MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

0,71 promila - co mi grozi ????

« poprzednia strona

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 7 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-11-02 08:04:24 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-11-02 09:43:07 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #3 Ocena: 0

2013-11-02 10:24:19 (12 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

No proszę jak się temat zabawnie rozwinął. :-8
Te wszystkie wyliczenia można sobie (delikatnie pisząc) w buty wsadzić. To, że dwa tygodnie temu po wypiciu lampki wina, czułam się świetnie, nie oznacza, że dwa tygodnie później będę się czuła tak samo i mogą na to wpłynać różne czynniki, ale mnie samej trudno będzie to ocenić, ba, pewnie nawet nie zauważę subtelnej różnicy.
Sprawa jest więc banalnie prosta: po alkoholu nie prowadzę! Nie dyskutuję, nie kombinuję, po prostu nie prowadzę!

Cytat:

2013-11-02 08:04:24, boostertv napisał(a):

...wiec tak czy siak uwazam, ze kazdy kto wsiada za kolko po alocholu to debil i potencjalny morderca!

*THUMBS UP*

A wypadek gdzie pijany kierowca kogoś zabił, powinien być traktowany jak morderstwo z premedytacją!

BTW: akurat byłam w Łodzi i przechodziłam obok miejsca które zabezpieczała Policja, jeszcze wtedy nie wiedziałam co się stało, chociaż przypuszczałyśmy (ja i moja siostra), że coś tragicznego..Dziecko i kobieta zabici przez pijanego kierowcę na przejściu dla pieszych!

Mam nadzieję, że autor dostanie najwyższą możliwą karę i czegoś go to nauczy! Proszę mnie również nie nazywać trollem, ponieważ to nie ja (krytykując) zasługuję na ostracyzm!
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,