2013-02-03 13:10:34, krakn napisał(a): że tak powiem "co ty wiesz"
ja tak nie powiem bo mi nie wolno
..bo co wolno wojewodzie to nie ...nam
Wolno,
Ja tylko odpowiedziałem stwierdzałem faktem, na niesprawdzone stwierdzenie.
To tyle
Ale dla kogo nie sprawdzone??? 23lat - to nie jest taki "szczeniak" - on wie co robi...
Żadnych faktów nie użyłeś, tylko swoje przypuszcżenia, więc....
Nie rozumiem większości osób tu wypowiadających się. Zakładam że większość osób tu wypowiadających się krytycznie nt filmików tego chłopaka aktualnie mieszka w UK. Skoro jest wam tak źle w tym kraju to czemu tam siedzicie ? Bo tak to odbieram skoro wyśmiewacie gościa który sobie odkłada tam kase i poprostu dzieli sie swoimi doświadczeniami z innymi. Póki co NIKT z tutaj wypowiadających się nie zamieścił żadnego filmiku by zobrazować aktualną sytuacje w UK ani nie napisał jak naprawde jest. 30+ stron nabijania postów (bo tak naprawde nic one nie wnosza) i robienia mu reklamy (oglądallność mu się zwiększa) a w efekcie jeśli uważacie że jest tak źle to sami przyczyniacie się do zwiększonej emigracji Polakow.
Jak już ktoś pisał oceniacie i widzicie na filmiku to co chcecie widzieć. Ludzie żyją różnie, to że ktoś jest bardziej oszczędny to już od razu że grzebie po śmietnikach albo wyjada parówki z przeceny.
Równie dobrze ja mogę ten filmik (który był wklejony na poprzednich stronach) z kobietą która została oszukana też wyśmiać tłumacząc się że " haha przyjechała baba do UK bez wykształcenia, bez języka i oczekiwała kokosów, nie miała nawet nagranej pracy a teraz mówi że ją oszukali"
Ciekaw jestem jak ocenicie filmiki innego polaka który także chyba zbyt różowo opisał swój pobyt w UK
Jego filmik o pracy w UK
http://www.youtube.com/watch?v=ngTDQJIoY0Y