Cytat:
2012-11-30 13:28:39, paolomario napisał(a):
Cytat:
2012-11-30 13:04:48, Onieznajomy napisał(a):
Udez w stol z Wojewodzkim, a paolomario sie odezwie : )
Po #1 macie jeszcze jakies nadzieje zwiazane z naszym krajem? Wszak przyszloscia narodu mlodzi byc powinni.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>Onieznajomy</i> 30-11-2012 13:05 ]
Jak tylko tyle masz mi do zarzucenia to muszę sobie pogratulować

. Oczywiście, jak mam ochotę otworzyć paszczę to ją otwieram. Ale jak widzisz mi zajęło 4 lata dłużej aby nastukać tylko troszkę więcej postów niż Ty. Chociaż jak widzę, że niektórym w ciągu miesiąca od założenia konta na MW liczba postów skoczyła do 500-600 to przestaję się dziwić. Przy takiej produktywności to niedługo krakn'a przebiją, ale On jest moderatorem więc niejako z obowiązku musi czasem się odezwać, czego nie zazdroszczę.
Kurcze, zmieniła nam się MW wraz z nową falą emigracji
Temat o Wojewódzkim to pasuje do tego wątku o celebrytach, o tym jak wchodzą na piedestał a gawiedź z niego go spycha. Z tym, że ten się przyssał i spaść nie chce, co niektórych irytuje
Ja wolę opinię o kimś robić sobie zważywszy wszystkie za i przeciw.
Podobnie Nergal - facet nawet kumaty, widać, że klapek gatunkowych na oczach nie ma co udowodnił w programie The Voice of Poland, a jednak chociaż lubię metal, to teledyski jego zespołu są dla mnie popierniczone i oblewanie posągu Maryi krwią, czy też czerwoną farbą uważam za dosyć chore. Ale chociaż godzi to w moje poczucie estetyki i nawet może wiary, to jednak jeśli nie chcę tego oglądać to nie oglądam i tyle.
I nie wydaje mi się aby pan Darski miał jaja i pozwolił sobie na publiczne podarcie Koranu.

Dojzalosc i madrosc uczestnikow dyskusji nie zna granic
Ja widze, ze tu sie iloscia postow, swoja pozycjae speczna ustala...
Nie problem klapac jezykiem jak opetany - wiem cos o tym, jestem kobieta! Problem w tym, zeby mowic malo a wszyscy sluchali... a niektoray nawet "zgrzesza" zastanowieniem sie.
Cyrk na kolach, a jeden z najbardziej elokwentnych forumowiczow cwiercwiecza "Kler na Syberie" by odeslal - pogratulowac doprawdy..
Chyba bede musiala wystapic o ,jakas tam, statuetke w nagrode, albo za pomyslowosc - Order z ziemniaka wystrugam dla jegomoscia
Wcale sie nie dziwie, ze odwazono sie, wogole, pomyslec o spreparowaniu takiego godla, skoro w narodzie glupota - to juz normalna i szara rzeczywistosc
Phi