MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ile wydajecie na jedzenie?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 31 z 169 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 30 | 31 | 32 ... 167 | 168 | 169 ] - Skocz do strony

Str 31 z 169

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2013-12-15 02:20:39 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2013-12-15 02:26:37 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-12-15 14:22:56 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

AngelDharma

Post #4 Ocena: 0

2013-12-15 16:50:04 (12 lat temu)

AngelDharma

Kobieta

Z nami od: 17-02-2013

STrac sie wypowiadac, bo tu sami eco organic warzywa, miecho do rzeznika, ryba od rybaka...zero fast foodow, slodyczy, alko.. :-o
A w lidlu, aldiku i icelandzie polacy z wypchanymi wozkami ;)

Niestety w tym kraju najstaniej jest niezdrowo.. A kazdy ma rozne powody by jesc tak a nie inaczej w damym momencie..ma taki nie inny budzet..

Ktos wykpil tu parowki z lidla- sama tylko po nie siega bo maja blisko 80% czystego miecha, sa najlepsze smakowo jakie jadlam a nie przepadam normalnie za parowkami.
Wiec z drugiej strony, ze cos tansze od odpowiednika w asdzie nie znaczy, ze gorze.

I w lidlu i aldiku bylo sporo produktow ktore byly smaczne i dobrej jakosci.

CO do alkoholu, to faktycznie jak ktos lubi sie uraczyc to to jest zbrodnia w tym kraju z tymi cenami.
Mialam zamiar w sainsburym zrobic zapas na swieta jak grantsa wrzucili za 10, nie udalo sie, a po tych 3 butelkach to juz nawet echa nie ma;)
My ani piwa ( ale w lato w PL, na ogrodku w ciepelku z sokiem i slomka mm ;)) , ani wina ( ja kocham pol slodkie typu Kadarka a tutaj probowalam nie moge sie przekonac to tych sikow wytrawnych:( ) , o wodce nie wspomne... Wiec jedynie ta whisky naprawde smakuje, z cola pycha;) A jak nie w promocji to ciezko.

Mam nadzieje, ze przed swietami cos jeszcze obniza..pierwszy raz rodzina mi sie zjezdza az strach sie bac ile kasy pojdzie na te swieta :(
"Zaw­sze kiedy ro­bię pla­ny na przyszłość, zas­ka­kuje mnie teraźniejszość. " - P.C.

Do góry stronyOffline

aniusia935

Post #5 Ocena: 0

2013-12-15 16:55:50 (12 lat temu)

aniusia935

Kobieta

Z nami od: 03-04-2013

Cytat:

2013-12-15 16:50:04, AngelDharma napisał(a):
STrac sie wypowiadac, bo tu sami eco organic warzywa, miecho do rzeznika, ryba od rybaka...zero fast foodow, slodyczy, alko.. :-o
A w lidlu, aldiku i icelandzie polacy z wypchanymi wozkami ;)

Niestety w tym kraju najstaniej jest niezdrowo.. A kazdy ma rozne powody by jesc tak a nie inaczej w damym momencie..ma taki nie inny budzet..

Ktos wykpil tu parowki z lidla- sama tylko po nie siega bo maja blisko 80% czystego miecha, sa najlepsze smakowo jakie jadlam a nie przepadam normalnie za parowkami.
Wiec z drugiej strony, ze cos tansze od odpowiednika w asdzie nie znaczy, ze gorze.

I w lidlu i aldiku bylo sporo produktow ktore byly smaczne i dobrej jakosci.

CO do alkoholu, to faktycznie jak ktos lubi sie uraczyc to to jest zbrodnia w tym kraju z tymi cenami.
Mialam zamiar w sainsburym zrobic zapas na swieta jak grantsa wrzucili za 10, nie udalo sie, a po tych 3 butelkach to juz nawet echa nie ma;)
My ani piwa ( ale w lato w PL, na ogrodku w ciepelku z sokiem i slomka mm ;)) , ani wina ( ja kocham pol slodkie typu Kadarka a tutaj probowalam nie moge sie przekonac to tych sikow wytrawnych:( ) , o wodce nie wspomne... Wiec jedynie ta whisky naprawde smakuje, z cola pycha;) A jak nie w promocji to ciezko.

Mam nadzieje, ze przed swietami cos jeszcze obniza..pierwszy raz rodzina mi sie zjezdza az strach sie bac ile kasy pojdzie na te swieta :(

Tak nie na temat ale z winek polecam różowe "Black Tower" :-) Nie jest wytrawne, ładnie pachnie i jest pyszne a co najlepsze niedrogie :-) Niestety nie jest organic ;-D
A ja po prostu wiem, że tak zwany dobry adres to człowiek, nie ulica...

Do góry stronyOffline

AngelDharma

Post #6 Ocena: 0

2013-12-15 17:02:45 (12 lat temu)

AngelDharma

Kobieta

Z nami od: 17-02-2013

Hehe;) Normalnie w kazdym sklepie?

A i jeszcze w temacie alkohli to bialy rum polecam szczerze z lidla za 9,50 przysiegam bije na glowe bacardi;) Chociaz zreszta w koncu to sprawa indywidualna, dla niektorych jak juz to czysta z kielona ;) Ja sie w wkacje skusilam na weselu szwagra... neverrr again
"Zaw­sze kiedy ro­bię pla­ny na przyszłość, zas­ka­kuje mnie teraźniejszość. " - P.C.

Do góry stronyOffline

midian25

Post #7 Ocena: 0

2013-12-15 17:06:38 (12 lat temu)

midian25

Konto usunięte

Wydaję tyle, ile akurat potrzebuję. Ile? Zależy od zapotrzebowania. Limit mam 150Ł/tydzień- zarządzony odgórnie:-]
Tygodniowe zakupy robię w Aldi + jakieś mięsiwo u rzeżnika.
Co do eko, to w wielu przypadkach to eko-nie eko, produkcja niczym się nie rózni od nie eko, jedyna róznica to opakowanie z odpowiednim napisem.

[ Ostatnio edytowany przez: midian25 15-12-2013 17:10 ]

"Gotta move out! Keep him at bay kurrrde"

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2013-12-15 17:16:29 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2013-12-15 17:42:03 (12 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Emigrantka_Lond

Post #10 Ocena: 0

2014-01-01 21:08:09 (11 lat temu)

Emigrantka_Londyn

Kobieta

Z nami od: 13-10-2013

Ale tu rozpusta....

A na Londynku nie taj dawno byly posty £20 na tydzien na wyzywienie jednej osoby...

Ermmmmm

Na siebie sama jakies £400 na miesiac ale w tym lunche w pracy - albo nasza restauracja (a wybor i jakosc nesamowita) albo Itsu albo .. skleroza nie boli, pare dni urlopu i zapomnialam...Tossed itd..

Sniadan nie jem.

Do góry stronyOffline

Strona 31 z 169 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 30 | 31 | 32 ... 167 | 168 | 169 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,