mój pierwszy raz jaki przeżyłem odbył sie 42 lata temu w ogródku przedszkola nr3 przy Cukrowni Przeworsk
.... właśnie złaziłem z drabinek gdy.... ONA stanęła mi nóżką na mojego pantofelka - wiecie co to znaczyło?!
TAK, TAK - wlasnie TO

Str 3 z 28 |
|
---|---|
autor65 | Post #1 Ocena: 0 2013-03-28 21:42:00 (12 lat temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
tak - racja
mój pierwszy raz jaki przeżyłem odbył sie 42 lata temu w ogródku przedszkola nr3 przy Cukrowni Przeworsk .... właśnie złaziłem z drabinek gdy.... ONA stanęła mi nóżką na mojego pantofelka - wiecie co to znaczyło?! TAK, TAK - wlasnie TO ![]() człowiek się zmienia za ...granicą
|
Severance_ | Post #2 Ocena: 0 2013-03-28 21:47:40 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2013-03-28 21:36:40, Pigula75 napisał(a): ...tak czy siak... wychodzi na to,że z każdego podrywu można mieć korzyści No sama nie wiem, czytaj to: Cytat: 2013-03-28 21:42:00, autor65 napisał(a): mój pierwszy raz jaki przeżyłem odbył sie 42 lata temu w ogródku przedszkola nr3 przy Cukrowni Przeworsk .... właśnie złaziłem z drabinek gdy.... ONA stanęła mi nóżką na mojego pantofelka - wiecie co to znaczyło?! TAK, TAK - wlasnie TO ![]() Mój ty smutku puszysty. ![]() Poczekaj, a co z autostradą..? Mind your own biscuits and life will be gravy
|
autor65 | Post #3 Ocena: 0 2013-03-28 21:52:54 (12 lat temu) |
do dziś mam jedna nóżkę....bardziej
ona sie pytala czy mozna jechac na stojaco w autobusie gdy nie ma miejsc siedzacych - mozna z wyjatkiem jazdy po autostradzie ( czasem tak sie zdarza) a co wtedy - no coz trzeba pasazerke wysadzic na hard shoulder ![]() poczekaj zaraz napisze cos...tylko musze ....no wiesz poprostu musze inaczej nie moge pisac człowiek się zmienia za ...granicą
|
autor65 | Post #4 Ocena: 0 2013-03-28 22:17:07 (12 lat temu) |
Ta kraina Wierzbna sie nazywa.
Urocze miejsce w drodze miedzy moim ukochanym Przeworskiem a nielubianym Jarosławiem ( dlaczego kiedy indziej). Tam mieszkala ONA. Poznalismy sie normalnie - na weselu. To mial byc krotki choc wcale nie burzliwy zwiazek. Jeździłem do niej na jawce z kumplami - oni mieli tam swoje obiekty - kolezanki Mariolki. Najfajniejsz byla dziewczyna Jacka - corka wojskowego - mieszkala w kamienicy - identycznej jak w "Tato sprawa sie rypla". W pokojach na "gorce" wszystko mieli zafoliowane. Autentycznie- ubrana choinka stala zawinieta folia z bombkami oraz nowe pralki, dywany i mnostwo innego dobra. Ale nie o tym. Romans rozwijal sie prawidlowo. Zaprosilem malutka blondyneczke do kina. Gnalismy jak szaleni na Jawce z Wierzbnej do Kina Warszawa w Przeworsku. To byl nocny seans. Film kryminalny - zagraniczny z napisami. Po kinie ujalem ja za reke i zapytalem delikatnie(albo odwrotnie, nie pamietam). Podobal ci sie film? NO - uslyszalem - ale nie wiem o co chodzilo bo nie zdazylam przeczytac napisow. ![]() Przestalem zuzywac paliwo(na kartki) na wycieczki do Wierzbnej. ![]() człowiek się zmienia za ...granicą
|
staryznajomy | Post #5 Ocena: 0 2013-03-28 22:24:25 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2013-03-28 22:17:07, autor65 napisał(a): Ta kraina Wierzbna sie nazywa. Urocze miejsce w drodze miedzy moim ukochanym Przeworskiem a nielubianym Jarosławiem ( dlaczego kiedy indziej). Tam mieszkala ONA. Poznalismy sie normalnie - na weselu. To mial byc krotki choc wcale nie burzliwy zwiazek. Jeździłem do niej na jawce z kumplami - oni mieli tam swoje obiekty - kolezanki Mariolki. Najfajniejsz byla dziewczyna Jacka - corka wojskowego - mieszkala w kamienicy - identycznej jak w "Tato sprawa sie rypla". W pokojach na "gorce" wszystko mieli zafoliowane. Autentycznie- ubrana choinka stala zawinieta folia z bombkami oraz nowe pralki, dywany i mnostwo innego dobra. Ale nie o tym. Romans rozwijal sie prawidlowo. Zaprosilem malutka blondyneczke do kina. Gnalismy jak szaleni na Jawce z Wierzbnej do Kina Warszawa w Przeworsku. To byl nocny seans. Film kryminalny - zagraniczny z napisami. Po kinie ujalem ja za reke i zapytalem delikatnie(albo odwrotnie, nie pamietam). Podobal ci sie film? NO - uslyszalem - ale nie wiem o co chodzilo bo nie zdazylam przeczytac napisow. ![]() Przestalem zuzywac paliwo(na kartki) na wycieczki do Wierzbnej. ![]() jeśli nie umiała składać liter -była nadzieja, że potrafi rozkładać co innego... i listów od kochanki nie przeczyta... wiem, wiem... młody byłeś -to i głupiutki jeszcze ... ; ) ![]() przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
|
|
MrMaverick1971 | Post #6 Ocena: 0 2013-03-28 22:26:20 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-07-2012 Skąd: Bedford |
..czyli "walenie glupa"...
![]() |
autor65 | Post #7 Ocena: 0 2013-03-28 22:29:24 (12 lat temu) |
co racja to racja
sie nie wrati ja wiersze pisalem wtedy do Beatki ta to dopiero cycki miala i co i dupa nie czytala moich wierszy ![]() człowiek się zmienia za ...granicą
|
MrMaverick1971 | Post #8 Ocena: 0 2013-03-28 22:32:57 (12 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 26-07-2012 Skąd: Bedford |
Cytat: 2013-03-28 22:29:24, autor65 napisał(a): co racja to racja sie nie wrati ja wiersze pisalem wtedy do Beatki ta to dopiero cycki miala i co i dupa nie czytala moich wierszy ![]() |
Severance_ | Post #9 Ocena: 0 2013-03-28 22:34:41 (12 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2013-03-28 22:17:07, autor65 napisał(a): Film kryminalny - zagraniczny z napisami. Co to był za film? ; ) Pewnie ją zanudziłeś na śmierć, mam nadzieję, że po tym "seansie" rozważniej zacząłeś dobierać repertuar? ![]() A co z "dziewczyną Jacka"? ; ) Mind your own biscuits and life will be gravy
|
Post #10 Ocena: 0 2013-03-28 22:36:07 (12 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|