Ha ha, z tym calowaniem dloni, to tez mialam historie. Na zakonczenie roku szkolnego, co roku, calowalo mnie w reke 160 (stu szescdziesieciu) sluchaczy, jeden po drugim...
W kazdym razie pamietasz
No tak, ten watek spowodowal, ze duzo rzeczy mi sie przypomnialo
Fajne czasy to byly....
"Lovers of air travel find it exhilarating to hang poised between the illusion of immortality and the fact of death." Alexander Chase
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
2013-03-30 17:23:41, PeterGriffin napisał(a): Mały poradnik jak NIE podrywać :d
Hehe, zobacz co znalazłam:
Cytat:
Jeden z największych, amerykańskich portali dla mężczyzn przeprowadził ankietę wśród swoich czytelników, która dotyczyła sztuki podrywania kobiet. Pytanie brzmiało następująco: „Co mówisz dziewczynie, by ją zdobyć?”. Swojej odpowiedzi udzieliło, aż 800 tysięcy facetów! Jury wybrało dziesięć najpiękniejszych tekstów, które od tamtej pory są często używane przez mężczyzn na całym świecie.
-Czy twój ojciec był złodziejem? Pewnie tak. Musiał skraść gwiazdy z nieba i włożyć je w twoje oczy.
-Jestem nowy w tym mieście, zgubiłem się, błądzę, wracam, ale i tak wszystkie drogi prowadzą do ciebie.
-Musisz być zmęczona, bo cały dzień biegałaś w moich myślach.
-Czy taka gwiazda często schodzi z nieba, by pobyć chwilę w takim miejscu?
-Jesteś aniołem, którego uśmiech powoduje, że chce mi się żyć.
-Jedyne, czego nie powiedziały mi twoje oczy, to twoje imię.
-Musisz być Jamajką, ponieważ Jamajki doprowadzają mnie do szaleństwa.
-Co taka seksowna kobieta robi w moich brudnych myślach?
-Widzisz tam mojego przyjaciela? On chce wiedzieć, czy myślisz, że jestem słodki.
-Może nie jestem najlepiej wyglądającym facetem, ale marzę, by spędzić z tobą tę chwilę.
Najpiękniejsze, czy nie do przyjęcia?
A tak w ogóle to dochodzę do wniosku, że kobiety mają łatwiej (nie we wszystkim), ale w kwestii uwodzenia na pewno.
-Czy twój ojciec był złodziejem? Pewnie tak. Musiał skraść gwiazdy z nieba i włożyć je w twoje oczy.
-Jestem nowy w tym mieście, zgubiłem się, błądzę, wracam, ale i tak wszystkie drogi prowadzą do ciebie.
-Widzisz tam mojego przyjaciela? On chce wiedzieć, czy myślisz, że jestem słodki.
-Może nie jestem najlepiej wyglądającym facetem, ale marzę, by spędzić z tobą tę chwilę.
Zawsze tego typu teksty dzialaly akurat na mnie jak czerwona plachta na byka . Teksty pod tytulem tani podryw , wywolujacy efekt jak u tego pana , ktorego zdjecie Sev wkleila kilka stron wczesniej
Mow do mnie jeszcze , za taka rozmowa tesknilam lata
kazde twe slowo slodkie w mym sercu wywoluje dreszcze , mow do mnie jeszcze
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
2013-03-30 17:23:41, PeterGriffin napisał(a): Mały poradnik jak NIE podrywać :d
Hehe, zobacz co znalazłam:
Cytat:
Jeden z największych, amerykańskich portali dla mężczyzn przeprowadził ankietę wśród swoich czytelników, która dotyczyła sztuki podrywania kobiet. Pytanie brzmiało następująco: „Co mówisz dziewczynie, by ją zdobyć?”. Swojej odpowiedzi udzieliło, aż 800 tysięcy facetów! Jury wybrało dziesięć najpiękniejszych tekstów, które od tamtej pory są często używane przez mężczyzn na całym świecie.
A tak w ogóle to dochodzę do wniosku, że kobiety mają łatwiej (nie we wszystkim), ale w kwestii uwodzenia na pewno.
Juz jestem zażenowany, tylko czytając te teksty:d Serio, chciałybyście słuchać takich oklepanych tekstów, które już były tysiące razy użyte?
2013-03-30 21:15:47, PeterGriffin napisał(a): Serio, chciałybyście słuchać takich oklepanych tekstów, które już były tysiące razy użyte?
Serio? ; ) Ja żadnego z nich nie słyszałam, dlatego pytam, oraz zwyczajnie dlatego, że z filmu przez Ciebie załączonego wynika coś zupełnie innego niż z ankiety przeprowadzonej przez amerykanski portal. Więc pytam. ; p