MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

O seksie z 4-latkiem

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 17 z 31 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 29 | 30 | 31 ] - Skocz do strony

Str 17 z 31

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Kocurzyca

Post #1 Ocena: 0

2013-04-29 16:14:13 (12 lat temu)

Kocurzyca

Kobieta

Z nami od: 07-11-2010

Cytat:

2013-04-29 15:18:12, agarudii napisał(a):
Cytat:

2013-04-29 14:13:27, Kocurzyca napisał(a):
Cytat:

2013-04-29 13:55:00, vertigo napisał(a):
Cytat:

2013-04-29 12:57:58, ewa28300 napisał(a):
Cytat:

2013-04-29 12:03:45, Tomalski napisał(a):
Moja kobieta pracuje w podstawowce i ktoregos dnia mowi do mnie zniesmaczona:
Kilkuletnim dzieciom na lekcjach trzeba wmawiac, ze rodzina to tata i mama, mama i mama albo dwoch tatusiow. Taka nowoczesna normalnosc.
Strach sie bac.

To niech kobieta zmieni prace. Po co sie męczyć i robić coś wbrew sobie? A ze rodziny sa rożne to fakt, sa tez rodzice samotnie wychowujący, czasem wychowuje babcia z ciocia, a czasem dom dziecka. Ot, zycie.
http://m.youtube.com/watch?v=wGdsvTftkjA

Ewa rodziny sa rozne to fakt,czasem wychowuje mama z tata ,czasem babcia z ciocia,czasem dom dziecka a jeszcze czasem ulica...Ot, zycie tylko nie powiesz mi, ze wychowywanie dziecka przez pary homoseksualne jest normalne,przynajmniej nie dla mnie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>vertigo</i> 29-04-2013 13:55 ]

Oczywiście ,że nie jest bo gdyby było to normalne to ta sama płeć sama ze sobą by się rozmnożyła , jakoś nie może...
Tak więc jak ktoś chce być gejem czy też lesbijką to ok proszę bardzo ,ale nie mieszajmy w to dzieci które będą miały zaburzone pojęcie o modelu rodziny ,gdzie tatuś i mama wyglądają tak samo...
Wobec homoseksualizmu jestem obojętną nie parzy mnie i nie razi ,ale wobec posiadania dzieci przez tych ludzi jestem przeciwna. Z natury to nie możliwe by takie dziecko miało geny obojga tych osób ,więc nikt mi nie wmówi ,że jest to czymś normalnym naturalnym.
Tak sobie wyobraziłam przyszłość gdzie większość ludzi jest homo i szczerze zaczyna mnie wtedy to przerażać bo co jak każdy tak zechce się łączyć w pary tej samej płci? Może ktoś wie czym to grozi?

Nie ma co porównywać o wychowaniu przez babcie ,ciocie bo takie dziecko jest uświadomione kto to jest wobec niego ,a nie gdzie para homoseksualna od początku do końca udaje mamusie i tatusia...

Temat coraz bardziej zbacza i aż się boje co będzie następne.

moje starsze dziecko nie ma naszych genow ( tzn ani moich, ani mojego meza) tzn jestesmy nienormalni i nienaturalni ? :-o

Nie myl tutaj sytuacji ,bo jeśli nie widzisz różnicy między bezpłodnością ,a rozmnożeniem się między sobą przedstawicieli tej samej płci to cóż...

A głupie gadanie ,że homoseksualizm jest zaraźliwy jest równie nie na miejscu. Nie mówimy tu o spotkaniu na swojej drodze osoby innej orientacji seksualnej tylko o wychowaniu przez taką osobę małego człowieka który przykład czerpie z rodziców.

Tolerancja tolerancją ,ale homoseksualiści sami wybrali sobie takie a nie inne możliwości ,więc proszę nie popadajcie w skrajność porównując ich z ludźmi chorymi.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-04-29 16:23:12 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-04-29 16:24:04 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-04-29 16:30:56 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2013-04-29 16:34:36 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #6 Ocena: 0

2013-04-29 16:34:43 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

Cytat:

2013-04-29 16:14:13, Kocurzyca napisał(a):
Cytat:

2013-04-29 15:18:12, agarudii napisał(a):
Cytat:

2013-04-29 14:13:27, Kocurzyca napisał(a):
Cytat:

2013-04-29 13:55:00, vertigo napisał(a):
Cytat:

2013-04-29 12:57:58, ewa28300 napisał(a):
Cytat:

2013-04-29 12:03:45, Tomalski napisał(a):
Moja kobieta pracuje w podstawowce i ktoregos dnia mowi do mnie zniesmaczona:
Kilkuletnim dzieciom na lekcjach trzeba wmawiac, ze rodzina to tata i mama, mama i mama albo dwoch tatusiow. Taka nowoczesna normalnosc.
Strach sie bac.

To niech kobieta zmieni prace. Po co sie męczyć i robić coś wbrew sobie? A ze rodziny sa rożne to fakt, sa tez rodzice samotnie wychowujący, czasem wychowuje babcia z ciocia, a czasem dom dziecka. Ot, zycie.
http://m.youtube.com/watch?v=wGdsvTftkjA

Ewa rodziny sa rozne to fakt,czasem wychowuje mama z tata ,czasem babcia z ciocia,czasem dom dziecka a jeszcze czasem ulica...Ot, zycie tylko nie powiesz mi, ze wychowywanie dziecka przez pary homoseksualne jest normalne,przynajmniej nie dla mnie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>vertigo</i> 29-04-2013 13:55 ]

Oczywiście ,że nie jest bo gdyby było to normalne to ta sama płeć sama ze sobą by się rozmnożyła , jakoś nie może...
Tak więc jak ktoś chce być gejem czy też lesbijką to ok proszę bardzo ,ale nie mieszajmy w to dzieci które będą miały zaburzone pojęcie o modelu rodziny ,gdzie tatuś i mama wyglądają tak samo...
Wobec homoseksualizmu jestem obojętną nie parzy mnie i nie razi ,ale wobec posiadania dzieci przez tych ludzi jestem przeciwna. Z natury to nie możliwe by takie dziecko miało geny obojga tych osób ,więc nikt mi nie wmówi ,że jest to czymś normalnym naturalnym.
Tak sobie wyobraziłam przyszłość gdzie większość ludzi jest homo i szczerze zaczyna mnie wtedy to przerażać bo co jak każdy tak zechce się łączyć w pary tej samej płci? Może ktoś wie czym to grozi?

Nie ma co porównywać o wychowaniu przez babcie ,ciocie bo takie dziecko jest uświadomione kto to jest wobec niego ,a nie gdzie para homoseksualna od początku do końca udaje mamusie i tatusia...

Temat coraz bardziej zbacza i aż się boje co będzie następne.

moje starsze dziecko nie ma naszych genow ( tzn ani moich, ani mojego meza) tzn jestesmy nienormalni i nienaturalni ? :-o

Nie myl tutaj sytuacji ,bo jeśli nie widzisz różnicy między bezpłodnością ,a rozmnożeniem się między sobą przedstawicieli tej samej płci to cóż...

przepraszam a skad wniosek, ze jestem bezplodna :-o oprocz syna ( bez naszych genow) posiadamy rowniez mlodsza latorosl, ktora jest jak najbardziej kombinacja naszych genow ( moich i meza)
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2013-04-29 16:39:22 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Kocurzyca

Post #8 Ocena: 0

2013-04-29 16:45:17 (12 lat temu)

Kocurzyca

Kobieta

Z nami od: 07-11-2010

Cytat:

2013-04-29 16:24:04, ewa28300 napisał(a):
Sami sobie wybrali tak jak ty sama sobie wybrałas kolor oczu, skory, wzrost, geny sobie wybrałas i swoją własna orientację seksualna tez sobie wybrałas.
Weź jednak pod uwagę, ze nie wszystkim ludziom Stworca dał możliwość wyboru jacy chcą sie urodzić. Ci homoseksualisci w większości wychowali sie tak jak ja czy ty wsród mamy i taty więc twój argument "przykładu" jest jak widzisz kompletnie nietrafiony.

Nie wiem czy wiesz ,ale osoby tzw UWIĘZIONE W CIELE to nie tylko to co mają w głowie ,ale i hormony które powodują takie ,a nie inne odczucia. Taka osoba może zmienić płeć po szeregu testów i badań by mieć 100% pewności tej decyzji.
A homoseksualiści to w większości normalni ludzie tyle ,że bardziej im się podoba ta sama płeć i jest to bardziej na zasadzie widzi mi się. Gdyby byli pokrzywdzeni tym kim są zmienili by sobie tą płeć.

Zaraz może trzeba będzie akceptować związki ludzi ze zwierzętami bo Ci urodzili się nie tym kim chcieli...Takie gmeranie w genach to już za dużo.
I nie stwórca ,a natura daje nam możliwości których nie zmienimy. Po co ta cała kombinacja no po co?
Ja rozumiem różnorodność jest ciekawa ,ale wszystko ma jakieś granice.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2013-04-29 16:45:52 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2013-04-29 16:53:13 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 17 z 31 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ... 29 | 30 | 31 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,