Pytanie skierowane do ludzi grających u naziemnego bukmachera.
Byłem dzisiaj w dwóch punktach : coralu i WH.
Co zastałem ? Otóz w pierwszym z nich [coral] mogłem zagrać tylko poszczególną dyscyplinę sportu [na takich specjalnych kartach] np. tylko piłka nożna. Pytanie więc jest następujące: jak można złożyć kupon na którym będę miał zarówno zdarzenia powiedzmy z tenisa, hokeja i piłki nożnej ?
Następnie odwiedziłem william hilla. Po wyjściu do lokalu nie mogłem nigdzie znaleźć oferty na dzisiejsze spotkania tenisowe więc grzecznie podszedłem do okienka i zapytałem się czy posiadają ofertę na dzisiejsze spotkania. Urocza pani odpowiedziała, że ma tylko u siebie w komputerze i może mi wyświetlić na telewizorku. Tak więc się stało i owszem oferta została wyświetlona ale nigdzie nie widziałem 'numerków' do danego spotkania więc tylko wpisałem nazwiska danych zawodników + stawkę. Pani zeskanowała mój kupon i wydrukowała mi takie jakby xero mojego kuponu. Na jakiej zasadzie to działa, bo przyznam szczerze na tym pokwitowaniu nie było żadnych kursów a nawet ewentualnej wygranej tylko napisane prze zemnie nazwiska zawodników ?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

[ Ostatnio edytowany przez: barteklatdwadziescia 20-05-2013 19:25 ]