MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 20 z 28 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 19 | 20 | 21 ... 26 | 27 | 28 ] - Skocz do strony

Str 20 z 28

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

espe-7

Post #1 Ocena: 0

2013-03-30 17:16:18 (12 lat temu)

espe-7

Kobieta

Z nami od: 04-06-2010

Cytat:

2013-03-30 17:13:39, MrMaverick1971 napisał(a):
Cytat:

2013-03-30 17:10:35, espe-7 napisał(a):

Ha ha, z tym calowaniem dloni, to tez mialam historie. Na zakonczenie roku szkolnego, co roku, calowalo mnie w reke 160 (stu szescdziesieciu) sluchaczy, jeden po drugim...

W kazdym razie pamietasz:)

No tak, ten watek spowodowal, ze duzo rzeczy mi sie przypomnialo :-]

Fajne czasy to byly....
"Lovers of air travel find it exhilarating to hang poised between the illusion of immortality and the fact of death." Alexander Chase

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

PeterGriffin

Post #2 Ocena: 0

2013-03-30 17:23:41 (12 lat temu)

PeterGriffin

Mężczyzna

Z nami od: 03-07-2012

Mały poradnik jak NIE podrywać :d

Semper Invicta, Semper Heroica!

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2013-03-30 17:40:18 (12 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Z poradnika podrywacza:

1. Nie podrywaj po pijaku. Tylko sie osmieszysz.

2. Nie porownuj obiektu swych westchnien do Matki Boskiej. Jesli juz koniecznie musisz, niech to bedzie Venus z Milo, albo Mona Lisa.

3. Dozwolone prezenty: 136 misiow pluszowych, roze i inne bukiety. Szampany, czekoladki, bizuteria i wycieczki w piekne miejsca.

4. Zanim zdecydujesz sie na podryw, obserwuj swa ofiare. Poznaj jej upodobania, preferencje, zainteresowania. Unikniesz rozczarowan proponujac karczme amatorce opery/ teatru.

5. Pamietaj. Jesli z racji 'stazu' zapomnisz o podrywaniu swojej zony, kto inny moze to wykorzystac...

; )

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 30-03-2013 18:26 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

MrMaverick1971

Post #4 Ocena: 0

2013-03-30 19:23:45 (12 lat temu)

MrMaverick1971

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-07-2012

Cytat:

2013-03-30 17:40:18, galadriel napisał(a):

5. Pamietaj. Jesli z racji 'stazu' zapomnisz o podrywaniu swojej zony, kto inny moze to wykorzystac...

Ten punkt jest najwazniejszy dla mnie i dlatego moj zwiazek przetrwal 22 lata (to samo dotyczy drugiej strony)*THUMBS UP*

[ Ostatnio edytowany przez: MrMaverick1971 30-03-2013 19:24 ]

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #5 Ocena: 0

2013-03-30 20:59:15 (12 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2013-03-30 17:23:41, PeterGriffin napisał(a):

Hehe, zobacz co znalazłam:

Cytat:
Jeden z największych, amerykańskich portali dla mężczyzn przeprowadził ankietę wśród swoich czytelników, która dotyczyła sztuki podrywania kobiet. Pytanie brzmiało następująco: „Co mówisz dziewczynie, by ją zdobyć?”. Swojej odpowiedzi udzieliło, aż 800 tysięcy facetów! Jury wybrało dziesięć najpiękniejszych tekstów, które od tamtej pory są często używane przez mężczyzn na całym świecie.

-Czy twój ojciec był złodziejem? Pewnie tak. Musiał skraść gwiazdy z nieba i włożyć je w twoje oczy.

-Jestem nowy w tym mieście, zgubiłem się, błądzę, wracam, ale i tak wszystkie drogi prowadzą do ciebie.

-Musisz być zmęczona, bo cały dzień biegałaś w moich myślach.

-Czy taka gwiazda często schodzi z nieba, by pobyć chwilę w takim miejscu?

-Jesteś aniołem, którego uśmiech powoduje, że chce mi się żyć.

-Jedyne, czego nie powiedziały mi twoje oczy, to twoje imię.

-Musisz być Jamajką, ponieważ Jamajki doprowadzają mnie do szaleństwa.

-Co taka seksowna kobieta robi w moich brudnych myślach?

-Widzisz tam mojego przyjaciela? On chce wiedzieć, czy myślisz, że jestem słodki.

-Może nie jestem najlepiej wyglądającym facetem, ale marzę, by spędzić z tobą tę chwilę.

Najpiękniejsze, czy nie do przyjęcia?

A tak w ogóle to dochodzę do wniosku, że kobiety mają łatwiej (nie we wszystkim), ale w kwestii uwodzenia na pewno. :-8
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #6 Ocena: 0

2013-03-30 21:08:43 (12 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Ech, Sev, te upuszczone chusteczki i ksiazki, to spojrzenia powloczyste, te odgarniecie kosmyka grzywy :))).

Tylko jak chusteczka, to jedwab, jak ksiazka, to Feynman, co do grzywy juz nawet sie nie wypowiem z moimi nedznymi klaczkami, czterema na krzyz ;).

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2013-03-30 21:13:33 (12 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2013-03-30 20:59:15, Severance_ napisał(a):

Cytat:

-Czy twój ojciec był złodziejem? Pewnie tak. Musiał skraść gwiazdy z nieba i włożyć je w twoje oczy.

-Jestem nowy w tym mieście, zgubiłem się, błądzę, wracam, ale i tak wszystkie drogi prowadzą do ciebie.

-Widzisz tam mojego przyjaciela? On chce wiedzieć, czy myślisz, że jestem słodki.

-Może nie jestem najlepiej wyglądającym facetem, ale marzę, by spędzić z tobą tę chwilę.

Zawsze tego typu teksty dzialaly akurat na mnie jak czerwona plachta na byka . Teksty pod tytulem tani podryw , wywolujacy efekt jak u tego pana , ktorego zdjecie Sev wkleila kilka stron wczesniej

Obrazek

Mow do mnie jeszcze , za taka rozmowa tesknilam lata
kazde twe slowo slodkie w mym sercu wywoluje dreszcze , mow do mnie jeszcze ;-)

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

PeterGriffin

Post #8 Ocena: 0

2013-03-30 21:15:47 (12 lat temu)

PeterGriffin

Mężczyzna

Z nami od: 03-07-2012

Cytat:

2013-03-30 20:59:15, Severance_ napisał(a):
Cytat:

2013-03-30 17:23:41, PeterGriffin napisał(a):

Hehe, zobacz co znalazłam:

Cytat:
Jeden z największych, amerykańskich portali dla mężczyzn przeprowadził ankietę wśród swoich czytelników, która dotyczyła sztuki podrywania kobiet. Pytanie brzmiało następująco: „Co mówisz dziewczynie, by ją zdobyć?”. Swojej odpowiedzi udzieliło, aż 800 tysięcy facetów! Jury wybrało dziesięć najpiękniejszych tekstów, które od tamtej pory są często używane przez mężczyzn na całym świecie.

A tak w ogóle to dochodzę do wniosku, że kobiety mają łatwiej (nie we wszystkim), ale w kwestii uwodzenia na pewno. :-8

Juz jestem zażenowany, tylko czytając te teksty:d Serio, chciałybyście słuchać takich oklepanych tekstów, które już były tysiące razy użyte?:p
Semper Invicta, Semper Heroica!

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #9 Ocena: 0

2013-03-30 21:32:42 (12 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2013-03-30 21:15:47, PeterGriffin napisał(a):
Serio, chciałybyście słuchać takich oklepanych tekstów, które już były tysiące razy użyte?:p

Serio? ; ) Ja żadnego z nich nie słyszałam, dlatego pytam, oraz zwyczajnie dlatego, że z filmu przez Ciebie załączonego wynika coś zupełnie innego niż z ankiety przeprowadzonej przez amerykanski portal. Więc pytam. ; p

Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

MrMaverick1971

Post #10 Ocena: 0

2013-03-30 21:37:07 (12 lat temu)

MrMaverick1971

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-07-2012

Napisalem juz wczesniej, ze sztuka uwodzenia nie ma nic wspolnego z podrywaniem, ale kto by tam starca sluchal:-]

Do góry stronyOffline

Strona 20 z 28 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 19 | 20 | 21 ... 26 | 27 | 28 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,