MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Zakłady bukmacherskie : coral/william/paddy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

barteklatdwadzi

Post #1 Ocena: 0

2013-05-20 19:24:24 (12 lat temu)

barteklatdwadziescia

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2013

Witam wszystkich użytkowników forum :)

Pytanie skierowane do ludzi grających u naziemnego bukmachera.

Byłem dzisiaj w dwóch punktach : coralu i WH.

Co zastałem ? Otóz w pierwszym z nich [coral] mogłem zagrać tylko poszczególną dyscyplinę sportu [na takich specjalnych kartach] np. tylko piłka nożna. Pytanie więc jest następujące: jak można złożyć kupon na którym będę miał zarówno zdarzenia powiedzmy z tenisa, hokeja i piłki nożnej ?

Następnie odwiedziłem william hilla. Po wyjściu do lokalu nie mogłem nigdzie znaleźć oferty na dzisiejsze spotkania tenisowe więc grzecznie podszedłem do okienka i zapytałem się czy posiadają ofertę na dzisiejsze spotkania. Urocza pani odpowiedziała, że ma tylko u siebie w komputerze i może mi wyświetlić na telewizorku. Tak więc się stało i owszem oferta została wyświetlona ale nigdzie nie widziałem 'numerków' do danego spotkania więc tylko wpisałem nazwiska danych zawodników + stawkę. Pani zeskanowała mój kupon i wydrukowała mi takie jakby xero mojego kuponu. Na jakiej zasadzie to działa, bo przyznam szczerze na tym pokwitowaniu nie było żadnych kursów a nawet ewentualnej wygranej tylko napisane prze zemnie nazwiska zawodników ?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)

[ Ostatnio edytowany przez: barteklatdwadziescia 20-05-2013 19:25 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

loca1233

Post #2 Ocena: 0

2013-05-20 23:06:40 (12 lat temu)

loca1233

Kobieta

Z nami od: 11-11-2010

Witam no tak to działa w UK niestety w prymitywny dosyć,mało czytelny i wyrazisty sposób nie tak jak w Polsce.Wiadomo,że polecam buki on-line np William Hill,bo i niejednokrotnie lepsze,wyższe kursy i bonusa na początek dostajesz i z domu nie musisz wychodzić.Jeśli chodzi o naziemne zakłady bukmacherskie to w moim miasteczku np w Paddy Power czy Ladbrokes są dostępne maszyny.Poprostu wpłacasz w nią kasę i stawiasz,oferta podobna jak w necie może nie aż tak szeroka ale większość lig jest w tym oczywiście ekstraklasa i I liga Polska jesli chodzi o piłkę i oczywiście tenis i wiele innych i over/under, HT/FT, BTTS ,kto pierwszy bramke zdobędzie itp. także jest rozwiązanie dobre,bo duzo opcji.Drukujesz sobie kupon i jak siądzie to sobie wybierasz w maszynie tudzież w kasie.Ja bym olała to stawianie z gotowych przygotowanych kart,gdzie są ograniczone możliwości stawiania(chodz też tak na początku zaczynałam bo nie było wyboru jak tu przyjechałam)lub tym bardziej te wypisywanie na kartce własnoręcznie danych spotkań lub przez pania z okienka gdzie nie widzisz po jakim kursie no chyba,że znasz to wypisujesz też obok spotkania i sam obliczasz ewentualną wygraną z kuponu.Paranoja,a kolega wygrał kupon własnie taki obliczył AKO razy stawke za którą zagrał i okazało się,że wypłacono mu 30% mniejszą kwote,która powinien otrzymać! szok!Także jeśli nie masz możliwości stawiania na maszynach to powinieneś założyć sobie konto on-line.:)

Do góry stronyOffline

Aquarius

Post #3 Ocena: 0

2013-05-21 00:30:03 (12 lat temu)

Aquarius

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 12-05-2009

Bardzo rzadko gram u naziemnego z powodow, które opisales powyzej, jeżeli już odwiedze „ziemniaka” to jest to William Hill ale ja gram tylko pilke i hokej, pilke stawiam z gotowych zestawow a hokej... no właśnie, tez z telewizorka ale jak pani z obslugi zaczela się jakiś czas temu motac przy ofercie NHL to zrezygnowalem. Na tym niby xero jest chyba kod paskowy ale pewny nie jestem, az sprawdze jutro w pracy bo paru znajomkow tak właśnie gra. Bartek, jeżeli moge cos doradzic... skoro jestes milosnikiem zakladow i masz dostęp do neta to tylko i wylacznie jakiś buk internetowy, wyzsze kursy, bonusy, oferta live i wogole-polecam.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2014-01-22 19:02:08 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

minicab

Post #5 Ocena: 0

2014-01-22 22:05:29 (11 lat temu)

minicab

Mężczyzna

Z nami od: 08-05-2009

Ja kiedys gralem na bwin.com I bylem zadowolony (nie liczac kasy jaka wtapialem od czasu do czasu :))

Prosta strona, pelno dyscyplin oraz lig I przede wszystkim mieli dobre kursy.
"One day you'll leave this world behind So live a life you will remember."

Do góry stronyOffline

POPEK_KRK

Post #6 Ocena: 0

2014-01-22 22:09:12 (11 lat temu)

POPEK_KRK

Mężczyzna

Z nami od: 24-12-2013

William Hill i bet360 najlepsze kursy i dobra oferta live tylko od razu jak zalozysz konto to zrob weryfikacje bo bez weryfikacji nie wyplaca ci pieniedzy :) jak bys chcial to mam dobra stronke z typami z abonamentem miesiecznym 25zl codziennie dobre typy powyzej 1.60

Do góry stronyOffline

Aquarius

Post #7 Ocena: 0

2014-01-22 22:49:36 (11 lat temu)

Aquarius

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 12-05-2009

Cytat:

2014-01-22 22:09:12, POPEK_KRK napisał(a):
William Hill i bet360 najlepsze kursy i dobra oferta live tylko od razu jak zalozysz konto to zrob weryfikacje bo bez weryfikacji nie wyplaca ci pieniedzy :) jak bys chcial to mam dobra stronke z typami z abonamentem miesiecznym 25zl codziennie dobre typy powyzej 1.60

...z tym Hillem to bym nie przesadzal, doopy nie urywa ani oferta ani kursy
jak dla mnie na chwile obecna Bet365 bije wszystkich na glowe, weryfikacji robic nie trzeba, sami o to zadbaja przysylajac do domu list z dalszymi instrukcjami (tak bylo przynajmniej kilka lat temu kiedy ja zakladalem konto)
a co do tych stronek z "pewniakami" z calym szacunkiem Kolego ale musisz byc strasznym amatorem bawiac sie w cos takiego, w zyciu nie zaplacilem i nie zaplace za typy... a 1,60 to zaden typ bo prawdziwa zabawa zaczyna sie od 2,50 *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,