Poprzedni mąż poderwał nmie na biednego misia, obecny mna swojego bloga.
Nasz związek oscyluje między
Fajny temat Sev zapodałaś spowodował u mnie dużo refleksji .
a co do podrywania...to było tego sporo, ale zawężę temat 100 lat temu dostałam od tajemniczego wielbiciela 136 róż. Za kwiatami ciętymi nie przepadam, no ale liczą się intencje. Nie były podpisane. Gdy przeprowadzałam śledztwo, pierwsze kroki skierowałam do typa, któy akurat smalił do mnie cholewy. Zbaraniał, poczerwieniał, zaprzeczył, więc szukałam dalej. Okazało się, że gdy byłam na imprezie u koleżanki, zakochał się we mnie jeden typek, z któym nie zamieniam ani słowa, tyle, że darłam papę radośnie po kilku drinkach.
A ujawnił się po mojej prowokacji, jak wszem i wobec zaczęłam ogłąszać, jaki to poroniony pomysł podsyłać komuś tyle kwiatów bez podpisu i wogóle blablabla.
Wracam do domu, zadowolona że znalazłam winowajcę, a w domu czeka na mnie...136 pluszaków(któych nota bene nie cierpię jeszcze bardziej niż ciętych kwiatów) od tego gośćą tóego typowałąm na początku, z dopiskiem że kwiaty zwiędną, a Puszaki zostaną ZE MNĄ NA ZAWSZE
2013-03-30 09:58:00, jolantina napisał(a): a Pluszaki zostaną ZE MNĄ NA ZAWSZE
Zostały? ; )
136?! Zamówiłaś jakąś firmę przewozową żeby Ci wywiozła to pluszowe szaleństwo z chałupy?
Powiem Ci, że kilka zostawiłam, przydały się za kilka lat jak urodziłam syna, a resztę wywiozłam do Domu Dziecka.
Ponieważ sama tak całkowicie normalna na umyśle nie jestem, mam dar przyciągania świrów wszelakiej maści. A romantyka czasem bardzo łątwo pomylić z psychopatą, co i mi się zdarzyło. Ale to już mniej miłą część mojej historii. Ale wtedy pojęcie stalkingu jeszcze ne istniało...
Ponieważ sama tak całkowicie normalna na umyśle nie jestem, mam dar przyciągania świrów wszelakiej maści. A romantyka czasem bardzo łątwo pomylić z psychopatą, co i mi się zdarzyło.
Opowiadaj!
: )
Misie to ciekawy pomysl, fajna historia. Zapomnialam, ze prezenty to element podrywania. Do misiow i kwiatow dodam szampany, samochod i wycieczki w piekne miejsca. Aha, i tomik poezji; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
Staryznajomy, musialbys tekst piosenki wkleic. Mam ten smieszny net przez dongle, nie otwieram tuba.
; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett