialas wypowiedz KRAKN-a..
...obawiam sie, ze nie jestes sama...
|

|

|
|
|
krakn |
Post #2 Ocena: 0 2013-12-22 20:48:44 (12 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat:
2013-12-22 20:24:01, Judyta80 napisał(a):
Co myślą takie dziewczyny; w takich chwilach często są `pod wpływem`, a później chodzą po psychologach i psychiatrach. Za wszystko w życiu się płaci.
pod wpływem to może są raz, a nie miesiącami.
Owszem masz racje, bo bywa i tak.
Ale wątpię że w tym wypadku bo nie mówimy o sobotnio niedzielnej przygodzie, jak rozumiem.
jak w tym dowcipie góralskim.
-Maryśka choć na imprezę
-nie pójdę bo mnie będziecie gwołcić
-nie będziemy
-to po co pójdę?
Ale mniejsza o to, mnie chodzi o to jaka jest różnica gdy nastolatka bzyka się z rówieśnikiem ,a kilkanaście czy więcej lat więcej mężczyznom?
Skoro jest to takie szokujące to dlaczego jest tak popularne? Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|

|

|
|
karjo1 |
Post #3 Ocena: 0 2013-12-22 20:52:24 (12 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Szokujace, bo wymaga sie od doroslego mezczyzny odrobiny pomyslunku i szacunku do wybieranej swiadomie partnerki?
A jaki jest ten poziom, ze najpierw upic, potem skorzystac?
Moze jestem staroswiecka i durna, ale jesli w domu by sie upil dzieciak i zalecal do doroslego, to stac by mnie bylo na telefon do rodzicow, zamiast 'korzystac z okazji'.
To moje i mojego Polowka zdanie, ba, mlodziez tez stwierdzila, ze to najsensowniejsze wyjscie.
|

|
 |
|
|
Post #4 Ocena: 0 2013-12-22 20:54:26 (12 lat temu) |
Anonim
|
Usunięte
|

|
 |
|
krakn |
Post #5 Ocena: 0 2013-12-22 21:12:24 (12 lat temu) |
Cytat:
2013-12-22 20:52:24, karjo1 napisał(a):
Szokujace, bo wymaga sie od doroslego mezczyzny odrobiny pomyslunku i szacunku do wybieranej swiadomie partnerki?
A jaki jest ten poziom, ze najpierw upic, potem skorzystac?
Moze jestem staroswiecka i durna, ale jesli w domu by sie upil dzieciak i zalecal do doroslego, to stac by mnie bylo na telefon do rodzicow, zamiast 'korzystac z okazji'.
To moje i mojego Polowka zdanie, ba, mlodziez tez stwierdzila, ze to najsensowniejsze wyjscie.
Ale tu nei chodzi o upić i wykorzystać,
Wiele małolat szuka starszych zupełnie na trzeźwo!
szczerze?
to ja tego nigdy nie pojmuję i nieraz się zastanawiałem co kieruje dziewczynami.
Bo przecież nie zawsze kobietom chodzi o kase...
miejsmy nadzieje 
bo jak tak to idę się rozwieść z młodą bo jestem bidny   Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|

|

|
|
|
karjo1 |
Post #6 Ocena: 0 2013-12-22 21:27:00 (12 lat temu) |
I myslisz, ze na kazda glupote trzeba przytakiwac i z blyskiem w oku leciec?
Zadnych zahamowan, norm moralnych, etycznych?
Gdybym tak wszystko robila, czego dzieciarnia sobie zazyczy, niezle bym wyglada, jeszcze lepiej sie czula ![:] :]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) .
Moze jakas inna reakcja wymarzonego faceta dalaby cos do myslenia nastolatce, moze dalaby obojgu cos wiecej niz kac na drugi dzien?
|

|
 |
|
buszko |
Post #7 Ocena: 0 2013-12-22 21:35:03 (12 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2012 Skąd: Wonderland |
Cytat:
Ale tu nei chodzi o upić i wykorzystać,
Wiele małolat szuka starszych zupełnie na trzeźwo!
szczerze?
to ja tego nigdy nie pojmuję i nieraz się zastanawiałem co kieruje dziewczynami.
Bo przecież nie zawsze kobietom chodzi o kase...
miejsmy nadzieje 
bo jak tak to idę się rozwieść z młodą bo jestem bidny 
za gówniary wałęsałam się z braćmi i ich kolegami, i pamietam jak dziś tych kolegów, którzy zrobili jakieś lasce palcowkę i ich póżniejsze zachowanie, gorzej jak baby o ciuchach. Jakaż to duma z nich uchodziła jak po calej szkole na drugi dzien chodzili z wyciągnietymi dwoma palcami (wymowne) i każdy miał podziwiać. Mialam wielu kumpli którzy się chwalili swoimi podbojami na lewo i prawo że już nie wspomnę o braku wierności w związkach, i to nie tylko w wieku 16 lat ale nawet dwudziestu kilku. Takich miałam właśnie kumpli ale dzięki temu nie ufałam facetom i wiedziałam na co patrzeć. I w ogóle przyjaźnie zawierałam z ludźmi starszymi od siebie, kobietami i mężczyznami, miałam więcej zaufania do nich, byli po prostu dorośli i nie podchodzili do stosunków międzyludzkich jak szczeniaki, i nie mówię tu o seksie. Więc ja się wogóle nie dziwię że dziewczyny lgną do dojrzalszych facetów, zamiast zaliczenia w większości przypadków otzrymują szacunek, z reguły facet dojrzalszy chwali się że ma młódkę a nie że zaliczył, choć można trafic na wyjątki...
|

|
 |
|
krakn |
Post #8 Ocena: 0 2013-12-22 21:39:23 (12 lat temu) |
Cytat:
2013-12-22 21:27:00, karjo1 napisał(a):
I myslisz, ze na kazda glupote trzeba przytakiwac i z blyskiem w oku leciec?
Zadnych zahamowan, norm moralnych, etycznych?
Gdybym tak wszystko robila, czego dzieciarnia sobie zazyczy, niezle bym wyglada, jeszcze lepiej sie czula ![:] :]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) .
Moze jakas inna reakcja wymarzonego faceta dalaby cos do myslenia nastolatce, moze dalaby obojgu cos wiecej niz kac na drugi dzien?
Kajro, czy w tobie się obudziła druga kobieca osobowość? 
Rozdzielmy dwie sytuacje.
Jedna to impreza gdzie panienka jest nadziabana i jej się podbają wszytscy w koło puszczają lody, wieadomo, baba pijana dupa sprzedana, skąś to się wzieło
Ale często takie sytuacje nie pieprzenia, tylko związku rodzą się tygodniami czy miesiącami nieuchronnie zblizając się do siebie.
I co wtedy?
Dlaczego ONA woli starego owłosionego dziada  , a nie młodego gibkiego ogiera?
Dlaczego?
Bo to istnieje, ale nigdy tak na prawdę nikt nie powiedział, a tego nie możne powiedzieć nikt inny jak tylko kobieta.
Proste. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|

|

|
|
MamaMyszow |
Post #9 Ocena: 0 2013-12-22 22:20:56 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
A we Wloszech, tak katolickim kraju, jest 14 lat  I poczytajcie sobie o 60-latku, ktory bzyknal, chyba 11-latke.
Najlepiej to zalozyc tej 16-letniej gowniarze pas cnoty, w imie religijnych pogladow, zamknac w chalupie i po sprawie... a ona oknem pojdzie w cholere, jak i ja robilam, bo kara byla najlepszym sposobem - przeciez
Ja to uwazam, ze wiecej szkody niz pozytku przyniesie zwiazek z rownolatkiem niz z dojrzalym facetem.
http://judgybitch.com/tag/13-year-old-having-sex/[ Ostatnio edytowany przez: MamaMyszow 22-12-2013 22:23 ]
|

|
 |
|
karjo1 |
Post #10 Ocena: 0 2013-12-22 22:55:38 (12 lat temu) |
Cytat:
2013-12-22 21:39:23, krakn napisał(a):
Kajro, czy w tobie się obudziła druga kobieca osobowość? 
 ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) ?
|

|
 |
|