MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ubezpieczenie motoru

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 2 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

77Michal

Post #1 Ocena: 0

2012-12-26 14:07:14 (12 lat temu)

77Michal

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 13-10-2012

Glownie rozchodzilo mi sie ze tym motorem ktory pterinochilus14 planuje kupic to bym nie zdecydowal sie,a co do motorow wygodniejszych,to jak najbardziej.
Mysle ze nie ma przyjemniejszego srodka transportu niz motor jezeli jest na to czas,im dalej i wiecej sie zobaczy tym fajniej...
No moze nie puscilbym sie 522km na 125cc w jeden dzien :)
ale to tylko dlatego ze w PL raz pojechalem 300km na 125cc i obiecalem sobie ze nigdy wiecej :)
Co do odpowiedniego ubrania na moto to nawet pterinochilus14 nie wspominam bo raczej zdaje sobie sprawe ze to podstawa.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2 Ocena: 0

2012-12-26 14:13:21 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

No chłopak marzy,
Zresztą w Polsce to głównie ścigacze są popularne.

Wiadomo, młodzi, szybcy i wściekli, i ubezpieczenie na babcie *ROFL*

Zależy co to za 125cc miałeś.
Ja jechałem jak widzisz w innym temacie na Marauderze.
Bardzo wygodna jazda.
Zresztą zbliżoną całodzienną jazdę z ACE CAFE do Hastings i do Brighton i z powrotem do centrum Londynu Beata też zaliczyła na Marauderze.
Po prostu zabrała się z jakąś Polsko angielską grupą motocyklistów i jechali polami :))

A ubranie ...
Nooo to kolejne zabawki.

Galowe od święta skórzane i do jazdy na codzień i wyprawy z materiału, najlepiej goretex itp
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

pterinochilus14

Post #3 Ocena: 0

2012-12-26 14:34:43 (12 lat temu)

pterinochilus14

Mężczyzna

Z nami od: 26-12-2012

Tak tak ubranie mam cały czas na myśli . No i konkretny kask .

Fazerek wymiata . Ogólnie to nie zależy mi na kosmicznej mocy bo i tak tego nie wykorzystam. Chodzi mi więcej o wygląd. Zacznę nowe poszukiwania . Wiadomo w trase motor powinien byc wygodny a sportowy motor sie nie nadaje jak pisaliscie wyżej .

Podczas zdawania prawka instruktor polecił mi kawasaki zephyr tylko jest to już starszy model .

A Honda cbr ?

Do góry stronyOffline

77Michal

Post #4 Ocena: 0

2012-12-26 14:51:47 (12 lat temu)

77Michal

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2012-12-26 14:13:21, krakn napisał(a):
No chłopak marzy,
Zresztą w Polsce to głównie ścigacze są popularne.

Wiadomo, młodzi, szybcy i wściekli, i ubezpieczenie na babcie *ROFL*

Zależy co to za 125cc miałeś.
Ja jechałem jak widzisz w innym temacie na Marauderze.
Bardzo wygodna jazda.
Zresztą zbliżoną całodzienną jazdę z ACE CAFE do Hastings i do Brighton i z powrotem do centrum Londynu Beata też zaliczyła na Marauderze.
Po prostu zabrała się z jakąś Polsko angielską grupą motocyklistów i jechali polami :))

A ubranie ...
Nooo to kolejne zabawki.

Galowe od święta skórzane i do jazdy na codzień i wyprawy z materiału, najlepiej goretex itp

No co do trasy to jestem pod wrazeniem jak na ta pojemnosc,ja kiedys mialem honde shadow 125cc i nie byl moj wyjazd dobrym pomyslem,glownym problemem bylo to ze jestem dosc wysoki i ten motorek nie nadawal sie do konca dla mnie,jechalem lekko zgarbiony jakby na kocie :) no i pojechalem z moja Pania plus bagaze,to odebralo mu "moc" mimo ze maaaloooo jej mial, wymijanie aut stalo sie walka:-]
Jak tak patrze na ten filmik ktory wkleiles czy inne na necie, jak chlopaki wrzucaja, to nie zebym zalowal tego ze trzymam sie chooperow :-( :-( :-(
ale jednak jak mialo sie kiedys te 20 lat to tez marzeniem byly scigacze...
Niestety z latami i wypadkami trzeba bylo zmienic marzenia....
Tak na koniec tych postow bo na pytania chyba Mu odpowiedzielismy -szerokosci...

Do góry stronyOffline

pterinochilus14

Post #5 Ocena: 0

2012-12-26 14:57:13 (12 lat temu)

pterinochilus14

Mężczyzna

Tak tak odpowiedzieliście mi na wszystkie pytania . Dziękuje bardzo . Jak już coś kupię to na pewno się odezwę . Pozdrawiam .

Do góry stronyOffline

krakn

Post #6 Ocena: 0

2012-12-26 15:01:29 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

,michał piszesz jak byś miał 100 lat, a jesteś w wieku Beatki, ciekawe co będziesz marudzil w moim wieku :-P
:-)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

77Michal

Post #7 Ocena: 0

2012-12-26 15:25:11 (12 lat temu)

77Michal

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2012-12-26 15:01:29, krakn napisał(a):
,michał piszesz jak byś miał 100 lat, a jesteś w wieku Beatki, ciekawe co będziesz marudzil w moim wieku :-P
:-)

Hahaha niby jeszcze nie sto lat... ale mialem pare wypadkow,z tego jeden dosc powazny,kocham szybkosc,kazdy byl tego powodem przez moja glupote.
Dlatego niby wczesnie,ale to juz ten czas,by samego siebie pochamywac,a najlatwiej jak niema sie wiecej mozliwosci,wtedy wiesz ze niemozesz:-)

Do góry stronyOffline

adamos76

Post #8 Ocena: 0

2012-12-26 16:10:55 (12 lat temu)

adamos76

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2009

Ponad 500 funtow za sciga to i tak dobrze co do motorow to polecam honda cbr 954 bardzo prosty w obsludze i komfortowy na dlugie trasy, zrobilem na raz trase do Polski i nic mnie nie bolalo :) no i wyglad wymiata.Co do mocy i wyboru motoru to juz zalezy od jezdzca czy bedzie rozsadnie dodawal gazu

Do góry stronyOffline

pterinochilus14

Post #9 Ocena: 0

2012-12-26 17:39:46 (12 lat temu)

pterinochilus14

Mężczyzna

No to jeżdżę rozsądnie . Mam samochód i ani razu nie przekroczyłem 5 tys obrotów . Jeżdżę spokojnie . Co zrobię że akurat podobają mi się sportowe motorki które mają ponad 100 km . Nie wykorzystam tej mocy na pewno. Pooglądam , pojeżdżę i zobaczę . Poczytałem na internecie na temat r6 no i tak samo jak wy , odradzają ale są i tacy którzy piszą tak samo jak ADAMOS76 'Co do mocy i wyboru motoru to juz zalezy od jezdzca czy bedzie rozsadnie dodawal gazu ' . Czas pokaże co kupię .

Do góry stronyOffline

pterinochilus14

Post #10 Ocena: 0

2013-01-17 19:46:27 (12 lat temu)

pterinochilus14

Mężczyzna

Witam . Kupilem kawasaki 636 2002 r . Jazda jest niesamowita. Jezdze juz dwa tygodnie i nie mialem zadnych problemow . Jazda z glowa:)

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,